Dolby TrueHD / DTS-HD MA לא עובד בסוני פלייסטישן 3
-
ihananel
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 303
- שם מלא: Idan Hananel
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
שלום לכולם,
חיברתי את הסוני 3 שלי (הדגם העבה) לרסיבר yamaha 767 . (עדכני את הסוני לגירסא המתקדמת ביותר)
מנסה לנגן כותרים שאמורים לתמוך ב- Dolby TrueHD / DTS-HD MA אך לצערי הרסיבר נותן לי DTS או DOLBY DIGITAL רגיל בלבד.
דיברתי עם התמיכה של SG והגענו למסקנה שהבעיה היא בסוני 3, האם מישהו יודע אם הסוני בכלל תומך
ב- Dolby TrueHD / DTS-HD MA ואם כן מה אפשר לעשות בהגדרות כדי שזה יעבוד.
אשמח לעזרה
תודה
עידן
חיברתי את הסוני 3 שלי (הדגם העבה) לרסיבר yamaha 767 . (עדכני את הסוני לגירסא המתקדמת ביותר)
מנסה לנגן כותרים שאמורים לתמוך ב- Dolby TrueHD / DTS-HD MA אך לצערי הרסיבר נותן לי DTS או DOLBY DIGITAL רגיל בלבד.
דיברתי עם התמיכה של SG והגענו למסקנה שהבעיה היא בסוני 3, האם מישהו יודע אם הסוני בכלל תומך
ב- Dolby TrueHD / DTS-HD MA ואם כן מה אפשר לעשות בהגדרות כדי שזה יעבוד.
אשמח לעזרה
תודה
עידן
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
הדגם "השמן"
מעביר PCM, זה מה שהרסיבר יראה.
PCM=Dolby TrueHD / DTS-HD MA
PCM=Dolby TrueHD / DTS-HD MA
-
ihananel
- חבר פעיל מאוד

שאלה ראשונה: האם הבנתי נכון , מה שאתה בעצם אומר זה להגדיר אותו על PCM הרסיבר בפועל יוציא Dolby TrueHD / DTS-HD MA , אך אני לא יראה זאת
כלומר לא יהיה לי חיווי .
שאלה שניה: האם אני מחליף את המכשיר לדגם ה"דק" יותר האם הוא יתמוך כמו שצריך?
כלומר לא יהיה לי חיווי .
שאלה שניה: האם אני מחליף את המכשיר לדגם ה"דק" יותר האם הוא יתמוך כמו שצריך?
היי,
הדגם ה"שמן" לא יודע להעביר bitstream של פורמטי האודיו החדשים, כך שהתמיכה שלו בהם מתבצעת כך שהוא מפענח אותם ומעביר לרסיבר, במצב זה נורת ה PCM ברסיבר תדלק (כלומר אתה עדיין נהנה מפורמטי האודיו החדשים אך הפענוח נעשה על ידי הPS).
הדגם ה"רזה" יודע להעביר bitstream ובכך מאפשר לרסיבר לעשות את עבודת הפענוח, במצב זה תדלק הנורה המתאימה True HD או DTS HD MA.
הדגם ה"שמן" לא יודע להעביר bitstream של פורמטי האודיו החדשים, כך שהתמיכה שלו בהם מתבצעת כך שהוא מפענח אותם ומעביר לרסיבר, במצב זה נורת ה PCM ברסיבר תדלק (כלומר אתה עדיין נהנה מפורמטי האודיו החדשים אך הפענוח נעשה על ידי הPS).
הדגם ה"רזה" יודע להעביר bitstream ובכך מאפשר לרסיבר לעשות את עבודת הפענוח, במצב זה תדלק הנורה המתאימה True HD או DTS HD MA.
-
ihananel
- חבר פעיל מאוד

הבנתי אותך , אז את הפלייסטיישן לשים בעצם על מצב PCM והוא בפועל ישמיע לי את פורמטי האודיו החדשים ?!?!
האם יש לי דרך מסויימת לדעת שזה באמת מוציא True HD או DTS HD MA ?אולי דרך התפריט בסוני או משהו כזה?
האם יש לי דרך מסויימת לדעת שזה באמת מוציא True HD או DTS HD MA ?אולי דרך התפריט בסוני או משהו כזה?