התלבטות : pwd8 או phd8
שלום לכולם
אני מעוניין לרכוש פלזמה 42 לסלון , ומסך lcd 20-21 לחדר של הילדה.
פלזמה 42 -
1: האם שווה להשקיע ב- phd8 או להסתפק ב pwd8 ?
האם היי דפינישן יראה כמו שצריך רק ב phd8 ?
כמה אמורה לעלות לי ה phd8 ?
האם במחיר זה עדיף משהו אחר ?
lcd 20-21 -
האם ניתן יהיה להשתמש באותו מסך למחשב וכטלויזיה ?
אם כן , אילו נתונים הכרחיים לכך ? (כניסות, רזולוציה)
איזה מכשיר מתאים לשימוש כזה ? (ומומלץ)
נ.ב
הבנתי שניתן להשיג בארץ נגני hd - היכן ניתן להשיג? האם יש דגם מומלץ ? האם כדאי לקנות בחו"ל ?
תודה מראש על התיחסותכם
אני מעוניין לרכוש פלזמה 42 לסלון , ומסך lcd 20-21 לחדר של הילדה.
פלזמה 42 -
1: האם שווה להשקיע ב- phd8 או להסתפק ב pwd8 ?
האם היי דפינישן יראה כמו שצריך רק ב phd8 ?
כמה אמורה לעלות לי ה phd8 ?
האם במחיר זה עדיף משהו אחר ?
lcd 20-21 -
האם ניתן יהיה להשתמש באותו מסך למחשב וכטלויזיה ?
אם כן , אילו נתונים הכרחיים לכך ? (כניסות, רזולוציה)
איזה מכשיר מתאים לשימוש כזה ? (ומומלץ)
נ.ב
הבנתי שניתן להשיג בארץ נגני hd - היכן ניתן להשיג? האם יש דגם מומלץ ? האם כדאי לקנות בחו"ל ?
תודה מראש על התיחסותכם
נערך לאחרונה על ידי adi4567 ב 23/08/2006 1:13, נערך 2 פעמים בסך הכל.
היי
אנסה לענות על כל השאלות
1- היי דפינישן יראה מצוין בPHD-8 יש עוד מסכים שהוא יראה בהם מצוין כמו מסכי פיוניר
אך הPHD-8 נותן תמורה מצוינת לכסף ובהחלט שווה להשקיע בה בראיה עתידית.
2- לדעתי 18000 יהיה מחיר טוב עבורה וכמו שציינתי היא מהווה תמורה מצוינת .
3-אתה יכול להשתמש במסך LCD בחדר כמוניטור מחשב אבל אז לדעתי כדאי לעלות לגודל 27'' ,חשוב שתהיה כניסת DVI או HDMI או VGA ורצוי שיהיו כולן יחד ..הרזולוציה צריכה להיות 1366X768 ,תבחן דגמים של סוני-שארפ-סמסונג-טושיבה.
בהצלחה
אנסה לענות על כל השאלות
1- היי דפינישן יראה מצוין בPHD-8 יש עוד מסכים שהוא יראה בהם מצוין כמו מסכי פיוניר
אך הPHD-8 נותן תמורה מצוינת לכסף ובהחלט שווה להשקיע בה בראיה עתידית.
2- לדעתי 18000 יהיה מחיר טוב עבורה וכמו שציינתי היא מהווה תמורה מצוינת .
3-אתה יכול להשתמש במסך LCD בחדר כמוניטור מחשב אבל אז לדעתי כדאי לעלות לגודל 27'' ,חשוב שתהיה כניסת DVI או HDMI או VGA ורצוי שיהיו כולן יחד ..הרזולוציה צריכה להיות 1366X768 ,תבחן דגמים של סוני-שארפ-סמסונג-טושיבה.
בהצלחה
052-4200610
למרות שחיפשתי באתר (כנראה לא מספיק טוב) לא הבנתי כמה דברים :
1 = pwd8 זה מסך edtv ? מה זה אומר ?
2 = phd8 הוא מסך hdtv ?
3 = לגבי החלוקה לקטגוריות compatible, ready , full לאן המסכים משתייכים ?
חייב את עזרתכם - האשה לוחצת לקנות מהר (השיפוץ נגמר)
1 = pwd8 זה מסך edtv ? מה זה אומר ?
