להתראות ערוץ 10?
-
benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6112
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
http://www.mako.co.il/special-mako-news ... =565984153
לפי מה ששמעתי ברדיו מדברים על החשכת הערוץ ביום הראשון הקרוב
אם נראה דרכי התבטאות כנגד הוועד זה יהיה היום לבטח בשידור חי של גמר השרדות
תכינו פופקורן חברים יהיה אש
ומה דעתי האישית?
חבל.. פחות ערוץ במערך ה-DTT
וכרגע שוב חוזרים לתקופת האבן של ערוץ 2 המסחרי מול ערוץ 1 הממשלתי
מצאו את ההבדלים
האם לדעתכם עוד יש סיכוי שראש הממשלה יתערב ויעצור את הסגירה?
לפי מה ששמעתי ברדיו מדברים על החשכת הערוץ ביום הראשון הקרוב
אם נראה דרכי התבטאות כנגד הוועד זה יהיה היום לבטח בשידור חי של גמר השרדות
תכינו פופקורן חברים יהיה אש
ומה דעתי האישית?
חבל.. פחות ערוץ במערך ה-DTT
וכרגע שוב חוזרים לתקופת האבן של ערוץ 2 המסחרי מול ערוץ 1 הממשלתי
מצאו את ההבדלים
האם לדעתכם עוד יש סיכוי שראש הממשלה יתערב ויעצור את הסגירה?
-
benny123
- חבר מכור קשה

איזה 18 ערוצים בדיוק?
כרגע יש לך 1,2,10,33,23 והכנסת ועוד כמה ערוצי רדיו..
ערוץ 33 מזמן לא שווה הרבה
ערוץ הכנסת למשועממים
ערוץ 2 יהיה הרבה פרסומות עכשיו כשלא יהיה ערוץ 10
ערוץ 1 חצי יום משדר את ערוץ 23 ובשארית היום לא הרבה
ערוץ 23 לופ של שידורים חינוכיים שבין כה וכה רצים בערוץ 1 בשעות הבוקר
ורדיו? האיכות שמע ירודה שעדיף להפעיל רדיו אינטרנט...
כרגע יש לך 1,2,10,33,23 והכנסת ועוד כמה ערוצי רדיו..
ערוץ 33 מזמן לא שווה הרבה
ערוץ הכנסת למשועממים
ערוץ 2 יהיה הרבה פרסומות עכשיו כשלא יהיה ערוץ 10
ערוץ 1 חצי יום משדר את ערוץ 23 ובשארית היום לא הרבה
ערוץ 23 לופ של שידורים חינוכיים שבין כה וכה רצים בערוץ 1 בשעות הבוקר
ורדיו? האיכות שמע ירודה שעדיף להפעיל רדיו אינטרנט...
- maladjusted
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 638
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
אני צופה כל יום בערוץ האומלל הזה כי זה מה שיש לי בDDT...
אתמול אחרי שראיתי את נסט-לי או איך שקוראים לה מקריאה בפנים רציניות בליווי שקופית תואמת "דונאלד רייגן היה סוציאליסט", אני לא בטוח שיש סיבה להמשיך.
http://velvetunderground.co.il/wp-conte ... donald.jpg
אתמול אחרי שראיתי את נסט-לי או איך שקוראים לה מקריאה בפנים רציניות בליווי שקופית תואמת "דונאלד רייגן היה סוציאליסט", אני לא בטוח שיש סיבה להמשיך.
http://velvetunderground.co.il/wp-conte ... donald.jpg
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
לא ברור לי על מה אתם מדברים.
סגירת הערוץ היא מניפולציה של של בעלי המניות העיקריים ( מימן 51% , לאודר 25% ) שמהלכים אימים על הצופים, האוצר, רשות שניה לטלביזיה והכי גרוע העובדים שאין להם רגע של שקט.
