PROCESS1_INITIALIZATION_FAILED -BSOD WINDOWS 7
המחשב אצל ההורים שלי קרס, ניסו לעשות שחזור של מערכת ההפעלה שלאחריו הופיע ההודעה:
PROCESS1_INITIALIZATION_FAILED BSOD.
מערכת ההפעלה לא עולה בשום אופן, והתיקון האוטומטי לא מצליח.
ניסיתי למחוק את הקובץ bootcat.cache אבל זה לא עזר.
אנחנו צריכים את החומרים שעל ההרדיסק לכן אני לא רץ לפרמט.
1. מישהו נתקל ומכיר עוד דרך פתרון?
2. אם אני מתקין את WIN7 מה יעלה בגורל החומר בהרד דיסק? הבנתי שתיקיית WINDOWS הישנה הופכת WINDOWS.BAK אבל לא הבנתי מה זה אומר על שאר הנתונים בדיסק.
PROCESS1_INITIALIZATION_FAILED BSOD.
מערכת ההפעלה לא עולה בשום אופן, והתיקון האוטומטי לא מצליח.
ניסיתי למחוק את הקובץ bootcat.cache אבל זה לא עזר.
אנחנו צריכים את החומרים שעל ההרדיסק לכן אני לא רץ לפרמט.
1. מישהו נתקל ומכיר עוד דרך פתרון?
2. אם אני מתקין את WIN7 מה יעלה בגורל החומר בהרד דיסק? הבנתי שתיקיית WINDOWS הישנה הופכת WINDOWS.BAK אבל לא הבנתי מה זה אומר על שאר הנתונים בדיסק.
- starrywolf
- חבר ותיק

- תגובות: 1064
- נתן תודות: 119 פעמים
- קיבל תודות: 88 פעמים
הפתרון המסובך הוא להתקין את ה-Debugging Tools של מיקרוסופט, להעלות בעזרתו את קובץ ה-Dump האחרון (הכי מעודכן) שיש לך במערכת, לנתח אותו, לראות מה הגורם לבעיה ולנסות לפתור אותה.
להבא, תייצר partitions נפרדים למערכת הפעלה(+תוכנות) ול- data.
ככה תמיד תוכל להתקין מחדש בלי לאבד מידע (למען הדיוק עדיין תאבד מידע, כמו הגדרות מערכת והעדפות אישיות בתוכנות).
ככה תמיד תוכל להתקין מחדש בלי לאבד מידע (למען הדיוק עדיין תאבד מידע, כמו הגדרות מערכת והעדפות אישיות בתוכנות).
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- Neter
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 376
- שם מלא: neter
- נתן תודות: 60 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
לי יש כלל ברזל: כל פעם שאני מתקין מערכת הפעלה חדשה (פעם בשנתיים בערך ולפני חודש שהתקנתי את ווינדוס 8 ) אני תמיד מתקין מערכת נקייה, על דיסק חדש. את הישן אני אח"כ מחבר כדיסק נוסף ולאט לאט מעתיק את הקבצים הנחוצים. הדיסק הישן משמש לי כגיבוי. כמו כן נשמרות לי כל ההגדרות של התוכנות, כך שאני צריך רק להתקין ולהעתיק את הגדרות התוכנה מתוך ...:\Users\<User>\AppData\Roaming למקבילה בדיסק החדש.
הסיבות לכך הן:
1. אם אתה רק מעדכן מערכת ישנה (UPGRADE) אתה יורש גם את הבעיות.
2. התקנה חדשה - כמו לעבור דירה חדשה -> הזדמנות לעשת סדר ולזרוק חומר מיותר ולסדר כמו שצריך את החומר החשוב.
3. הדיסק הישן משמש כגיבוי לחומר הסופר חשוב שלך (מיליון תמונות וווידאו משפחתיים שלא קיימים בשום טורנט
ושום אתר אחסון רשת).
אולי זה לא קשור לשרשור הנוכחי, אבל הרגשתי צורך לומר את הדברים האלו
שנה טובה!
הסיבות לכך הן:
1. אם אתה רק מעדכן מערכת ישנה (UPGRADE) אתה יורש גם את הבעיות.
2. התקנה חדשה - כמו לעבור דירה חדשה -> הזדמנות לעשת סדר ולזרוק חומר מיותר ולסדר כמו שצריך את החומר החשוב.
3. הדיסק הישן משמש כגיבוי לחומר הסופר חשוב שלך (מיליון תמונות וווידאו משפחתיים שלא קיימים בשום טורנט
אולי זה לא קשור לשרשור הנוכחי, אבל הרגשתי צורך לומר את הדברים האלו
שנה טובה!