במוצ"ש - ליטר בנזין 95 בשרות עצמי יעלה 8.25 שקלים
זו מדיניות כלכלית של דלת מסתובבת:
מצד אחד נוזיל חינוך מגיל צעיר יותר ומצד שני נעלה מעמ וניקח יותר מיסים על הדלק...
זה נקרא בשפת הממשלה "חלוקה צודקת יותר של נטל המס"....
לא נותר אלא לצטט את המשפט המאוד נכון:
"הציבור מטומטם ולכן הציבור ישלם".
ארז
מצד אחד נוזיל חינוך מגיל צעיר יותר ומצד שני נעלה מעמ וניקח יותר מיסים על הדלק...
זה נקרא בשפת הממשלה "חלוקה צודקת יותר של נטל המס"....
לא נותר אלא לצטט את המשפט המאוד נכון:
"הציבור מטומטם ולכן הציבור ישלם".
ארז
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
ביוון עולה, נכון ללפני שבוע, 1.9 יורו, שזה כ-9.5 ש"ח.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
guyezra כתב:יוון בפשיטת רגל, אנחנו עוד לא שם...pixies כתב:ביוון עולה, נכון ללפני שבוע, 1.9 יורו, שזה כ-9.5 ש"ח.......
תספר את לאלפי המובטלים שפוטרו לאחרונה ולאלה שיושבים בבית כבר הרבה זמן בבית בלי עבודה. היה לנו אפילו אחד ששרף את עצמו ועוד אחד שניסה והכל נשכח כאילו לא קרה כלום, האם רק לי זה מציק?
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
מציק, מציק מאוד... אבל עדיין, שאני מסתכל על יוון, ספרד, ובכלל - שאר מדינות מזרח אירופה, אז אני מבין, שאולי, בכל זאת, משהו כן נעשה פה כמו שצריך.zeev78 כתב:guyezra כתב:יוון בפשיטת רגל, אנחנו עוד לא שם...pixies כתב:ביוון עולה, נכון ללפני שבוע, 1.9 יורו, שזה כ-9.5 ש"ח.......
תספר את לאלפי המובטלים שפוטרו לאחרונה ולאלה שיושבים בבית כבר הרבה זמן בבית בלי עבודה. היה לנו אפילו אחד ששרף את עצמו ועוד אחד שניסה והכל נשכח כאילו לא קרה כלום, האם רק לי זה מציק?...
איך אפשר להגיד שמה שהממשלה שעושה הוא נכון? הממשלה ממשיכה להגדיל את האחוז שהולך למיסים מתוך ההכנסה של שכבות הביניים והשכבות החלשות. זאת בשעה שרפורמת המיסים והפטורים הגורפים ממיסוי שהקטינו את חלקם של עשירי המדינה בהכנסות המדינה הם אלו שגרמו במידה ניכרת לחוסרים בתקציב. אין ספק שצריך לאזן את התקציב אבל לא בדרך שתפגע בצריכה הפרטית של כלל הציבור , תקשה עוד יותר על תשלום משכנתאות בסכומי עתק, ובסופו של דבר תכניס אותנו למיתון עמוק יותר ולסיכון של פיצוץ בועת הנדל"ן.
לא חושב שניתן להשוות את יוון לישראל
בישראל יש הרבה מאוד רזרבות של כסף רק פשוט מנותבים בצורה לא חכמה לכל מיני מקורבים לצלחת
מנהיג שטוען לחובות ידע זאת מזמן ולא קיבל זאת בהפתעה לפרצוף הייכן היה כל הזמן?
האם לא שיקרו לנו ?
מנהיגים שטוענים לגירעון לא מגדילים ומנפחים את הממשלה באופן כזה שצורם את העיין
מנהיגים שטוענים למיתון מנסים ליצור מקומות עבודה ולנסות לשפר את המסחר ולא להעלות מיסים
יצירת אפשרויות מסחר תניע את המשק ותוציא אותו ממיתון . מה שהממשלה עושה כרגע זה בדיוק הגבר ההפוך מעלה מיסים בצורה קיצונית חונקת את האזרח ויוצרת מסות של פיטורים כי עסקים וחברות מתקשים לנהל את עצמם .
מה שנלקח מהאזרח לא חוזר כל כך מהר ומחירים שעולים במדינה לעולם לא יורדים
מחיר הדלק לא ירד בחזרה כפי שאף פעם זה לא קרה ויוקר המחייה לעולם ישאר גבוה כל עוד שאזרח לא יקח את עצמו בידיים וישנה את התוצעה בקלפי
בישראל יש הרבה מאוד רזרבות של כסף רק פשוט מנותבים בצורה לא חכמה לכל מיני מקורבים לצלחת
מנהיג שטוען לחובות ידע זאת מזמן ולא קיבל זאת בהפתעה לפרצוף הייכן היה כל הזמן?
האם לא שיקרו לנו ?
מנהיגים שטוענים לגירעון לא מגדילים ומנפחים את הממשלה באופן כזה שצורם את העיין
מנהיגים שטוענים למיתון מנסים ליצור מקומות עבודה ולנסות לשפר את המסחר ולא להעלות מיסים
יצירת אפשרויות מסחר תניע את המשק ותוציא אותו ממיתון . מה שהממשלה עושה כרגע זה בדיוק הגבר ההפוך מעלה מיסים בצורה קיצונית חונקת את האזרח ויוצרת מסות של פיטורים כי עסקים וחברות מתקשים לנהל את עצמם .