רק בשביל לסבר את האוזן, הונו של רון לאודר מוערך נכון לסוף 2011 בכ 3.3 מליארד דולר.. ( מקום 362 ברשימת עשירי תבל .. אם זה מעניין מישהו ).
יוסי מימן אמנם לא בליגה שלו אבל אני לא דואג לו. הוא אחד מהטייקונים שצוחקים עלינו ומחזיקים אותנו בביצים עם אג"חים בעשרות מליוני שקלים שגאוני בתי ההשקעות שמנהלים את קרנות הפנסיה שלנו קנו מהחברות שלו.
הונו הוערך בשנת 2006 על ידי עיתון ידיעות אחרונות בכ 700-750 מליון דולר ( מכיוון שההערכת הונו פורסמה "בידיעות אחרונות" אני לא סגור על מהימנותה. יש לעיתון הזה נטייה להמציא עובדות, אז אל תתפסו אותי במילה אבל גם אם הם מפספסים בחצי, זה עדיין המון כסף.
בקיצור, האנשים האלה צריכים ללמוד פעם אחת ולתמיד שחובות צריך להחזיר. ביננו, 65 מליון שקל זה כסף כיס בשביל שני האדונים האלה, אז שיפסיקו לבלבל לנו את המוח. גם הטענה בנוגע לפגיעה בדמוקרטיה לא רצינית. במבנה הבעלות הצולבת של שוק התקשורת בישראל אין באמת פלורליזם של דעות. ערוץ 10 , 2 , והעיתונים הגדולים אחד הם. אותם אנשים שולטים בהם, אותם אנשים עובדים בהם.
רוצים לסגור, תסגרו. חבל על העובדים אבל אלו כללי המשחק. וביננו, אם הממשלה צריכה להתערב ולערוב להפסדים של עסק פרטי, עדיף לה שתעשה את זה במקומות בהם יהיה קשה יותר לייצר מקומות עבודה. כן , המקום הרחוק הזה שקוראים לו פריפריה.
ליאור
סגירת הערוץ היא מניפולציה של של בעלי המניות העיקריים ( מימן 51% , לאודר 25% ) שמהלכים אימים על הצופים, האוצר, רשות שניה לטלביזיה והכי גרוע העובדים שאין להם רגע של שקט.
רק בשביל לסבר את האוזן, הונו של רון לאודר מוערך נכון לסוף 2011 בכ 3.3 מליארד דולר.. ( מקום 362 ברשימת עשירי תבל .. אם זה מעניין מישהו ).
יוסי מימן אמנם לא בליגה שלו אבל אני לא דואג לו. הוא אחד מהטייקונים שצוחקים עלינו ומחזיקים אותנו בביצים עם אג"חים בעשרות מליוני שקלים שגאוני בתי ההשקעות שמנהלים את קרנות הפנסיה שלנו קנו מהחברות שלו.
הונו הוערך בשנת 2006 על ידי עיתון ידיעות אחרונות בכ 700-750 מליון דולר ( מכיוון שההערכת הונו פורסמה "בידיעות אחרונות" אני לא סגור על מהימנותה. יש לעיתון הזה נטייה להמציא עובדות, אז אל תתפסו אותי במילה אבל גם אם הם מפספסים בחצי, זה עדיין המון כסף.
בקיצור, האנשים האלה צריכים ללמוד פעם אחת ולתמיד שחובות צריך להחזיר. ביננו, 65 מליון שקל זה כסף כיס בשביל שני האדונים האלה, אז שיפסיקו לבלבל לנו את המוח. גם הטענה בנוגע לפגיעה בדמוקרטיה לא רצינית. במבנה הבעלות הצולבת של שוק התקשורת בישראל אין באמת פלורליזם של דעות. ערוץ 10 , 2 , והעיתונים הגדולים אחד הם. אותם אנשים שולטים בהם, אותם אנשים עובדים בהם.
