לא מצליח לבצע performance (experience) index
שלום.
משום מה אינני מצליח לבצע ריענון של ה- experience index. במהלך הבדיקה אני מקבל הודעת שגיאה שלא ניתן למדוד את ה- "Vidio plaback".
אין לי שום בעיה בנמחשב וכל האפליקציות פועלות לשביעות רצוני המלאה, ובעיקר רכיבי הוידאו. יחד עם זאת אני רוצה לדעת את ניקוד הביצועים של המחשב בגלל שהחלפתי רכיבי חומרה ואני לא מצליח בשום אופן.
אודה למי שיכול לסייע.
משום מה אינני מצליח לבצע ריענון של ה- experience index. במהלך הבדיקה אני מקבל הודעת שגיאה שלא ניתן למדוד את ה- "Vidio plaback".
אין לי שום בעיה בנמחשב וכל האפליקציות פועלות לשביעות רצוני המלאה, ובעיקר רכיבי הוידאו. יחד עם זאת אני רוצה לדעת את ניקוד הביצועים של המחשב בגלל שהחלפתי רכיבי חומרה ואני לא מצליח בשום אופן.
אודה למי שיכול לסייע.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
עדכנת דרייברים לרכיבים שהחלפת ?
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
מה רשום בEVENTLOG ?
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
לא מאתר eventlog רלוונטי.
ההודעה היחידה שמתקבלת לקראת סוף הפעולה היא: "Could not measure Video playback performence".
והוא מאפשר יציאה בלבד.
אני מדגיש פעם נוספת שבפועל, ככל שאני מבחין, כל הפונקציות במחשב פועלות היטב ואין שום סימנים לתקלה כלשהי.
ההודעה היחידה שמתקבלת לקראת סוף הפעולה היא: "Could not measure Video playback performence".
והוא מאפשר יציאה בלבד.
אני מדגיש פעם נוספת שבפועל, ככל שאני מבחין, כל הפונקציות במחשב פועלות היטב ואין שום סימנים לתקלה כלשהי.