A300 לעומת C300 - רשיון BD , בעיית הרצת סרטי BD??
בשבוע האחרון ניסיתי לנגן כמה סרטי BD מהמחשב את הסטרימר שלי A300 ופתאום גיליתי שחלק נכבד
מהם לא מתנגן ואני מקבל הודעות כגון : Can't play BDJ ...
קראתי קצת בלילה על הבעיה הזו וישנם חברים בפורומים שונים בעולם שטוענים
של-A300 אין רשיון לניגון סרטי בלו-ריי מלאים/עם תפריט מלא ולכן הם לא מנגנים אותו ?
ובאותם פורומים נרשם כי רק ל-C300 יש רשיון ל-BD ולכן הסרטים מתנגנים שם.
הייתי שמח אם מישהו יכול לעשות לי קצת סדר בבלאגן , הרי רכשתי את המכשיר בדיוק לשם ניגון סרטים באיכות הגבוהה הזו ולא נשמע לי הגיוני כי המכשיר לא יריץ אותם - במיוחד לאור העובדה כי חלק מהסרטים אכן רצים אצלי.
מפרט:
מחשב סביר יחסית (מרובע ליבות בתדר @4.5GHZ , זיכרון 16GB , כוננים - 4 דיסקים של 2T ,כונן SSD למע הפעלה)
מע' Win 7 , עם SHARING לתיקיות המתאימות .
רשת 1G קווית תקינה .
ראוטר TPLINK 1043
אפסון 9000 .
אונקיו 709 .
אציין כי גם אין לי פתאום אפשרות של סריקת תיקיות לצורך הפעלת ה-JukeBox .
המכשיר מעודכן לקושחה אחרונה (יולי) .
הייתי שמח אם מישהו יכול לעשות לי קצת סדר בבלאגן , הרי רכשתי את המכשיר בדיוק לשם ניגון סרטים באיכות
הגבוהה הזו ולא נשמע לי הגיוני כי המכשיר לא יריץ אותם - במיוחד לאור העובדה כי חלק מהסרטים
אכן רצים אצלי.
חלק מהסרטים הבעייתיים הם ב-ISO .
מהם לא מתנגן ואני מקבל הודעות כגון : Can't play BDJ ...
קראתי קצת בלילה על הבעיה הזו וישנם חברים בפורומים שונים בעולם שטוענים
של-A300 אין רשיון לניגון סרטי בלו-ריי מלאים/עם תפריט מלא ולכן הם לא מנגנים אותו ?
ובאותם פורומים נרשם כי רק ל-C300 יש רשיון ל-BD ולכן הסרטים מתנגנים שם.
הייתי שמח אם מישהו יכול לעשות לי קצת סדר בבלאגן , הרי רכשתי את המכשיר בדיוק לשם ניגון סרטים באיכות הגבוהה הזו ולא נשמע לי הגיוני כי המכשיר לא יריץ אותם - במיוחד לאור העובדה כי חלק מהסרטים אכן רצים אצלי.
מפרט:
מחשב סביר יחסית (מרובע ליבות בתדר @4.5GHZ , זיכרון 16GB , כוננים - 4 דיסקים של 2T ,כונן SSD למע הפעלה)
מע' Win 7 , עם SHARING לתיקיות המתאימות .
רשת 1G קווית תקינה .
ראוטר TPLINK 1043
אפסון 9000 .
אונקיו 709 .
אציין כי גם אין לי פתאום אפשרות של סריקת תיקיות לצורך הפעלת ה-JukeBox .
המכשיר מעודכן לקושחה אחרונה (יולי) .
הייתי שמח אם מישהו יכול לעשות לי קצת סדר בבלאגן , הרי רכשתי את המכשיר בדיוק לשם ניגון סרטים באיכות
הגבוהה הזו ולא נשמע לי הגיוני כי המכשיר לא יריץ אותם - במיוחד לאור העובדה כי חלק מהסרטים
אכן רצים אצלי.
חלק מהסרטים הבעייתיים הם ב-ISO .
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
ממה שידוע לי ה A300 בדיוק כמו ה A210 תומך בניגון BD מלא עם כל התפריטים.