רוצים לסגור, תסגרו. חבל על העובדים אבל אלו כללי המשחק. וביננו, אם הממשלה צריכה להתערב ולערוב להפסדים של עסק פרטי, עדיף לה שתעשה את זה במקומות בהם יהיה קשה יותר לייצר מקומות עבודה. כן , המקום הרחוק הזה שקוראים לו פריפריה.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
Lior_M
אם זה ערוץ פרטי למה מחייבים אותם מה לשדר (באחוזים) ומהיכן לשדר?
צריך לעבור לרישיונות ולפתוח את השוק לתחרות.
ולעניין, הערוץ לא ממש יחסר לי, למרות שנחמד לראות סיכום היום בלילה. כל הסדרות בכבלים ובלווין, אין מה לראות שם.
אם זה ערוץ פרטי למה מחייבים אותם מה לשדר (באחוזים) ומהיכן לשדר?
צריך לעבור לרישיונות ולפתוח את השוק לתחרות.
ולעניין, הערוץ לא ממש יחסר לי, למרות שנחמד לראות סיכום היום בלילה. כל הסדרות בכבלים ובלווין, אין מה לראות שם.
-
benny123
- חבר מכור קשה

אני מאוד מקווה שרוב העובדים יתברגו למשרות בערוץ 2 וערוץ 1
יש כאן תוכניות איכותיות שצריך להמשיך לספק להן בימה
יש פה צוות חדשות מנצח
יהיה חבל לראות את כל זה מושלך
יהיה חבל לא לראות שיש לערוץ 2 מתחרה
ויהיה חבל להתפשר על ערוץ 2 בגלל מצב ערוץ 1
הצופים בהחלט הולכים להפגע מצעד זה
במדינה הקטנה שלנו סגירת ערוץ מסחרי 1 מתוך 2 וסגירת ערוץ 1 מתוך 6 במערך ה-DDT זו פגיעה לאין שיעור ובמקום להתקדם אנו צועדים לאחור
יש כאן תוכניות איכותיות שצריך להמשיך לספק להן בימה
יש פה צוות חדשות מנצח
יהיה חבל לראות את כל זה מושלך
יהיה חבל לא לראות שיש לערוץ 2 מתחרה
ויהיה חבל להתפשר על ערוץ 2 בגלל מצב ערוץ 1
הצופים בהחלט הולכים להפגע מצעד זה
במדינה הקטנה שלנו סגירת ערוץ מסחרי 1 מתוך 2 וסגירת ערוץ 1 מתוך 6 במערך ה-DDT זו פגיעה לאין שיעור ובמקום להתקדם אנו צועדים לאחור
1. אני לא בטוח שהתחרות בין הערוצים עשתה טוב לטלויזיה שלנו. מאז שערוץ 10 נכנס והציב תחרות לזמן הפרסום נחשפנו ליותר ויותר *** ויותר ויותר ריאליטי. אם תזכרו בימים שלפני כניסת ערוץ 10 , אז - היו מספר תוכניות שבהם ניתן היה לצפות גם בטלויזה המסחרית. היום בשני הערוצים המסחריים הכל *** (גם הלילות הכלכליים , גם הצינורות וגם החדשות - הכל בידור).
2. גם אם יסגר הערוץ (שומו שמיים) זה רק יהיה באופן זמני עד שאחת הזכייניות מערוץ 2 תקבל רשיון ותפעיל אותו באופן מלא.
3. אחרי כל מה שנאמר לעיל , למרות החובות וההתחשבנויות - ברור שסוגיית "סגירת הערוץ" היא משחק. משחק בין פוליטיקאים לטייקונים. הראשונים רוצים שליטה גדולה יותר בתכנים והשניים רוצים להפחית את עלויות אחזקת הערוץ (אם ע"י הפחתת החוב למדינה או על גב העובדים).
2. גם אם יסגר הערוץ (שומו שמיים) זה רק יהיה באופן זמני עד שאחת הזכייניות מערוץ 2 תקבל רשיון ותפעיל אותו באופן מלא.
