אאוטלוק 2010 או thundirbird או ישיר בגימייל - מה עדיף

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
razi_pazi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 390
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

פירמטתי את המחשב ואני קצת מתלבט איפה לרכז את אנשי הקשר היומן מייל.

רקע:
אני מצליח לתפעל את הנייד והמחשב ברמה בסיסית +. לפעמים קצת יותר אבל הרבה פעמים אין לי כח רצון ויכולת להתעסק ואני מעדיף פתרון foolproof.

עד שקניתי סמארטפון הייתי עובד עם אאוטלוק 2007. את אנשי הקשר והיומן הייתי מסנכרן פעם ביום יומיים עם כבל מהמחשב לנוקיה/בלקברי. מייל הייתי עובד במחשב ובנייד עם בזקבינלאומי (בלי ממש לסנכרן אלא רק לעבוד במקביל)

עברתי לעולם האנדרויד וגוגל ותכננתי להשתלב בגוגל לחלוטין.
אבל היומן של גוגל ממש לא נוח לי כשאני עובד במחשב. מתגעגע לאאוטלוק.
גם המייל פחות טוב מגוגל. הכוונה שוב בשימוש במחשב.

אנשי הקשר זה תענוג. הסנכרון המיידי זה קסום בהשוואה לקודם. וגם אין באגים.

כמובן שאני רוצה להמשיך עם גוגל כי בנייד זה מעולה.
אבל אני רוצה דרך במחשב לעבוד עם אאוטלוק או משהו חלופי.

אני מברר כי אין לי זמן ואנרגיה לעשות יותר מדי ניסויים.

התקנתי אאוטוק 2010.
האם אני יכול לסנכרן באופן מלא אנשי קשר, דוא"ל ויומן. כך שהסנכרון יהיה מלא ומיידי (כלומר מייל יוצא/פגישה/איש קשר ישמר בכל מקום (גמייל, סלולר ואאוטלוק). הסנכרון המיידי של יומן ואנשי קשר בעולם גוגל זה מצויין.
כלומר לשלב את אאוטלוק בגימייל לחלוטין.
קראתי קצת ומצאתי שיש פתרון לאנשי קשר, יש פתרון ליומן. מה עם אנשי הקשר? הבנתי שיש בעיה עם tasks/

אבל זה נראה לי קצת מסורבל ומפחיד להתעסק עם מספר תוכנות סנכרון. או שאני טועה וזה קליל?

מה אתם ממליצים?
האם לוותר על אאוטלוק וללכת על thunderbird? זה ייתן פתרון יותר טוב? (הגדרתי בזה את המייל. שונה מאאוטלוק אבל נראה לי שאפשר להתרגל) אבל זה מחייב תוסף ליומן כי זה בלי יומן במקור.

מה ההמלצות שלכם?

PCingAddict
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1564
שם מלא: יוסי
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 190 פעמים

שליחה #2 

נסה את emClient

eytanht
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 91
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #3 

לא הבנתי ממך פתרון לאיזו פעולה אתה מבקש בדיוק.
קראתי קצת ומצאתי שיש פתרון לאנשי קשר, יש פתרון ליומן. מה עם אנשי הקשר? הבנתי שיש בעיה עם tasks/
...
בכל מקרה, לגבי אירועי לוח השנה יש את google calendar sync שמסנכרן מעולה מול האאוטלוק בתדירות שתבקש - אם אני זוכר נכון, שאלת על זה בעבר והפריעה לך העובדה שיש צורך בהזנת שם משתמש+סיסמא של ג'ימייל*.

לגבי אנשי קשר - go contacts sync.
*שתי התוכנות הן בעבודה של ג'ימייל מול אאוטלוק(ז"א בלי קשר למכשיר. אך כמובן שהמכשיר מושך מהג'ימייל) דורשות הזנת שם משתמש+סיסמא, כמובן על מנת לדעת מהיכן למשוך את המידע.

מעבר לכך הייתה לי התנסות מאוד בסיסית עם תוכנת(מחשב)+אפליקציית(למכשיר) my phone explorer שעשתה עבודה יפה מאוד והיא גם כן למיטב זכרוני ללא תשלום.
ישנן תוכנות שמציעות סנכרון מושלם עם תמיכה אך זאת בתשלום.

razi_pazi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

אתה זוכר נכון. באיזשהו שלב שקלתי google clender sync וקצת הוטרדתי מעניין הסיסמא.
הומלץ לי לנטוש את האאוטלוק ועבוד עם השירותים המקוונים של גוגל. זה הרי הכי פשוט הכי ישיר ונקי. בלי סנכרון ובלי כאב ראש. רק מה? החברה בגוגל הרבה יותר טובים במנועי חיפוש מאשר ביומנים ומיילים.

