כבל HDMI

מקרנים קידמיים - Front Projector.
שלח תגובה
Sgt_Daniel פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 30
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,
קניתי לפני שבוע את האפסון 8350 ואני צריך עכשיו כבל hdmi באורך 10m ואני לא כל כך מתמצא בזה.
אני רואה שיש כבלים 99-1000 ש"ח... השאלה היא האם יש הבדל ביניהם שהוא כזה משמעותי? כלומר כבל ב800 ש"ח או כבל ב-200 ש"ח אני בכלל אוכל לשים לב להבדלים?

עוד שאלה ראיתי כמה סרטים והייתה לפעמים בעיה של תיאום בין הסאונד לתמונה שנפתר ע"י pause ואז play.
ממה הבעיה הזו נובעת? (המקרן מחובר למטריצה של 1X4, וכבל אופטי יוצא משם לרסיבר. אולי זה עושה את הבעיה?)

itay25783
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 514
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #2 

אני עובד עם כבל 10 מטר שעלה 85 ש"ח ואין איתו בעיות.
http://www.mediagalaxy.co.il/rec/1377

לגבי התיאום, תבדוק מה קורה אחרי שתעבוד עם ה HDMI בין המקרן לרסיבר. אם עדיין יש בעיה, יכול להיות שהבעיה בכלל היא במקור שמוציא לך את הוידאו והסאונד.

topprojector
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 229
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #3 

דניאל, לכבל HDMI משמעות גדולה מאוד באיכות התמונה שאתה מקבל. לי יש גם את האפסון 8350 ובהתחלה עבדתי עם כבל דומה למה שהציג קודמי, כלומר כבל פשוט באורך 10 מטר. כתוצאה מהכבל הפשוט היו לי על התמונה נקודות(פיקסלים) מוארות. חשבתי שזו תקלה במקרן. כשהחלפתי לכבל רציני (כבל של MONSTER שעלה לי בחו"ל 400$), קיבלתי תמונה נקייה ויפה. כבל איכותי עושה את העבודה. הבנתי גם מחברים וקראתי בכל מיני אתרים מקצועיים שלא כדאי לחסוך על הכבל, בטח לא עם מקרן ברמה שלך.

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 625 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

ברמת העיקרון גם כבל זול יעבוד, אבל הכל תלוי היכן הכבל עובר. לפעמים כבל מקבל השראות וזליגות ממקור לא מובן לכן כבל מסוכך בעל מחברים יצוקים יתגבר על ההפרעות. רמת הגימור של הכבל חשובה לא פחות, כבל ראיתי אין ספור מקרים שהמחבר פשוט נשבר וזה באסה להחליף את כל הכבל או לבצע הלחמות על ידי אנשי מקצוע. בהחלט שווה ל השקיע בכבל טוב...
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

שלח תגובה

חזור אל “מקרנים”