3. אחרי כל מה שנאמר לעיל , למרות החובות וההתחשבנויות - ברור שסוגיית "סגירת הערוץ" היא משחק. משחק בין פוליטיקאים לטייקונים. הראשונים רוצים שליטה גדולה יותר בתכנים והשניים רוצים להפחית את עלויות אחזקת הערוץ (אם ע"י הפחתת החוב למדינה או על גב העובדים).
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

אלו שטויות במיץ אבוקדו ותסלח לי זה מרדד את הדיון .hanochh כתב:ההבדל הוא שפוליטיקאים שמנסים להשפיע על התוכן זו שחיתות ודיקטטורה.
ביבי החליט לסגור את ערוץ 10 בגלל שלאחר התחקיר שרביב דרוקר ביצע עליו,
הערוץ לא הסכים לדרישת ביבי לפטר אותו....
תפסיק להאמין לכל מה שאתה קורא. זו בדיוק המניפולציה שעושים עלינו. כל הניסיון להפוך את זה למאבק שמאל-ימין פוליטי רק הופך את הדיון לעקר.
חובות ערוץ 10 הם משהו שנגרר כבר שנים. אי אפשר להמשיך לשחק בנדמה לי. מדובר בעסק פרטי שחייב כסף למספר גורמים בהם המדינה. את החוב הזה צריך להחזיר.
דרך אגב, כשאומרים חוב למדינה זה בעצם חוב לאזרחים. אם אתה רוצה לוותר על חוב של טייקון
בבקשה, רק אל תערב אותי בסיפור הזה.
ליאור
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78897
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
1. זה חוב וירטואלי שהוחלט עליו בגלל מספר תנאים שהערוץ היה צריך למלא ולא עשה. זה לא חוב אמיתי.
2. יש על הערוץ מספר מגבלות רגולטוריות בעייתיות מאוד: למשל מה הסיבה שקובעים לערוץ מאיפה הוא צריך לשדר את החדשות?! זה הזוי שהם צריכים להקים (בעלות משוערת של כ 10 מיליון ש״ח) אולפן חדש בירושליים כי איזה פקיד החליט כך.
אם זו חברה פרטית אז אף אחד לא יכול להגיד לה איפה להקים את משרדיה.
3. אין אופק לערוץ. הרשות השניה לא אישרה מעבר לרשיון, מה שאומר שהערוץ ממילא לא יוכל לשדר שנה הבאה חוקית. עם חרב כזו מונפת מעל ראשו, איך אפשר לגייס שותפים חדשים למיזם שאמור להסגר תוך שנה?!
4. העובדים לא יקלטו בשום מקום. ללא ערוץ 10 יש עודף של כ 1000 עובדים בתחום. אלה ילכו ישר ללשכת האבטלה.
5. מצב העיתונות בארץ בכלל בכי רע. עיתון הארץ לפני סגירה ולדעתי עד סוף השנה נראה עוד גופי תקשורת סגורים.
6. שוק הפרסום מתקשה להחזיק שני ערוצים מסחריים. בהתחשב בכך שלרשות השניה יש תוכניות לפצל את ערוץ 2, סביר להניח שהמצב של הזכייניות היה רק מדרדר. מקור הבעיה בכלל בקרטל חברות הפרסום הגדולות, שמשום מה הרגולציה נמנעת מלטפל בהן.
7. אתם מכירים מפעל אחר שהמדינה מעדיפה לסגור על פני פריסת החובות שלו על פני תקופה?
מזה אפשר להבין שהמדינה באמת לא מעוניינת לפתור את הבעיה ורוצה שהערוץ יסגר.
8. כחלון מאכזב אותי כאן. במקום לעלות על בריקדות ולהלחם ביוזמה הטפשית של ביבי לסגור את הערוץ הוא נפגש עם העובדים, מביע צער ולא עושה כלום. המיזם של dtt נראה כמו בדיחה עצובה עם ערוץ מסחרי אחד בתוכו.
