המלצותיכם למגבר סטריאו
-
liorparente
- עוסק בתחום

- תגובות: 575
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 22 פעמים
הרמקולים הם BX2 של מוניטור אודיו, המקור כרגע הוא דיגטלי ללא DAC (אנסה בהמשך לתפוס מציאה) והמגבר ישורשר מרסיבר ק"ב (כנראה 767).
התקציב שלי הוא עד 2500 ש"ח (מחיר לצרכן).
יש לי משהו עם המותג ימאה, מה הדעה רווחת על הS500?
התקציב שלי הוא עד 2500 ש"ח (מחיר לצרכן).
יש לי משהו עם המותג ימאה, מה הדעה רווחת על הS500?
לא אהבתי את המגברים המשולבים של ימאהה מאותה סידרה, הבמה נשמעה לי יותר צרה ופחות תלת ממדית מהמתחרים. ברמת הכניסה לדעתי אין לקייבמריידג אודיו מתחרים במיוחד שמדובר בשילוב עם רמקולים כמו שלך וזה צריך להיות הכיוון שלך. כמובן שיש אופציות טובות יותר מיד 2 כמו הרוקסן שעם כושר מיקוח טוב אולי תוכל לקנות אותו בתקציב שלך ולקבל הגברה איכותית שתהנה ממנה גם שתשדרג את הרמקולים http://www.yad2.co.il/Yad2/ViewImage.ph ... ID=6248118 .
נערך לאחרונה על ידי zeev78 ב 28/08/2012 15:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
liorparente
- עוסק בתחום

אבדוק אופציה של הקמברידג' אודיו.
מרטין - תופתע לשמוע, אך השילוב של הרמקולים שלי משודכים למגבר סטריאו NAD ורסיבר פיוניר היה טוב לא פחות מאותו שילוב של מגברים עם רמקולים בתקציב כפול.
לא חושב שמה שחסר לי הוא בקידמייים למרות שאני מעריך את דעתך.
מרטין - תופתע לשמוע, אך השילוב של הרמקולים שלי משודכים למגבר סטריאו NAD ורסיבר פיוניר היה טוב לא פחות מאותו שילוב של מגברים עם רמקולים בתקציב כפול.
לא חושב שמה שחסר לי הוא בקידמייים למרות שאני מעריך את דעתך.
ברגע שהוא יחבר מגבר משולב הוא לא חייב בכלל לשמוע עם הרסיבר, הוא יכול בשמיעת מוזיקה סטריאו ללהדליק רק את המגבר כשהמקור מחובר למגבר ישירות. וכשהוא רואה סרט הוא מדליק את שניהם והרסיבר הוא הקדם ואת הווליום של המגבר לכוון על עוצמת ווליום מסויימת.
בהצלחה
בהצלחה
- Sagims
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1386
- נתן תודות: 267 פעמים
- קיבל תודות: 98 פעמים
- יצירת קשר:
יפהudico כתב:ברגע שהוא יחבר מגבר משולב הוא לא חייב בכלל לשמוע עם הרסיבר, הוא יכול בשמיעת מוזיקה סטריאו ללהדליק רק את המגבר כשהמקור מחובר למגבר ישירות. וכשהוא רואה סרט הוא מדליק את שניהם והרסיבר הוא הקדם ואת הווליום של המגבר לכוון על עוצמת ווליום מסויימת.
בהצלחה...
- niguy
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 304
- שם מלא: גיא
- נתן תודות: 117 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
נכון מאוד. ואפשר גם לקנות מגבר משולב עם מיתוג by pass כדי לחסוך התעסקות עם שני מתגי ווליום.udico כתב:ברגע שהוא יחבר מגבר משולב הוא לא חייב בכלל לשמוע עם הרסיבר, הוא יכול בשמיעת מוזיקה סטריאו ללהדליק רק את המגבר כשהמקור מחובר למגבר ישירות. וכשהוא רואה סרט הוא מדליק את שניהם והרסיבר הוא הקדם ואת הווליום של המגבר לכוון על עוצמת ווליום מסויימת.
בהצלחה...
-
liorparente
- עוסק בתחום

הכיוון שלי עכשיו הוא כנראה למכור את ה671 שיש ברשותי כעת (רק בגלל שאין לו PRE OUT) או לרכוש נגן DVD פשוט (עם כניסת USB) ואותו לחבר למגבר סטריאו.
בהמשך יתווסף DAC בין הנגן למגבר.
האם יש אופציות יותר טובות/מומלצות?
בהמשך יתווסף DAC בין הנגן למגבר.
האם יש אופציות יותר טובות/מומלצות?
כדאי לך לשמוע את המרנץ 5006 או המחליף של 5007 (אני לא יודע אם כבר הגיע לארץ). יש לו יכולות סטריאו לא רעות, גם ממיר פנימי איכותי לסטריאו, וגם יציאות pre out שישפשרו חיבור מגבר עתידי.
אם זה יספק אותך, זה יחסוך לך הרבה בלגאן.
אם זה יספק אותך, זה יחסוך לך הרבה בלגאן.
ליאור,
יש כרגע בלוחות Audiolab יחסית חדש שיהיה אחלה מגבר סטריאו שווה בדיקה
http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Sale&op=ViewDetail&id_ads=38271
יש כרגע בלוחות Audiolab יחסית חדש שיהיה אחלה מגבר סטריאו שווה בדיקה
http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Sale&op=ViewDetail&id_ads=38271
-
liorparente
- עוסק בתחום

תודה לכל המגיבים.. אלך ואנסה להקשיב לכמה שיותר מגברים.
מצטרף להמלצה על אודיולאב, יש לי את המגבר הזה בבית . מעבר לזה שלדעתי הוא מגבר מצויין האינטגרציה שלו עם רסיבר ק"ב פשוט מושלמת .
מאוד מאוד נוח לשרשר אותו , כל אדם שחיבר מגבר סטריאו לרסיבר יודע איזה עסק מעצבן זה.
אני יכול להעיד על עצמי שברגע של חולשה ניסיתי למכור אותו והתחרטתי , אני לא הייתי מוכן למכור במחיר שמפורסם כאן בלוחות.
מאוד מאוד נוח לשרשר אותו , כל אדם שחיבר מגבר סטריאו לרסיבר יודע איזה עסק מעצבן זה.
אני יכול להעיד על עצמי שברגע של חולשה ניסיתי למכור אותו והתחרטתי , אני לא הייתי מוכן למכור במחיר שמפורסם כאן בלוחות.