2 = phd8 הוא מסך hdtv ?
3 = לגבי החלוקה לקטגוריות compatible, ready , full לאן המסכים משתייכים ?
חייב את עזרתכם - האשה לוחצת לקנות מהר (השיפוץ נגמר)
1. כן , כשתשדר תוכן HD הוא "יוריד" את איכות המקור ע"מ שיתאים למסך (downscale ) כלמור תראה פחות טוב ממה ממה שהשידור מאפשר.
2. כן
3. phd8 - ready , pwd8 -compatible
מנסיוני אוכל לספר לך כאשר שידרתי HD ל pw8 ראו פשוט מדהים !!!, ייתכן שבphd8 היו רואים יותר טוב אך באמת שלא היה חסר כלום.
כמובן שאם אתה יכול עדיף phd8 - אם זה שווה את ההפרש זה עניין אינדבידואלי
2. כן
3. phd8 - ready , pwd8 -compatible
מנסיוני אוכל לספר לך כאשר שידרתי HD ל pw8 ראו פשוט מדהים !!!, ייתכן שבphd8 היו רואים יותר טוב אך באמת שלא היה חסר כלום.
כמובן שאם אתה יכול עדיף phd8 - אם זה שווה את ההפרש זה עניין אינדבידואלי
ההשכלה מטשטשת את הבערות אך אינה מעלימה את הטפשות
- DannyZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1624
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
אני מסתייג קלות מההערה האחרונה המצוטטת:nirgen כתב:כמובן שאם אתה יכול עדיף phd8 - אם זה שווה את ההפרש זה עניין אינדבידואלי...
ממה שאני ראיתי בעיניים שלי, ולי יש PHD8, ה-PWD8 מציגה שידורי טלוויזיה טוב יותר מה-PHD.
כלומר, עליך לוודא 2 דברים:
אחד - מה הרגלי הצפיה שלך - אם בעיקר TV - לך על ה-PWD.
דבר שני - כמה זמן אתה מתכנן להשאר עם המסך הנוכחי? שלוש שנים? שש? עשר? אם מעט שנים - שוב - לך על ה-PWD. אם להרבה שנים - כאן יש פקטור חזק לרזולוציה של ה-PHD
לגבי הפלזמה, מה מרחק הצפייה?
LCD 20" : יש לי את המסך של MAG, השוותי אותו למסכים של טושיבה, LG, ופשוט רואים בו מצויין!!! מדובר על מוצר אמיתי של MAG, לא כמו ה32" שלהם, והוא תמורה מצויינת לכסף (2000 פלוס) ומתאים לחיבור למחשב עם איכות מצויינת (אחרי הכל הם מייצרים מעיקר מסכי מחשב).
LCD 20" : יש לי את המסך של MAG, השוותי אותו למסכים של טושיבה, LG, ופשוט רואים בו מצויין!!! מדובר על מוצר אמיתי של MAG, לא כמו ה32" שלהם, והוא תמורה מצויינת לכסף (2000 פלוס) ומתאים לחיבור למחשב עם איכות מצויינת (אחרי הכל הם מייצרים מעיקר מסכי מחשב).
"חוני חוני (עם שורוק) פם פם פם"
מרחק הצפייה (סלון)= 4 מטר
תכנים = 90% כבלים 10% dvd
ראיתי את שניהם בהוט וביס - בהתחלה באמת שמתי לב לכך ש pw8 טובה יותר (לא משמעותית ) בשידור מהממיר, אולם כשהתרחקתי למרחק צפייה שדומה למה שקיים אצלי בבית , ההבדל התפוגג וה phw8 נראתה "עשירה" יותר בצבע.
אני מאמין בקנייה לטווח בינוני-ארוך , אני לא חושב שאחליף מסך בחמש שנים הקרובות, אולי אפילו יותר.
האמת שהייתי לוקח את הpw8 - הבעיה (ההתלבטות) החלה שצפיתי בתכני hd מנגן ייעודי לכך.(נשארתי פעור פה מביצועי phd8).
אם אני לוקח בחשבון שאכן יהיו תכני hd בכבלים/לווין - אני אצטער אם לא אהיה מוכן לכך (pw8), אני מאמין גם שלא אתאפק ואקדים את המאוחר ואצטייד בנגן לתכני hd עוד קודם ועל כן הנטייה היא ל phd8.
