אהלן,
הגיע הזמן לשדרג קצת לאבא את הרסיבר, יש לו איזה דנון מלפני 12 שנה, בפשטות בגלל זה הוא לא משתמש במערכת.
המערכת לא משהו אבל מספיקה לו:
2 קדמיים של BOSE א'וסטיק נדמה לי + סאב פסיבי(הרמקולים מתחברים לסאב והסאב מתחבר לרסיבר אם אני זוכר נכון).
סנטר מאותה סדרה.
2 אחוריים פשוטים של אינפיניטי.
אני רוצה רסיבר שהוא יוכל להעביר בין הסטרימר(PCH C200)\מג'יק\הוט מג'יק HD ואולי איזה נגן דיבקים שהוא יקנה בקרוב.
אשמח להמלצה, יד שניה בא בחשבון כל עוד הוא גג בן שנתיים.
אם יש אפשרות לפורמטים חדשים אז אחלה למרות שממש לא קריטי, מה שחשוב שיהיו מספיק חיבורי HDMI במקרה ויוסיף מכשירים נוספים בעתיד.
לי אישית יש אונקיו 606 ואני די מרוצה ממנו.
אגב, האם המבצע בדיוטי פרי על PIONEER VSX-422 ב200 דולר עדיין תקף? (עוד חודש אחי טס).
תודה רבה.
המלצה לרסיבר - עד 1000 ש"ח
- YahavRavid
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 15
- שם מלא: Yahav Ravid
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
לפי מה שהבנתי המבצע בדיוטי עבר במקום 200 דולר ל 422 , הם השאירו את המחיר 200 דולר ל322, ישן יותר.
ובכל מקרה, אני חושב שרק יד שתיים בא בחשבון מכיוון ש1000 שקל זה אינו תקציב לרסיבר חדש.
ובכל מקרה, אני חושב שרק יד שתיים בא בחשבון מכיוון ש1000 שקל זה אינו תקציב לרסיבר חדש.
ה322 לא יעשה את העבודה? סה"כ זו מערכת מאוד פשוטה...YahavRavid כתב:לפי מה שהבנתי המבצע בדיוטי עבר במקום 200 דולר ל 422 , הם השאירו את המחיר 200 דולר ל322, ישן יותר.
ובכל מקרה, אני חושב שרק יד שתיים בא בחשבון מכיוון ש1000 שקל זה אינו תקציב לרסיבר חדש....