מה שנלקח מהאזרח לא חוזר כל כך מהר ומחירים שעולים במדינה לעולם לא יורדים
מחיר הדלק לא ירד בחזרה כפי שאף פעם זה לא קרה ויוקר המחייה לעולם ישאר גבוה כל עוד שאזרח לא יקח את עצמו בידיים וישנה את התוצעה בקלפי
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
זה מטורף, המיסוי העקיף עלה השנה דרמטית.
ועדת טרכטנברג המטופשת הזו עלתה לנו ביוקר. צריך לבטל את החוק חינוך חינם מגיל 3. קרובת משפחה שלי התלהבה מזה כי יש לה ילד בגיל הזה.
הסברתי לה שהיא תקבל את המתנה הזו שנה או שנתיים ותשלם על זה במס מעכשיו ולכל החיים - בייחוד כי מרבית הילדים שירוויחו מזה גדלים להורים שלא משלמים מס...
עכשיו עלה המע״מ - כולנו נשלם ביוקר על הרעיון הטפשי הזה. גם עלות המחיה וגם הדיור עלתה. אז מה עשינו עם המחאה?!
ועדת טרכטנברג המטופשת הזו עלתה לנו ביוקר. צריך לבטל את החוק חינוך חינם מגיל 3. קרובת משפחה שלי התלהבה מזה כי יש לה ילד בגיל הזה.
הסברתי לה שהיא תקבל את המתנה הזו שנה או שנתיים ותשלם על זה במס מעכשיו ולכל החיים - בייחוד כי מרבית הילדים שירוויחו מזה גדלים להורים שלא משלמים מס...
עכשיו עלה המע״מ - כולנו נשלם ביוקר על הרעיון הטפשי הזה. גם עלות המחיה וגם הדיור עלתה. אז מה עשינו עם המחאה?!
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35100
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
oferlaor כתב:זה מטורף, המיסוי העקיף עלה השנה דרמטית.
עכשיו עלה המע״מ - כולנו נשלם ביוקר על הרעיון הטפשי הזה. גם עלות המחיה וגם הדיור עלתה. אז מה עשינו עם המחאה?!...
מילים כדורבנות.
(רק מה, אלה שהילדים שלהם 5 ומעלה, יהיה להם רק את החלק של לשלם ביוקר...)
חוק חינוך חינם מי שלא יודע זה פרסה אחד גדולהoferlaor כתב:זה מטורף, המיסוי העקיף עלה השנה דרמטית.
עכשיו עלה המע״מ - כולנו נשלם ביוקר על הרעיון הטפשי הזה. גם עלות המחיה וגם הדיור עלתה. אז מה עשינו עם המחאה?!...
חוק חינוך חינם חל על כל ילד מכיתה א' עם אני לא טועה עד יב'
וחוק חינוך חינם זה אומר חינם אין כסף כמו במקומות אחרים בעולם ולא איזה מצגת שווא ובסוף הורים מוצאים על כל ילד במהלך השנה אלפי שקלים על ספרים ותוספות נילוות שבתי הספר מוצאים לנכון לגבות
הכל כאן זה בלוף ומבלפים אותנו ומורידים לנו את הראש בכוונה על מנת שלא יהיה לנו כוח להתרומם ולהתנגד ולצאת למחאות כי המצב כל כך *** שאנחו צריכים לפעמים לעבוד בשתי משרות על מנת לשרוד אז למי יש זמן וכוח למחאות
השיטה הזו זו שיטה שהיגיע ממזרח אירופה השליטים היו מדכאים את העם כל כך חזק שלא היה לעם כח להפגין או למרוד כי היו עסוקים בקיום יום יומי, זו שיטה עלובה שרק ממשלות וראשי ממשלה שפוחדים על כיסאם יכולים להנהיג אותה צריך להבין שמה שעולה לעולם לא ירד ויוקר המחיה בעקבות זה רק יעלה.
לפני מס' ימים ראיתי תוכנית בטלוויזיה על מערכת החינוך בפינלנד (לא שאני משווה את מצבה של פינלד לישראל) אבל בהחלט יש מה ללמוד.כאן בארץ כל שנה כמעט משנים את מדיניות החינוך מגיע איזה "גאון" חדש לשכונה ומשנה סדרי עולם ,אין כאן סדר אין דרך חשיבה לעתיד הכל זה כאן ועכשיו מה יהיה בעוד 5 שנים לא מעניין אף אחד כי הכל נגוע בשחיטות פוליטית על כל דבר היום שמצביעים במדינה נתקלים בנגיעה פוליטית.
איפה הימים ההם שלמדנו בכיתה א' דנה קמה קמה דנה האם יצאו אנשים אחרים בגלל שיטת הלימוד ? לא. האם יצאו מטומטמים בעכבות שיטת הלימוד? גם כן התשובה היא לא . פשוט בישראל כולם רוצים להשוויץ שהם יודעים הכי טוב וכל שר מגיע עם צוות יועצים שכל הידע שלהם בחינוך הוא מקרי בהחלט
אנחנו העם הוא הכח אם לא במחאות אז לפחות בקלפי (למרות שאני מצדד במחאה אלימה כי רק כך במדינת ישראל משיגים תוצאות כי אחרת האזרח לא נמדד ממלימטר)
נערך לאחרונה על ידי shay1 ב 31/08/2012 20:19, נערך פעם 1 בסך הכל.
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8130
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
זהו נשברתי, בפעם הראשונה בחיי גם אני כמו מר ישראל ישראלי הלכתי לתדלק לפני עליית המחיר בשביל לחסוך 15 שקלים. לא עזר..
בסוף קניתי גם פסק זמן ושתי חבילות מנטוס (בטעם פירות) עלה לי 17 שקלים..

בסוף קניתי גם פסק זמן ושתי חבילות מנטוס (בטעם פירות) עלה לי 17 שקלים..
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי