שלום
הבעיה שלי : כשאני מנגן סרטים (720 או 1080) על הטלוויזיה, כל כמה שניות זה נראה כאילו פוספס פריים אחד, כאילו הוידאו מגמגם. לא כל האנשים שראו אצלי סרטים שמו לב לזה.
הסט-אפ:
i5 750, 4gb ram, nvidia gtx460 1gb, dell 22" + samsung LED ua46c6900
המחשב מחובר לרסיבר
pioneer 521k
בכבל HDMI
והרסיבר מחובר לטלוויזיה בכבל HDMI עם מתאם:
מ mini hdmi של כרטיס המסך, ל hdmi בשביל הכבל.
מצב התצוגה הוא extended
ניסיתי גם כשתצוגה הראשית שלי היא הטלוויזיה ומסך המחשב לא פעיל, הבעיה עדיין משתחזרת
ניסיתי בווינדוס 7 עם חבילת מקודדים K-LITE
קראתי כאן את הפוסט שאומר שבגדול החבילה הזאת היא ***, אז הסרתי אותה והתקנתי את החבילה של SHARK
חשבתי שאולי הווינדוס 7 שלי כבר 'מלוכלך' מה K-LITE, אז עברתי לווינדוס 8, התקנה נקיה בלי שום קודקים, ישר התקנתי SHARK - שוב הבעיה משתחזרת.
חשבתי שאולי הכבל לא תקין - 15 מטר HDMI... הוא עלה 460 שקל אצל מוכר שאני סומך עליו בעיניים עצומות.
אז מה שעשיתי - חיברתי את הכבל הזה לממיר YES MAX HD שלי
וראיתי סרט ב HD - כמובן שוידאתי בהגדרות הממיר שהוא מוציא 1080I
וראיתי את הסרט בצורה חלקה. גם הממיר, דרך אגב, מחובר לרסיבר, כמו המחשב.
כשאני מנגן את הסרטים האלו על המסך של המחשב אין קפיצות בכלל.
ניסיתי להחליף נגנים -
wmp, wmp classic, bsplayer
בקיצור, בדקתי את הכבל, החלפתי חבילת מקודדים, החלפתי תוכנה, החלפתי ווינדוס(!), ויש לי מחשב חזק.
אני באמת באמת אובד עיצות...
החלק היחיד שלא בדקתי אותו לדעתי הוא המתאם mini hdmi ל hdmi, שהגיע בקופסא של כרטיס המסך.
מישהו יכול לעזור??
תודה רבה!
מיואש לחלוטין - וידאו קופץ
שבועות נאבקתי בבעיה בדיוק כמו שלך.
התוכנה היחידה שמנגנת וידאו חלק אצלי במחשב היא xbmc
ואת זה אני אומר לאחר שניסיתי את כל התוכנות הפופולריות ואפילו קיבלתי אישור מתומך בכיר של מדיה פורטל שהכל מוגדר אצלי נכון במחשב לאחר שהוא ראה את כל הלוגים מהמחשב שלי.
התוכנה היחידה שמנגנת וידאו חלק אצלי במחשב היא xbmc
ואת זה אני אומר לאחר שניסיתי את כל התוכנות הפופולריות ואפילו קיבלתי אישור מתומך בכיר של מדיה פורטל שהכל מוגדר אצלי נכון במחשב לאחר שהוא ראה את כל הלוגים מהמחשב שלי.
- adidas1
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 784
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
אתה יכול גם לקרוא כאן מדריך שכתבתי איך לוודא בעזרת MPC-HC האם יש JITTER בסרט או לא, ניתן לוודא זאת בעזרת הקווים או בעזרת הערך של ה PROPERTY שנקרא JITTER:
http://www.hometheater.co.il/vt147101
אגב, על מסך המחשב אתה לא תראה קפיצות, למרות שאם תלחץ CTRL + J ב MPC-HC ותסתכל על הקווים אתה תראה שהם קופצים כמו משוגעים. נראה לי שלא שמים לב לקפיצות בגלל גודל המסך או הקרה שלו אלינו, בניגוד למסך TV.
המלצה קטנה, שים לב שבסרטים של 23.976HZ אתה צריך לשים את כרטיס המסך גם על הערך הזה, ז"א, ה FRAME RATE של הסרט, שבמקרה שלנו הוא 23.976 וה REFRESH RATE של ה TV צריכים להיות מתואמים, אם הם לא תואמים, יהיו לך איבודי פריימים.
בהצלחה,
http://www.hometheater.co.il/vt147101
אגב, על מסך המחשב אתה לא תראה קפיצות, למרות שאם תלחץ CTRL + J ב MPC-HC ותסתכל על הקווים אתה תראה שהם קופצים כמו משוגעים. נראה לי שלא שמים לב לקפיצות בגלל גודל המסך או הקרה שלו אלינו, בניגוד למסך TV.
המלצה קטנה, שים לב שבסרטים של 23.976HZ אתה צריך לשים את כרטיס המסך גם על הערך הזה, ז"א, ה FRAME RATE של הסרט, שבמקרה שלנו הוא 23.976 וה REFRESH RATE של ה TV צריכים להיות מתואמים, אם הם לא תואמים, יהיו לך איבודי פריימים.
בהצלחה,