ניסיתי, אבל אין מה להשוות את אאוטלוק לשירותים של גוגל.

ולכן אני מחפש מוצא.

הבנתי ש google clender sync עובד אחלה. לגבי ה go contact sync שמעתי דעות לכאן ולכאן. לגבי ה tasks הבנתי שאין פתרון מלא. מה גם שבתוך היומן של גוגל ה tasks די מזובל.

ריבוי התוכנות די מסורבל ומרתיע. אין לי בעיה בכלל לשלם על סנכרון מושלם. יש הצעות והמלצות?
בפורום אחר המליצו לי על gSyncit. מישהו מכיר?

שיחקתי קצת עם thunderbird. דורש הסתגלות. אבל אם הייתי יודע שמסתנכרן מושלם הייתי עושה את המאמץ. היות וזה קוד פתוח סביר שיהיו יותר פתרונות, לא? מישהו? משהו?

razi_pazi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

אתה זוכר נכון. באיזשהו שלב שקלתי google clender sync וקצת הוטרדתי מעניין הסיסמא.
הומלץ לי לנטוש את האאוטלוק ועבוד עם השירותים המקוונים של גוגל. זה הרי הכי פשוט הכי ישיר ונקי. בלי סנכרון ובלי כאב ראש. רק מה? החברה בגוגל הרבה יותר טובים במנועי חיפוש מאשר ביומנים ומיילים.

ניסיתי, אבל אין מה להשוות את אאוטלוק לשירותים של גוגל.

ולכן אני מחפש מוצא.

הבנתי ש google clender sync עובד אחלה. לגבי ה go contact sync שמעתי דעות לכאן ולכאן. לגבי ה tasks הבנתי שאין פתרון מלא. מה גם שבתוך היומן של גוגל ה tasks די מזובל.

ריבוי התוכנות די מסורבל ומרתיע. אין לי בעיה בכלל לשלם על סנכרון מושלם. יש הצעות והמלצות?
בפורום אחר המליצו לי על gSyncit. מישהו מכיר?

שיחקתי קצת עם thunderbird. דורש הסתגלות. אבל אם הייתי יודע שמסתנכרן מושלם הייתי עושה את המאמץ. היות וזה קוד פתוח סביר שיהיו יותר מתרונות, לא? מישהו? משהו?

eytanht
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 91
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #6 

אין לי תשובה שאני יכול להתחייב אליה, אבל נתקלתי בעבר באתר הבא:
http://www.syncdroid.net

הוא עורך השוואה בסנכרון של המכשיר עם האאוטלוק, כאשר הוא מציג אופציות בתשלום וחינמיות.
מעולם לא ניסיתי אף אחת מהתוכנות כך שלצערי אין לי תשובה ודאית.

אני מניח שתוכל ליצור קשר עם החברות שמספקות את השירות הזה כדי שלא תבזבז את כספך על מוצר שאינו עובד.

בהצלחה !

razi_pazi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

תודה על ההצעות.

אבל האמת היא שאין לי כח לנסות את כל הסנכרונים. כלומר בתיאוריה אני רוצה אבל לא מגיע לזה.

אני מנסה לעבוד עם היומן של גוגל ועם הגימייל ולנטוש את האאוטלוק.

הבעיה העיקרית של היומן של גוגל הוא שהוא *** של יומן.... סתם הגזמתי.

אבל יש שתי בעיות עקריות. לא נוח להכניס אירועים. על זה אתגבר וכנראה אתרגל.

הבעיה שאני כעת מחפש לה פתרון זו הצפיה ביומן. כלומר במבט אחד על כל השבוע. אני מתכוון במחשב.

מה הבעיה: אני לרוב צופה בתצוגת שבוע. אבל מסיבה שאני לא מבין כשאני מדלג משבוע לשבוע זה תמיד מתחיל את היום משעה 10 או 11 ואז כדי לראות את האירועים ב7 וב 8 בבוקר אני צריך לגלול למעלה. זה מאוד לא נוח כי אני רוצה לרוץ מהר משבוע לשבוע ורוב האירועים שלי ב 7 ו 8. אם אני רוצה לקבל תחושה של השבועות הקרובים אז במקום 4 קליקים ל 4 שבועות. אני צריך לזוז שבוע, לגלול, לזוז שבוע לגלול...

ניסית לצמצם את הזום אבל זה מקטין את האותיות. מה אני מפספס?

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”