אני מתכנן לסנכרן אאוטלוק לגוגל (יומן, אנשי קשר דואר וכו).
אבל בינתיים יש לי בעיה. פירמטתי את המחשב ועברתי מאאוטלוק 2007 ל 2010.
שמרתי את תיקיות ה pst. התקנתי את 2010 בלי חשבון מייל. זה אוטומטית מצא את קבצי ה PST ועדכן אותם תחת "תיקיות אישיות". עד כאן הכל יופי.
הוספתי את חשבון המייל (בזק בינלאומי, עד שאעדכן שעברתי לגימייל), אבל הוא נפתח כחשבון נפרד.
אז יש לי שני חשבונות.
התיקיות האישיות שם מופיעות ההודעות הישנות וגם הודעות שנשלחות כעת בתיקיית הדואר היוצא.
ותחת החשבון החדש יש רק מייל נכנס.
בקיצור ברדק קטן. איך מאחדים הכל יחד?
איך מאחדים זאת?
בעיה במעבר מאאוטלוק 2007 ל 2010
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
אם הבנתי אותך נכון, את מה שאתה רוצה ניתן לעשות כך:
תלחץ על file, וכנס ל-account options. שם יש חוצץ data files. בחוצץ הזה ישנה אפשרות להוסיף תיקיות אישיות לפי קבצי PST, תלחץ על add ותן ניתוב לקובץ pst שלך
תלחץ על file, וכנס ל-account options. שם יש חוצץ data files. בחוצץ הזה ישנה אפשרות להוסיף תיקיות אישיות לפי קבצי PST, תלחץ על add ותן ניתוב לקובץ pst שלך
דימה
לא בדיוק אבל אולי זה הכיוון. בלשונית הראשונה (אצלי זה עברית) של דואר אלקטרוני רואים את החשבון שעשיתי. שם אני מקבל מייל.
בלשונית השניה data file / קבצי נתונים יש 3 שורות/חשבונות. המייל שהתקנתי, תיקיות אישיות וארכיון. אפשר לראות בניתוב למקור המידע שהתיקיות האישיות באמת "ניזון" מקבצי ה PST שהזנתי. לכן שם יש הודעות ישנות (ויומן ואנשי קשר וכו). אבל אני לא יכול לשנות שם את הניתוב.
איך אני מאחד את הכוחות?
חשבתי. אולי אם אסיר את התוכנה ואתקין מחדש אבל הפעם אגדיר מייל ביחד עם ההגדרה? מה אתם אומרים?
לא בדיוק אבל אולי זה הכיוון. בלשונית הראשונה (אצלי זה עברית) של דואר אלקטרוני רואים את החשבון שעשיתי. שם אני מקבל מייל.
בלשונית השניה data file / קבצי נתונים יש 3 שורות/חשבונות. המייל שהתקנתי, תיקיות אישיות וארכיון. אפשר לראות בניתוב למקור המידע שהתיקיות האישיות באמת "ניזון" מקבצי ה PST שהזנתי. לכן שם יש הודעות ישנות (ויומן ואנשי קשר וכו). אבל אני לא יכול לשנות שם את הניתוב.
איך אני מאחד את הכוחות?
חשבתי. אולי אם אסיר את התוכנה ואתקין מחדש אבל הפעם אגדיר מייל ביחד עם ההגדרה? מה אתם אומרים?