Nespresso U
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5392 פעמים
היום ביקרתי חבר והוא בדיוק קיבל את ה-U שלו אתמול ולקחנו אותו לסיבוב נסיון.
המכשיר נראה מדהים, הרבה יותר יפה בעיני מכל המכשירים האחרים בקטלוג של nespresso.
מעבר לזה הכל אוטומטי. מכניסים קפסולה (ואז הוא אוטומטית מתחיל להתחמם) ובוחרים מתוך 3 גדלי כוסות (במקום 2 במכשירים האחרים). המכשיר כבר עושה את כל השאר, כולל החליטה, ואפילו הפלת הקפסולה מבוצעת אוטומטית בסוף התהליך.
הקטע הוא שזה גם המכשיר הזול ביותר בקטלוג של נספרסו כיום.
כל הכבוד להם, שיחקו אותה עם מכשיר יפה מאוד.
המכשיר נראה מדהים, הרבה יותר יפה בעיני מכל המכשירים האחרים בקטלוג של nespresso.
מעבר לזה הכל אוטומטי. מכניסים קפסולה (ואז הוא אוטומטית מתחיל להתחמם) ובוחרים מתוך 3 גדלי כוסות (במקום 2 במכשירים האחרים). המכשיר כבר עושה את כל השאר, כולל החליטה, ואפילו הפלת הקפסולה מבוצעת אוטומטית בסוף התהליך.
הקטע הוא שזה גם המכשיר הזול ביותר בקטלוג של נספרסו כיום.
כל הכבוד להם, שיחקו אותה עם מכשיר יפה מאוד.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
אלופים בשיווק - אין ספק.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
קניתי את הU כבר לפני שבוע אחרי שלאחרונה התחלתי לשתות אספרסו בעבודה ורציתי לרכוש מכשיר הביתה, לא יודע אם זאת ההצעה הכי זולה לעומת אספרסו קלאב וחברות אחרות, אבל אין ספק שזו ליגה אחרת לגמרי.
חוץ מלדאוג לכך שתמיד יהיו מים היא עושה הכל לבד: מכניסים קפסולה, היא נדלקת, מנקבת אותה, מרתיחה מים, מתחילה למזוג אחרי חצי דקה, משליכה אותה לפח לבד ואחרי כמה דקות נכבת בעצמה.
חוץ מלדאוג לכך שתמיד יהיו מים היא עושה הכל לבד: מכניסים קפסולה, היא נדלקת, מנקבת אותה, מרתיחה מים, מתחילה למזוג אחרי חצי דקה, משליכה אותה לפח לבד ואחרי כמה דקות נכבת בעצמה.
אהלן, אני גם לפני רכישה של ה U ורציתי לדעת מה המחיר הכי נמוך שאפשר להשיג לפי נסיונכם? עד כה הכי זול שנתקלתי זה ב1000 שח כולל המקציף, 200שח לקפסולות ומשלוח חינם.
תודה
תודה
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.
Buy first, Ask questions later.
גם אני הייתי בהתלבטות בין ידנית + מטחנה לבין אוטומטיתshuali כתב:אהלן, אני גם לפני רכישה של ה U ורציתי לדעת מה המחיר הכי נמוך שאפשר להשיג לפי נסיונכם? עד כה הכי זול שנתקלתי זה ב1000 שח כולל המקציף, 200שח לקפסולות ומשלוח חינם.
תודה...
ובסוף "נשברתי" וקניתי אתמול בביג בוקס את הנספרסו U. הצלחתי לקבל מחיר של 750 ש"ח כולל שובר ל 200 ש"ח לקפסולות או אביזרים באתר נספרסו.
הקניה לא ממש הייתה מתוכננת (נכנסתי בשביל לראות מוצר אחר בכלל) אבל הנציג של נספרסו היה מאד עקשן ופחות או יותר הגיע למחיר הזה בלי הרבה יותר מידי ויכוחים ומשא ומתן מהצד שלי..
- Shaharr
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 249
- שם מלא: shahar
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
אני קניתי בתחילת השבוע ביריד "חבר" את הU כולל המקציף ושובר 200ש"ח ב950ש"ח בערך
בקופה זה יוצא 997 ויש 5% הנחה אוטמטית דרך כרטיס "חבר" שתופיע בפירוט האשראי..
בינתיים ממש מרוצה מהמכונה ומהמקציץ!
שימו לב רק למי שמקציף, צריך לנקות אותו אחרי כל הקצפה עם ספוג ולא סתם שטיפה במים...
בקופה זה יוצא 997 ויש 5% הנחה אוטמטית דרך כרטיס "חבר" שתופיע בפירוט האשראי..
בינתיים ממש מרוצה מהמכונה ומהמקציץ!
שימו לב רק למי שמקציף, צריך לנקות אותו אחרי כל הקצפה עם ספוג ולא סתם שטיפה במים...
-
oferlaor
- מנהל

ה u אוטומטית יותר. הפיקסי ידנית (צריך להוציא את הקפסולות) ללחוץ בשביל לעורר אותה ולהתחמם להכניס את הקפסולה ולנקב.
זה לא כזה סיפור, אבל הנוחות כאן היא עיקר העניין. יש כאן כמעט אפס התעסקות.
זה לא כזה סיפור, אבל הנוחות כאן היא עיקר העניין. יש כאן כמעט אפס התעסקות.
-
oferlaor
- מנהל

-
oferlaor
- מנהל

המלך
ב-U אם המים מוכנים, אז מכניסים קפסולה ושמים כוס. זהו. לא צריך ללחוץ על כלום נוסף, כל השאר נעשה על ידי המכונה.
בכל השאר, אם המכונה רדומה, צריך להעיר אותה. צריך לשים את הקפסולה. אחרי שהיא מתעוררת צריך ללחוץ על הכפתור וזה מתחיל להכין את הקפה. בסוף התהליך צריך לפנות את הקפסולה (אפשר גם לפנות בפעם הבאה כשמחליפים קפסולה).
תאכלס ה-U עושה בשבילך כמה משימות ידניות אוטומטית. זה לא הבדל של שמים וארץ אבל ללא ספק הופך את התהליך לאפילו יותר נקי ופשוט.
ב-U אם המים מוכנים, אז מכניסים קפסולה ושמים כוס. זהו. לא צריך ללחוץ על כלום נוסף, כל השאר נעשה על ידי המכונה.
בכל השאר, אם המכונה רדומה, צריך להעיר אותה. צריך לשים את הקפסולה. אחרי שהיא מתעוררת צריך ללחוץ על הכפתור וזה מתחיל להכין את הקפה. בסוף התהליך צריך לפנות את הקפסולה (אפשר גם לפנות בפעם הבאה כשמחליפים קפסולה).
תאכלס ה-U עושה בשבילך כמה משימות ידניות אוטומטית. זה לא הבדל של שמים וארץ אבל ללא ספק הופך את התהליך לאפילו יותר נקי ופשוט.