9. יש כאן שתי אפשרויות. או שביבי החליט לחסל רשמית את הערוץ כי נמאס לו לשמוע את רביב דרוקר מדווח על הנסיעות שלו או שהוא מחכה לדקה התשעים (מוצאי שבת) לפני שהוא מציל את הערוץ.
במקרה הראשון אפשר להעמיד אותו בקו אחד עם פוטין ואסירת פוסי ריוט בגלל ביקורת על הנשיאות.
במקרה השני המסר ברור - מתעסקים עם השור, סוגרים לך את החברה ושיהיה לכם ברור מי מחזיק את השלטר (כך שכדאי לחשוב טוב לפני תחקירים של רביב דרוקר....)
איך שזה לא יהיה, נראה שלא יהיה כאן מי שידווח את החדשות כשהאירנים יפציצו אותנו בתגובה.
2. יש על הערוץ מספר מגבלות רגולטוריות בעייתיות מאוד: למשל מה הסיבה שקובעים לערוץ מאיפה הוא צריך לשדר את החדשות?! זה הזוי שהם צריכים להקים (בעלות משוערת של כ 10 מיליון ש״ח) אולפן חדש בירושליים כי איזה פקיד החליט כך.
3. אין אופק לערוץ. הרשות השניה לא אישרה מעבר לרשיון, מה שאומר שהערוץ ממילא לא יוכל לשדר שנה הבאה חוקית. עם חרב כזו מונפת מעל ראשו, איך אפשר לגייס שותפים חדשים למיזם שאמור להסגר תוך שנה?!
4. העובדים לא יקלטו בשום מקום. ללא ערוץ 10 יש עודף של כ 1000 עובדים בתחום. אלה ילכו ישר ללשכת האבטלה.
5. מצב העיתונות בארץ בכלל בכי רע. עיתון הארץ לפני סגירה ולדעתי עד סוף השנה נראה עוד גופי תקשורת סגורים.
6. שוק הפרסום מתקשה להחזיק שני ערוצים מסחריים. בהתחשב בכך שלרשות השניה יש תוכניות לפצל את ערוץ 2, סביר להניח שהמצב של הזכייניות היה רק מדרדר. מקור הבעיה בכלל בקרטל חברות הפרסום הגדולות, שמשום מה הרגולציה נמנעת מלטפל בהן.
7. אתם מכירים מפעל אחר שהמדינה מעדיפה לסגור על פני פריסת החובות שלו על פני תקופה?
8. כחלון מאכזב אותי כאן. במקום לעלות על בריקדות ולהלחם ביוזמה הטפשית של ביבי לסגור את הערוץ הוא נפגש עם העובדים, מביע צער ולא עושה כלום. המיזם של dtt נראה כמו בדיחה עצובה עם ערוץ מסחרי אחד בתוכו.
9. יש כאן שתי אפשרויות. או שביבי החליט לחסל רשמית את הערוץ כי נמאס לו לשמוע את רביב דרוקר מדווח על הנסיעות שלו או שהוא מחכה לדקה התשעים (מוצאי שבת) לפני שהוא מציל את הערוץ.
במקרה הראשון אפשר להעמיד אותו בקו אחד עם פוטין ואסירת פוסי ריוט בגלל ביקורת על הנשיאות.
במקרה השני המסר ברור - מתעסקים עם השור, סוגרים לך את החברה ושיהיה לכם ברור מי מחזיק את השלטר (כך שכדאי לחשוב טוב לפני תחקירים של רביב דרוקר....)
איך שזה לא יהיה, נראה שלא יהיה כאן מי שידווח את החדשות כשהאירנים יפציצו אותנו בתגובה.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
משהו אחד שקצת חורה לי במאבק הזה הוא מדוע הערוץ, שמשלם משכורות עתק ל"טאלנטים", מצפה שהמדינה תעזור לו? למה אנחנו צריכים לממן את זה??
כן, אני יודע שזה בדיוק מה שקורה בערוץ הראשון...
