כתבה נחמדה על קפסולה בטעם חדש לנספרסו
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
כמה רעש וצלצולים ובסוף זה טעים כמו קפה מקפסולה...
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
אהבתי את הקטע עם התמונה של דובדבני הקפה, ומתחת את ההסבר של מומחי YNET לענייני מזון ש"ככה הוא נראה לפני הקלייה"....גדול!!!
שתיית קפה מרובה עלולה לגרום ל......שתיית קפה נוספת....
http://www.secretocafe.co.il
http://www.secretocafe.co.il
לא, היא לא מתחרה בקפה של מכונה ידנית סבירה עם מטחנה צמודה.
אבל היא הפתרון האוטומטי הטוב ביותר שיש, ולא יודע איזו קפסולה טעמת ואיך היא הוכנה (ברירת המחדל של נספרסו היא כמות הרבה יותר מדי גדולה עבור קפסולה עם כ"כ מעט קפה), אבל יש כאלו שמוציאות קפה שבהחלט ניתן לשתייה מהנה.
לדוגמא - הקפסולה הסגולה בכמות של כ-20-25 מ"ל (ברירת המחדל היא 40).
רוב הקפסולות שדווקא הרבה אוהבים משום מה, מכילות מעט מדי קפה שטחון גס מדי בכדי להוציא שוט סביר. זה כולל את זאת שהזכרת.
פעם חשבתי שאף פיתרון אוטומטי לא בא בחשבון. אחרי שנאלצתי להסתפק בנספרסו במשך חודשיים, המלצתי על זה להרבה אנשים. כל מי שסולד מההתעסקות והלכלוך, יכול לקבל תמורה סבירה ל(חוסר) מאמץ.
שוב, לרגע שלא יובן שיש מה להשוות לקפה טוב ממכונה ידנית סבירה עם מטחנה צמודה. זה לא אותה ליגה בלשון המעטה.
אבל היא הפתרון האוטומטי הטוב ביותר שיש, ולא יודע איזו קפסולה טעמת ואיך היא הוכנה (ברירת המחדל של נספרסו היא כמות הרבה יותר מדי גדולה עבור קפסולה עם כ"כ מעט קפה), אבל יש כאלו שמוציאות קפה שבהחלט ניתן לשתייה מהנה.
לדוגמא - הקפסולה הסגולה בכמות של כ-20-25 מ"ל (ברירת המחדל היא 40).
רוב הקפסולות שדווקא הרבה אוהבים משום מה, מכילות מעט מדי קפה שטחון גס מדי בכדי להוציא שוט סביר. זה כולל את זאת שהזכרת.
פעם חשבתי שאף פיתרון אוטומטי לא בא בחשבון. אחרי שנאלצתי להסתפק בנספרסו במשך חודשיים, המלצתי על זה להרבה אנשים. כל מי שסולד מההתעסקות והלכלוך, יכול לקבל תמורה סבירה ל(חוסר) מאמץ.
שוב, לרגע שלא יובן שיש מה להשוות לקפה טוב ממכונה ידנית סבירה עם מטחנה צמודה. זה לא אותה ליגה בלשון המעטה.
- NEGRO
- עוסק בתחום קפה

- תגובות: 1098
- נתן תודות: 95 פעמים
- קיבל תודות: 252 פעמים
באמת אין לי בעיה עם מתחרים אבל יש לי בעיה כשרושמים דברים שאני אישית לא מאמין שהם נכונים.
לספר לי שהקפה מורכב מ 6-7 זנים כדי להגיע לטעם המושלם וכדומה זה סיפורי סבתא, אם הם היו קונים חומר גלם משובח ולא דואגים רק למחיר הקפה ולכן מרכיבים מ 7 זנים כך שבמקרה של עליות מחיר לכל דבר יהיה תחליף, אז הם לא היו משתמשים ביותר מ 3 זנים.
אם מישהו עדיין חושב שתערובת של מספר זנים נולדה בכדי ליצור קפה טוב יותר, כדאי שיישמע את ההרצאה הזו
[vimeo]28227701[/vimeo]
לספר לי שהקפה מורכב מ 6-7 זנים כדי להגיע לטעם המושלם וכדומה זה סיפורי סבתא, אם הם היו קונים חומר גלם משובח ולא דואגים רק למחיר הקפה ולכן מרכיבים מ 7 זנים כך שבמקרה של עליות מחיר לכל דבר יהיה תחליף, אז הם לא היו משתמשים ביותר מ 3 זנים.
אם מישהו עדיין חושב שתערובת של מספר זנים נולדה בכדי ליצור קפה טוב יותר, כדאי שיישמע את ההרצאה הזו
[vimeo]28227701[/vimeo]
ברור לחלוטין שלחברות מסחריות יש אינטרסים אחרים מאשר טעם טוב.
הם חייבים ליצור תערובות של מספר זנים משתי סיבות עיקריות: עקביות בטעם ומחיר.
זה לא סותר את העובדה שהם יכולים למנף את זה לשיווק, בדיוק כמו המכונות שמוכרים תחת הפרסום של 19 באר...
הם חייבים ליצור תערובות של מספר זנים משתי סיבות עיקריות: עקביות בטעם ומחיר.
זה לא סותר את העובדה שהם יכולים למנף את זה לשיווק, בדיוק כמו המכונות שמוכרים תחת הפרסום של 19 באר...