ייעוץ לגבי MINI PC
שלום לכל חברי הפורום
אני רוצה לקנות מיני PC לחיבור לטלוויזיה.
ראיתי את השירשורים פה בנושא אבל אני רחוקה מלהבין בתחום...
אשמח אם תוכלו לייעץ לי - מה ההבדלים העיקריים בין הדגמים השונים (ראיתי למשל את ה- MK802 ויש גם את MK802 II, מה ההבדל ביניהם.)
מה מומלץ לשימוש בסיסי למשתמשים לא מתוחכמים (בעיקר כדי לראות סרטים וסדרות בצפייה ישירה)?
כמו כן, איך אני יכולה לוודא שהמוצר שאני מזמינה מסין דרך איביי יגיע עם עברית?
תודה!
אני רוצה לקנות מיני PC לחיבור לטלוויזיה.
ראיתי את השירשורים פה בנושא אבל אני רחוקה מלהבין בתחום...
אשמח אם תוכלו לייעץ לי - מה ההבדלים העיקריים בין הדגמים השונים (ראיתי למשל את ה- MK802 ויש גם את MK802 II, מה ההבדל ביניהם.)
מה מומלץ לשימוש בסיסי למשתמשים לא מתוחכמים (בעיקר כדי לראות סרטים וסדרות בצפייה ישירה)?
כמו כן, איך אני יכולה לוודא שהמוצר שאני מזמינה מסין דרך איביי יגיע עם עברית?
תודה!
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9355
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
עדיף את הMK802II. זוהי הגרסה היותר חדשה של המוצר והכניסו בו שיפורים שלא היו בקודם כמו איוורור יותר טוב, שינוי בלוח אם עצמו והוספת יציאת HDMI פיזית.
כדי לראות סרטים\סדרות את רק צריכה לרכוש MICRO SD כמו זה למשל: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=773590
להכניס אותו למכשיר ולשים עליו מה שאת רוצה. אחרי החיבור לTV את תראי את הכל על המכשיר דרך הנגן וידאו שיש בו.
המכשיר מגיע עם ICS 4 ולכן העברית כבר מובנית בו. אפשר להוריד מקלדת בעברית מהגוגל פליי.
כדי לראות סרטים\סדרות את רק צריכה לרכוש MICRO SD כמו זה למשל: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=773590
להכניס אותו למכשיר ולשים עליו מה שאת רוצה. אחרי החיבור לTV את תראי את הכל על המכשיר דרך הנגן וידאו שיש בו.
המכשיר מגיע עם ICS 4 ולכן העברית כבר מובנית בו. אפשר להוריד מקלדת בעברית מהגוגל פליי.
- Light
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 846
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
הכוונה הייתה לצפייה ישירה לדעתי (דרך אתרים)
וה- MK802II זה לא בדיוק PC - שים לב זה לא מחשב - זוהי מערכת של אנדרויאד
וה- MK802II זה לא בדיוק PC - שים לב זה לא מחשב - זוהי מערכת של אנדרויאד
Let there be LIGHT!
---------------------------
Store by Promise DS4600 4x2TB / DS720+ 2x4TB
---------------------------
Store by Promise DS4600 4x2TB / DS720+ 2x4TB
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9355
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
זה לא מחשב אבל כן אפשר להריץ עליו לינוקס אובנטו למשל ולקבל חוויה של כמעט מחשב קטנטן. לגבי צפייה דרך אתרים עצמם, לפי סרטונים באינטרנט וביקורות על המכשיר, הוא מסוגל להריץ יוטיוב בצורה טובה ככה שכנראה גם אפשרי לראות בסטרימינג דרך אתרים.
לגבי עידן פלוס למשל, אין לי מושג וגם לא ראיתי מישהו שכתב על זה משהו.
לגבי עידן פלוס למשל, אין לי מושג וגם לא ראיתי מישהו שכתב על זה משהו.
- danielk
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 572
- נתן תודות: 113 פעמים
- קיבל תודות: 35 פעמים
היות ויש לו דפדפן מובנה(ואפשר להוריד גם מהמרקט אחר) אני מאמין שניתן לראות בצפיה ישירה כמעט בכל אתר שיאפשר זאת.
כמו כן, אפליקציות VOD כמו MAKO וWALLA הן אפליקציות מיועדות לכך, כך שגם דרכן ניתן לצפות בצפיה ישירה.
אני אישית, מחכה לתשובות מהיצרן לגבי הדגם הזה. עד כמה שידוע לי מדובר על אותה חברה של הMK802II
כמו כן, אפליקציות VOD כמו MAKO וWALLA הן אפליקציות מיועדות לכך, כך שגם דרכן ניתן לצפות בצפיה ישירה.
אני אישית, מחכה לתשובות מהיצרן לגבי הדגם הזה. עד כמה שידוע לי מדובר על אותה חברה של הMK802II