אולי אני מפספס משהו אבל כשאני קורא אילו משכורות משלמים לבכירים (וליבי עם העובדים הזוטרים שתלויים בערוץ) - אין לי כל כך סימפטיה למאבק.
כן, אני יודע שזה בדיוק מה שקורה בערוץ הראשון...
אולי אני מפספס משהו אבל כשאני קורא אילו משכורות משלמים לבכירים (וליבי עם העובדים הזוטרים שתלויים בערוץ) - אין לי כל כך סימפטיה למאבק.
אם המדינה תיתן לערוץ 10 אז היא צריכה לאשר הלוואות ופריסתן גם לחברות אחרות (פינציה, פרי גליל ועוד ועוד ועוד-עד סוף 2012 הרבה חברות ייצטרפו למעגל החובות)
אז כמו כולם, מה שלא עובד לתקן או לסגור....התיקון לא עבד אז אולי התחליף יהיה טוב יותר ולא עוד ערוץ 2 מספר 2
אז כמו כולם, מה שלא עובד לתקן או לסגור....התיקון לא עבד אז אולי התחליף יהיה טוב יותר ולא עוד ערוץ 2 מספר 2
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

עופר,oferlaor כתב:1. זה חוב וירטואלי שהוחלט עליו בגלל מספר תנאים שהערוץ היה צריך למלא ולא עשה. זה לא חוב אמיתי.
איך שזה לא יהיה, נראה שלא יהיה כאן מי שידווח את החדשות כשהאירנים יפציצו אותנו בתגובה....
אני פשוט לא מסכים עם שום דבר שכתבת.
אין כזה דבר חוב וירטואלי. יש חוזה\זיכיון. הם אמורים לעמוד בו כמו שאתה ואני אמורים לעמוד בחוזים שחתמנו.
אפילו בערוץ 10 מסכימים שיש חוב ( הם רק רוצים לדחות את התשלום שוב .. ) אז לא ברורה לי המילה "וירטואלי".
התנאים שקבע הריגולטור היו ידועים לזכיינים לפני קבלת הזיכיון.
ראש ממשלה לא סוגר ערוצים ולא פותח ערוצים. מספיק כבר עם השטות הזאת. הבעיות הכלכליות של ערוץ 10 התחילו הרבה לפני שממשלת נתניהו הוקמה.
יתרה מכך, ב 10 השנים האחרונות "ויתר" הריגולטור לערוץ אין ספור פעמים על אין ספור הפרות של הזיכיון, ובנוסף העניק הקלות כאלה ואחרות שחרגו מהזיכיון המקורי.
ערוץ 10 כחברה, התנהלה כלכלית בצורה מופקרת תוך שהיא משלמת לחלק ( קטן ) מעובדיו סכומי עתק כאשר במקביל העסיקה טכנאים, צלמים, מפיקים, תחקירנים וכיו"ב בשכר עלוב. על ההתנהלות הכלכלית המופקרת הזאת משלמים עכשיו כלל העובדים ( רק שאלה שהרוויחו מליון וחצי שקל בשנה כנראה לא ממש מוטרדים מעתידם הכלכלי .. )
יש המון חברות שנקלעות לקשיים אבל אין להם ערוץ טלביזיה לדווח עליהם .. זה שבמקרה הנ"ל מדובר בערוץ טלביזיה לא אומר שצריך להתיחס אליו אחרת.
לפני שעוזרים לערוץ 10 כחברה, צריך לעזור לעשרות חברות אחרות שמעסיקות הרבה יותר עובדים במקומות הרבה יותר בעייתיים.
לא נתת את התיחסותך לעניין שבעל המניות העיקרי בערוץ הוא מתחמק סדרתי מתשלום חובות ואת חובות האג"חים שקרן הפנסיה שלך וגם שלי קנו הוא לא מוכן להחזיר.
אני יודע שיש לך חברים\מכרים שעובדים בערוץ.
תחשוב מהראש, לא מהבטן !
ליאור
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי