התייעצות במערכת קולנוע

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
Masasa פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 31
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

הציעו לי את זה :
רסיבר Pure Acoustic pu50 => ב830 שקל
ורמקולים Pure Acoustic Lord8 => ב980 שקל
ביחד הוא אמר לי שהוא יעשה לי ב - 1754
מה אתם אומרים???
בכל מיקרה חבר שלי אמר לי שהם רמקולים ממש שווים למחיר אבל על הריסבר הוא לא יודע להגיד לי...
ועוד משהו...
חבר שלי אמר לי שעדיף לי קנות איזה רסיבר בדיוטי פריי באג...
משהו שעולה 200$ ובארץ שווה הרבה יותר....
מה אתם אומרים????
ההצעה תקפה עד לשבוע הבא ואני מעדיף תשובה כמה שיותר מוקדם כדי להיות שלם בהחלטה...

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #2 

הרסיבר של פיור אקוסטיקס איום ונורא והרמקולים לא הרבה יותר טובים..! 8O (n) (W)

חבר שלך צודק בזה שהוא אומר שתקבל הרבה יותר ערך לכסף בדיוטי פרי - גם מבחינת רסיבר וגם מבחינת רמקולים - וזה אפילו יעלה פחות מההצעה שנתנו לך! (Y)

Masasa פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

http://halalit.co.il/products/219040
ואיך הרמקולים האלו???
אתה יכול להמליץ לי על משהו אחר?
ואולי גם על רסיבר??? אם יש אותו בזול ובהפרש משמעותי בדיוטי אני מעדיף!!
תודה!!!

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #4 

למערכת הזאת של סמסונג יש כניסה אופטית אחת, מה שאומר שאפשר לחבר אליה רק מקור סראונד אחד (מחשב או סטרימר או ממיר HD או נגן DVD/בלוריי או פלייסטיישן...)

מהסיבה הזאת הייתי בכל זאת ממליץ ללכת על משהו מהדיוטי - כל רסיבר שיש שם ב-$200 מבית היוצר של פיוניר/דנון/הרמן קרדון יהיה עדיף על ההגברה של הסמסונג, וגם יש להם רמקולים של JBK ו/או פיוניר בעוד $200 - אתה סוגר על מערכת קומפלט ברמה יותר גבוהה בסה"כ 1,600 ש"ח!

Masasa פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

אתה יכול להמליץ לי על רמקולים ורסיברים כי אני ממש לא מבין בזה והתקציב שלי הוא 1600-1800 גג...
ויש לי שאלה...
אם אני מביא רסיבר הוא יכול לפצל לי את זה לעוד כניסות אופטיות???
וחוץ מזה אתה רואה עוד חסרונות לרמקולים?? כי זה נראה מי ממש מחיר מציאה זה הרמקולים הכי מומלצים של סאמסונג ויש לי גם טלוויזיה סאמסונג ויחסית לרמקול של טלוויזיה האיכות סבבה לגמרי ובדיוטי זה עולה גם רק 800 שקל במקום 2200 שקל בארץ..
בלי שום קשר שרציתי לקנות בניפרד רסיבר שישפר את הביצועים...
בכל מיקרה אני מחבר את זה בינתיים רק למחשב...
יש לי בכלל אפשרות לחבר את זה לטלוויזיה ישירות?(samsung LC450C)

תודה רבה על העזרה!!!!

shahar91
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 51
נתן תודות: 6 פעמים

שליחה #6 

pioneer VSX520 או 519
RXV367 Yamaha
AVR158 Harman Kardon- שנה אחראיות בלבד לעומת השאר שהם 3

לכולם יש מלא מצבי סראונד די שקולים, 2 כניסות אופטניות. כולם על אותו תווך מחירים ש 1200-1300, חיבורים שקולים + - ועל אותו רמה פחות או יותר.
דיוטי פרי 200 דולר .כנראה....

Masasa פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

אני לא בטוח שיש את כל הדגמים האלה בדיוטי פריי...
והרמקולים האלה שווים את המחיר???
אתם יכולים לענות לי על השאלות ששאלתי למעלה???
תודה רבה :)

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #8 

אתה עושה המון בלאגן וקצת נכנס ללחץ וחבל... החסרונות במערכת של סמסונג שנתת היא שאתה לא מקבל רק רמקולים, אלא מערכת קומפלט, וככזאת היא פחות טובה ממה שאפשר להשיג משילוב של רסיבר ורמקולים בדיוטי פרי.

למיטב ידיעתי, בדיוטי פרי יש לפחות אחד מבין הדגמים הבאים: פיוניר 322, דנון 1312, הרמן קרדון 158. משלושתם אני אישית הייתי הולך כנראה על הדנון, אבל למטרות שלך אין כ"כ עדיפות לאף אחד מהם. חשוב לציין שלכולם מספר כניסות אופטיות...

לגבי רמקולים בדיוטי כבר חיוויתי דעה.

לא תמצא בתקציב שלך רסיבר ורמקולים בחנויות, אלא רק ביד שנייה, ולכן קשה להמליץ על משהו באופן גורף - עדיף שתביא לינקים למציאות ונחווה את דעתנו בהתאם...

Masasa פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

הקטע שאני בלחץ זה בגלל שאני רוצה לקנות משהו טוב ואני לא מבין בנושא הזה בגלל זה אני מתייעץ כאן....
בכל מיקרה זה התקציב שלי ואני לא רוצה יד שנייה והבנתי שבדיוטי פריי ממש שווה לקנות כי יש שם מוצרים שהם
פחות בלפחות 5000 שקל...
אתם גם צריכים להבין שלכל אחד יש תקציב שונה ברור שמערכת ב5000 שקל לא רואה כל מערכת שאני יקנה בתקציב
אבל אין לי את התקציב הזה ואני לא מאמין שמערכות בתקציב כזה הם *** הם פשוט פחות טובות כמו כל מוצר שאתה קונה ביותר זול...
ובקשר ל VSX-422 שמעתי שיש גם אותו ב200$ הוא שווה את זה? כי ראיתי שיש גם לו רק כניסה דיגיטלית אופטית אחת...
ובקשר למערכת samsung אני פשוט לא מבין בזה ואם אתה אומר שעדיף לקנות בניפרד אז כנראה שאתה יודע חחח
אבל חוץ מהקטע של הכניסה אופטית אחת יש עוד דברים שבגללם שאתה אומר שהמערכת לא כדאית?
ומה דעתך על לקנות את הרמקולים שהצעתי ורסיבר בניפרד.... זה יהיה יותר טוב מרמקולים אחרים שאני אקנה בניפרד ב200$?
בכל מיקרה אני מודה על העזרה שלך אם אתה יכול לתת לי המלצה
גם על רמקולים מדיוטי שהם מצדיקים את המחיר והם יותר טוב מבחינת איכות מאשר הsamsung אני אשמח מאוד! :)
תודה רבה!

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”