מעבר לבעיית המחיר, אני חייב לברר לפני שאני מחליט (אשמח לעזרתכם) או כאן באתר או בחנות את הנתון הבא לגבי phd8:
מנתוני המסך באתרים שונים לא מצויין שהמסך תומך hdtv וכמו כן אינו כולל כניסת hdmi .
מה החסרון בכך ? מדוע בגירסת ה 50 אינץ של phd8 זה כלול ? מה אני מפספס כאן ?
האם יכול להיות שבחנות ראיתי את המסך "משודרג" ולא כפי שהוא מגיע באמת ?
ולגבי נגן hd - האם הם מבוססים על כונן קשיח ? כמה עולה התענוג ?
לגבי החדר של הילדה - מרחק הצפייה נע בקרוב של 2.5 מטר לכן 20 או 21 אינץ יספיקו, לגבי mag קראתי הודעות שלך בעבר ( shay) וזכור לי שעברת איתו לא מעט תלאות בחיבור לממיר, האם העניין הסתדר ?
תכנים = 90% כבלים 10% dvd
ראיתי את שניהם בהוט וביס - בהתחלה באמת שמתי לב לכך ש pw8 טובה יותר (לא משמעותית ) בשידור מהממיר, אולם כשהתרחקתי למרחק צפייה שדומה למה שקיים אצלי בבית , ההבדל התפוגג וה phw8 נראתה "עשירה" יותר בצבע.
אני מאמין בקנייה לטווח בינוני-ארוך , אני לא חושב שאחליף מסך בחמש שנים הקרובות, אולי אפילו יותר.
האמת שהייתי לוקח את הpw8 - הבעיה (ההתלבטות) החלה שצפיתי בתכני hd מנגן ייעודי לכך.(נשארתי פעור פה מביצועי phd8).
אם אני לוקח בחשבון שאכן יהיו תכני hd בכבלים/לווין - אני אצטער אם לא אהיה מוכן לכך (pw8), אני מאמין גם שלא אתאפק ואקדים את המאוחר ואצטייד בנגן לתכני hd עוד קודם ועל כן הנטייה היא ל phd8.
מעבר לבעיית המחיר, אני חייב לברר לפני שאני מחליט (אשמח לעזרתכם) או כאן באתר או בחנות את הנתון הבא לגבי phd8:
מנתוני המסך באתרים שונים לא מצויין שהמסך תומך hdtv וכמו כן אינו כולל כניסת hdmi .
מה החסרון בכך ? מדוע בגירסת ה 50 אינץ של phd8 זה כלול ? מה אני מפספס כאן ?
האם יכול להיות שבחנות ראיתי את המסך "משודרג" ולא כפי שהוא מגיע באמת ?
ולגבי נגן hd - האם הם מבוססים על כונן קשיח ? כמה עולה התענוג ?
לגבי החדר של הילדה - מרחק הצפייה נע בקרוב של 2.5 מטר לכן 20 או 21 אינץ יספיקו, לגבי mag קראתי הודעות שלך בעבר ( shay) וזכור לי שעברת איתו לא מעט תלאות בחיבור לממיר, האם העניין הסתדר ?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- DannyZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1624
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
הפנסוניק בנויה על כרטיסים נשלפיםמנתוני המסך באתרים שונים לא מצויין שהמסך תומך hdtv וכמו כן אינו כולל כניסת hdmi...
בד"כ ה-PHD8 מגיעה עם הכרטיס HDMI כלומר המתקין תוקע אותו בזמן ההתקנה.
ה-PWD8 מתומחרת בד"כ בלי הכרטיס אבל אפשר להכניס גם לה למרות שאולי לא כל כך מעשי.
בכל אופן וודא שמה שתקבל אם תחליט יכלול מה שצריך. יש מגוון אפשרויות
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
adi4567,
מרבית החנויות משחקות עם הפרמטרים של המסכים. מעטות דואגות או מתעניינות לכייל מסכים.
הערכת עומק הצבע זה משהו שניתן לבחון רק עם ציוד בדיקה, בעין אפשר להטעות אותך (בכוונה או ללא כוונה) בקלות רבה.
