נראה נהדר. איך לא חשבו על זה קודם.
הייתי קונה, אם זו הייתה מקלדת בגודל סטנדרתי עם מספרים נומרים וכל המסביב. גם כמה כפתורי מולטימדיה לא היו מזיקים.
לא ברור לי למה החיסכון הזה, או מה המחשבה מאחורי זה. הרי זה לא מיועד למחשב נייד, וזו גם לא אמורה להיות מקלדת ניידת. מי שזקוק לזה בהקלדות, זקוק נואשות גם לכפתורי ה home end ins וכו'. אז למה חסכו בהם? (או אפילו מיקמו אותם אחרת בצורה שתכריח לימוד מחדש).
אני היחיד שחושב שיש בעיה בהקלדת סיסמא בדבר הזה
חוץ מנושא אבטחת המידע נראה מוצר מדליק, אני באופן אישי כבר מקליד עיוור בעברית ואנגלית אז לא כל כך מפריע לי. אם המקלדת תהיה נוחה אז נקנה.
SARAS כתב:מוצר קשקוש לא נותן לזה סיכוי להתרומם
דב מורן הלך לו קלף עם הדיסק און קי שבאמת היה רעיון גאוני ופרקטי
מאז נחל רק כשלונות.,בעיקר מיזם המודו שלו.
...
הוכח כבר שהצלחה מסחרית , יותר מכל היא עניין של מזל ולא תוצאה של כישרון או יכולת. 99.9 אחוז מהגאונים שמשקיעים את כספם וחייהם לפיתוח פתרונות פורצי דרך מסיימים בעגמת נפש ובכישלון.
ארגונומיה, זה הפתרון.
אצל רוב האנשים, השולחן לא בגובה הנכון, הכסא לא מתאים למבנה הגוף, המסך לא ממוקם נכון יחסית לגובה העיניים וכו' וכו'.
3 שורות על המקלדת לא יעזרו במיוחד.
הויג'טים זה אחלה.
מעריך את האיש אבל הרעיונות שלו תמיד מרגישים לי שהגיעו 5 שנים מאוחר מדי לשוק.
...
אצה מכיר מוצר שלו שכן הצליח מסחרית? הוא מזכיר לי איזה פרק חביב מרחוב סוסמום על איזה ממציא שכל הזמן ממציא דברים שכר הומצאו מזמן, כמו "המוט המדבר" שהוא למעשה מקרופון...
הייתי מציע לדב שיפתח חברה לממציאים לגיל הזהב כעוד אופציה לריפוי בעיסוק...
בקרוב כל המקלדות הפיזיות יעלמו מהעולם והוא נזכר עכשיו להמציא מקלדת פיזית עם מסך..?
אני עובד מול מחשב כל היום ועדין לא מקליד עיוור - אם זה יחסוך לי את כל הפעמים שהקלדתי בעברית במקום אנגלית (וגיליתי מאוחר מדי...) זה כבר נחמד. לא שווה 400 שקל אבל הרעיון בהחלט חביב
נראה לי שלהרבה אנשים להעביר את המבט מהאותיות במקלדת למסך הקטן
זה די דומה להעברת המבט למסך המחשב
שלא לדבר על מחשב נייד שהמסך קרוב
אבל בלי לנסות אי אפשר לדעת
ואולי יחד עם רישום פטנט (hint, hint ) הוא יהיה הכי עשיר בבית האבות
שמישהו שלח אותו אליו