זה שאצלך יש בעיות בחלק מהסרטים ,כנראה קשור לבעיות קושחה, שיטופלו בהמשך.
אצלי ב A210 וב C200 הכל עובד חלק בהזרמה דרך הרשת.
ניסית להזרים ב NFS ?
זה שאצלך יש בעיות בחלק מהסרטים ,כנראה קשור לבעיות קושחה, שיטופלו בהמשך.
אצלי ב A210 וב C200 הכל עובד חלק בהזרמה דרך הרשת.
ניסית להזרים ב NFS ?
לא ניסיתי להזרים ב-NFS ואני חוזר ומדגיש - כבר רצו אצלי במכשיר סרטים באיכות בלו-ריי גבוהה ,
הבעיה אינה ברשת - או שהשתנו הגדרות בסטרימר או במחשב - עדיין בבדיקה .
אגב - ISTARMINI - הסרטים שיש אצלך כמו לדוגמה : 22 BULLETS ו- THE DOUBLE - האם הם עם תפריט בלו-ריי מלא ??
אגב - ISTARMINI - הסרטים שיש אצלך כמו לדוגמה : 22 BULLETS ו- THE DOUBLE - האם הם עם תפריט בלו-ריי מלא ??
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

ה 22 כדורים עם תפריטים בודאות(אחלה סרט)movieman כתב:לא ניסיתי להזרים ב-NFS ואני חוזר ומדגיש - כבר רצו אצלי במכשיר סרטים באיכות בלו-ריי גבוהה ,
אגב - ISTARMINI - הסרטים שיש אצלך כמו לדוגמה : 22 BULLETS ו- THE DOUBLE - האם הם עם תפריט בלו-ריי מלא ??...
ה THE DOUBLE לא ממש זוכר אבל סביר להניח שכולל תפריטים.
זה שרצו אצלך סרטים לא אומר כלום. יש סרטים שה BIT RATE שלהם גבוה במיוחד והם עלולים להתקע.
אני מציע לך בחום להתקין NFS ובנוסף לעשות דיפראג למחשב.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

תפריט בלו ריי זה תפריט בלו ריי מה הכוונה חלקי? ניתן להשתמש במצב ניגון פשוט במכשיר ואז מוצג תפריט לייט של הסטריימר .movieman כתב:השאלה היא האם 22 כדורים הוא עם תפריט בלו-ריי מלא או חלקי ??...
במצב ניגון מלא כאשר הקובץ הוא BD מלא יש תפריט מלא.
כפי שכתבתי לך ה 22 כדורים היה אצלי עם תפריט מלא ורץ חלק ברשת (10/100 ) עם הזרמה של NFS ומחשב בן 10 שנים עם XP..
ענין רשת גיגה ממש לא משפיע על הזרמת תכני BD ,כי רשת 10/100 זה מעל ומעבר.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46358
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5076 פעמים
ה- A-300 לא מסוגל לנגן כותרי Blu-ray עם BD-J. במקרים בהם הוא מתבקש לנגן כאלו, הוא ינגן אותם בצורת SimpleBD. יש להצטייד ב- DOK בנפח 2GB לפחות או ב- HDD פנימי מכיוון שניגון כותרי מסוג זה דורש התקן זכרון מקומי.
ראיתי את זה באינטרנט וכבר ניסיתי - אין שום שינוי.ziv_r כתב:ה- A-300 לא מסוגל לנגן כותרי Blu-ray עם BD-J. במקרים בהם הוא מתבקש לנגן כאלו, הוא ינגן אותם בצורת SimpleBD. יש להצטייד ב- DOK בנפח 2GB לפחות או ב- HDD פנימי מכיוון שניגון כותרי מסוג זה דורש התקן זכרון מקומי....
חלק מהסרטים מתנגנים ל-2 שניות ומופסקים , חלקם עובדים כ-7-8 דק' וחלק בכלל לא מתחילים לנגן.
שיניתי את הגדרות תפריט ה- בלו-ריי גם ל-SIMPLE , גם ל- FULL וגם ל-AVCHD (משהו כזה) .
ועדיין ישנם בעיות .
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46358
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5076 פעמים
נסה לנגן את הכותר הבעייתי דרך התקן זכרון מקומי על מנת לשלול בעיות רשת.