מרבית החנויות משחקות עם הפרמטרים של המסכים. מעטות דואגות או מתעניינות לכייל מסכים.
הערכת עומק הצבע זה משהו שניתן לבחון רק עם ציוד בדיקה, בעין אפשר להטעות אותך (בכוונה או ללא כוונה) בקלות רבה.
לא מתכוון לעשות כאן פרסומת וגם לא להשמיץ את החנות ולכן אמסור רק את הפרטים :
הייתי הערב בחנות למוצרי חשמל וביקשתי המלצות לפלזמה 42 אינץ, דיברו איתי רק על סמסונג כעדיפה על כל השאר, בתצוגה היתה פלסמה פנסוניק pwd7 , ביקשתי פרטים על pwd8 ו- phd8 שלא כ"כ הומלץ עליהם.
התעקשתי לקבל הצעת מחיר והמוכר אומר לי שהמחיר ל pwd8 הוא בערך 10k וה phd8 בערך 2000 ש"ח יותר יקר.
ביקשתי מהמוכר לבדוק טוב על מה הוא מדבר וניגשנו לעמדת המכירה, פתחנו את אתר זאפ, הצבעתי על phd8 שמופיעה שם במחיר הכי נמוך בסך של 18700ש"ח וביקשתי כזאת בדיוק, לאחר בדיקה ב"ספר" של היבואנים שהוא עובד איתם הוא אומר לי : 12900ש"ח.
אני חוזר : 12900 ש"ח. עוד לא דברנו על הנחת מזומן וכו' וזו רק הצעת מחיר. רמקולים : 1100 ש"ח התקנה 400 ש"ח (כולל מתקן התלייה).
פערי המחיר נראים לי מוגזמים, (סוג א' לא מתצוגה) , יש איזושהוא מרכיב משתנה (מודולים) שייתכן והם הסיבה ?
הייתי הערב בחנות למוצרי חשמל וביקשתי המלצות לפלזמה 42 אינץ, דיברו איתי רק על סמסונג כעדיפה על כל השאר, בתצוגה היתה פלסמה פנסוניק pwd7 , ביקשתי פרטים על pwd8 ו- phd8 שלא כ"כ הומלץ עליהם.
התעקשתי לקבל הצעת מחיר והמוכר אומר לי שהמחיר ל pwd8 הוא בערך 10k וה phd8 בערך 2000 ש"ח יותר יקר.
ביקשתי מהמוכר לבדוק טוב על מה הוא מדבר וניגשנו לעמדת המכירה, פתחנו את אתר זאפ, הצבעתי על phd8 שמופיעה שם במחיר הכי נמוך בסך של 18700ש"ח וביקשתי כזאת בדיוק, לאחר בדיקה ב"ספר" של היבואנים שהוא עובד איתם הוא אומר לי : 12900ש"ח.
אני חוזר : 12900 ש"ח. עוד לא דברנו על הנחת מזומן וכו' וזו רק הצעת מחיר. רמקולים : 1100 ש"ח התקנה 400 ש"ח (כולל מתקן התלייה).
פערי המחיר נראים לי מוגזמים, (סוג א' לא מתצוגה) , יש איזושהוא מרכיב משתנה (מודולים) שייתכן והם הסיבה ?
זהו , בדיוק מה שחשבתי, .
האמת - נורא הטרידה אותי העובדה שהוא מדבר על מסכים ברזולוציות נמוכות (כולל pwd7) כ- hd ready - מה שלא ממש מסתדר לי.
כמו כן הוא לא מכיר כרטיס hdmi שניתן לרכוש בphd8 .
לאור כל זאת , אין ספק שייתכן והוא טעה בכל זאת במחיר (למרות הנחרצות שלו והבדיקה החוזרת שבקשתי ממנו לבצע.)
אצור איתו קשר מחר .
האמת - נורא הטרידה אותי העובדה שהוא מדבר על מסכים ברזולוציות נמוכות (כולל pwd7) כ- hd ready - מה שלא ממש מסתדר לי.
כמו כן הוא לא מכיר כרטיס hdmi שניתן לרכוש בphd8 .
לאור כל זאת , אין ספק שייתכן והוא טעה בכל זאת במחיר (למרות הנחרצות שלו והבדיקה החוזרת שבקשתי ממנו לבצע.)
אצור איתו קשר מחר .