אפשר לראות בכל הסמארטפונים השפעות עיצוביות מהGalaxy SIII , ככה יהיה יותר אחידות בקו המכשירים שזה מצויין .
עכשיו בקשר note החדש , ראה מצויין. וגם המפרט מצויין רק שלא ברור לי המעבר ל16:9 , לדעתי 16:10 עדיך לסמארפון , למרות שאין לי שום בעיה נגד 16:9 וזה לא מה שימנע ממני לקנות מכשיר אחד על השני. העניין הוא ש16:10מרגיש מאוזן יותר בסך הכל קצת נעים יותר לשימוש.. עכשיו הגדלת הסוללה זה צעד יפה , השאלה איך הוא יתפקד בהשואה note המקורי עם המעבד מהדור הקודם שלמרות שהוא מיוצר ב45NM לעומת 32NM בדור החדש הוא עדיין כולל פי שתיים ליבות עיבוד ומאיץ גראפי בתדר גבוהה משמעותית , ככה שאני משער שהגדלת הסוללה היתה כדי לקבל חיי סוללה סבירים בהשוואה לדור הקודם כדי לפצות על החומרה החדשה ולא כדי לשפר
אותם,משמעותית ..
ככה שבסך הכל מכשיר מצויין , רק שעם הגודל שלו הוא לא מיועס לכולם , וזה מביא אותי לכל בעלי הSIII "המתוסכלים" , אז יש למכשיר הזה 2GB של זיכרוו , בפועל האם לא מספיק לכם 1GB , כמה פעמים כבר קורה שאתם מגיעים למצד שאתם חושבים "למה אין לי בפלאפון 2GB של RAM?" אתם צריכים לזכור שהמכשיר הזה לא בא להחליף את המכשיר שלכם , הוא מושק תצד המכזשיר שלכם בסך הכל וכרגע שניהם נחשבים מכשירי הדגל של סמסונג .
בקשר לטאבלטים אין הרבה מה להגיד , הGalaxy note 101 קיבל ביקורת דיי פושרת לדעתי בGSMArena והיתה גם ביקורת אחת שקטלה את המכשיר ואפילו שמה אותו בפח אשפה
http://www.androidpolice.com/2012/08/21 ... oney-grab/
ואל תגידו שזה אתר למעריצי אפל .. ולא מדובר פה על האייפד החדש ולא על אפל בכלל , אם לרגע מתמקדים בסצנת האנדרואיד מבחינת הטאבלטים ולא הסמארטפונים הדבר היחיד שסמסונג יודעת לעשות זה את המעבד , אם לחקת לדוג' את הTransformer prime infinity הוא פשוט עדיף כמעט בכל קטגוריה , הוא מעוצב בצורה נפלאה , איכות הבניה של אסוס פשוט מצויינת , המסך עדייף משמעותית ומערכת ההפעלה לא מלאה בשטויות שכביכול שימושיים ואני לא מוצא את העט כשימושית בשבילי . ככה שלמעט המעבד החזקיותר שאני גם ככה בטוח שלא יביא לאיזה לחוויה יוצאת דופן בהשוואה Tegra 3 אין לו שום יתרונות חשובים בטאבלט ... ככה שסך הכל אני לא מצפה שהטאבלטים האלו יהיו כאלו מוצלחים בהשוואה למה שלתחרות יהיה להציע כשהמכשיר יושק , חוץ מזה אני חייב להגיד שאם לא הסמל של סמסונג עוד אפשר היה להתבלבל שזה מכשר של .Asus
נ.ב. : מצטער על שגיאות וכו' , אני כותב את זה XOOM והדפדפן לא ממד מסתדר עם האתר בקטע של לכתוב תגובות ...
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |