הידעתם ???? אם תקנו מוצר אותו ברימאג מיבאת והוא יתקלקל נותרתם עם שתי ברירות

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
kobbi פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4626
נתן תודות: 203 פעמים
קיבל תודות: 370 פעמים

שליחה #1 

האחת לנסוע לאשדוד לטובת שרות.
השניה לגשת לאחד ממוקדי השרות האחרים שמסתבר שהם גובים 35 שח דמי טיפול בהעברת המוצר.

פעם ראשונה שאני נתקל בארוע כזה.

בפעם הבאה שאקנה משהו אחת השאלות ככל הנראה תהיה גם בנושא זה ואעדיף חברה כמו ניופאן לדוגמא.

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6111
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 994 פעמים

שליחה #2 

kobbi
אציע לך אבל לפנות ישירות למוקד השירות של ברימאג, לדעתי מה שנאמר לך במוקד השירות בו ביקרת הינו הזוי.
שירות של שליחה מנקודת שירות של היבואן לא אמורה לעלות שקל אחד ללקוח במהלך תקופת האחריות - אם ביקשת שירות VIP מהבית זה עניין אחר אבל מנקודות שירות ואיסוף השירות צריך להיות חינם, דבר עם מוקד השירות הארצי אולי נפלה בו טעות/חמדנות מצד אותו בית עסק שממנו באת לשלח.

motico
כתב
כתב
תגובות: 1510
נתן תודות: 99 פעמים
קיבל תודות: 114 פעמים

שליחה #3 

kobbi

אתה נותן לי הזדמנות להביע את דעתי על חברת ברימאג.

קניתי מהם רדיאטור לחימום חדר ילדים.
הרדיאטור שהגיע לא היה חדש. ביקשתי להחליף. עברו שבועיים ולא החליפו.
הודעתי לברימאג שאני מגיע עם הרדיאטור אליהם להחלפה. אמרו בסדר.
הגעתי, החלפתי וחזרתי הביתה.
נחש מה, גם הרדיאטור הזה משומש.
ביקשתי את הכסף בחזרה. אמרו שיחזירו רק אחרי שיבואו לאסוף את המכשיר שכרגע אצלי בבית. אבל לא באו.
רצו הרבה טלפונים ממני אליהם אבל אף אחד מהמוקדנים או אנשי השרות לא עזר וגם לא היה מוכן להעביר אותי להנהלה.

אז פרסמתי כתבת תלונה ב YNET כולל תאור מפורט של השתלשלות העניינים וצילומים של המוצר הפגוע.

זה עזר. באו, לקחו את המוצר והחזירו את הכסף.
מסכנים, חברה כל כך עסוקה שלא נשאר להם זמן אפילו לסליחה.

אני כמובן נמנע מלקנות מוצרים שחברת ברימאג משווקת, ובכל מזגרת חברית שיש לי (כמו עכשיו) אני מדליק אור אדום.

הפרסום באתר הוא חלק מההתמודדות מול החברות. הם יתייחסו אליך רק שיהיו משוכנעים שזה פוגע להם בכיס.
מוטי

kobbi פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #4 

תודה למגיבים
המוצר אומנם לא באחריות אך זה לא אמור לשנות.
באתר של ברימאג יש לחצן ובו נקודות שרות.
נקודת השרות בפתח תקווה רשומה שם.
אין ולו מילה אחת על קנס 35 שח דמי העברת המוצר לשרות.
motico תודה ששתפת, אכן זאת הדרך, החברות יבינו שאם יפגעו בנו אנו יכולים להחזיר שבעתיים, גם אם זה יקח זמן.
בכל זאת אנסה לשוחח עם מוקד הלקוחות שלהם ולברר מה העניין.
רק נחשו מה ? אין בידי קבלה על 35 השקלים שכן היתי כל כך המום ששכחתי לדרוש. לא שלא היה נדרש מבעל העסק לתת בכל מקרה.....

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #5 

kobbi
אני לא בא להצדיק את ברימאג נקודתית בעניין
אבל ויש אבל
מהתנהלות מול הרבה יבואנים בארץ אני יכול לומר לך בפה מלא שלאחר תום תקופת האחריות על המוצר שברשותך אתה נדרש כמובן לשלם על התיקון והבדיקה ואם אין ביכולתך להביא עצמאית את המוצר למעבדה ואתה מבקש שירות (מיוחד) של שילוח ואיסוף מנקודת שירות קרובה לביתך אזי שיחייבו אותך בעלות שליחת המוצר למעבדה ובהחזרה. 35 ש"ח לאיסוף ושילוח זה מחיר הגיוני לכל כיס, מה גם שלדעתי מדובר בחברת שליחויות פרטית שעובדת מול ברימאג אז תיהיה בטוח שכספך לא הולך לכיס בעל העסק או לכיסו של היבואן אלא ישירות לכיסו של חברת השילוח בגין השירות שהוא מספק ליבואן שזה בעצם בסופו של יום לך אישית...

בקשר לאותיות הקטנות טענתך הגיונית ונכונה לחלוטין יש מקום להסב את תשומת ליבו של ברימאג לדקות זו על מנת שיעדכן באתר ובתעודות האחריות את התנאים הללו כדי למנוע אי נעימויות כאלה בעתיד.

בכל אופן אני מקווה שיסתדר לך העניין על הצד הטוב ביותר!

kobbi פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #6 

הי בני

אני מבין את דבריך ולכן גם הוספתי בדברי הראשונים שבפעם הבאה שקונים מוצר כדאי אולי גם להבין מה התמיכה לאחר שנת אחריות.
נכון ש 35 שח אינם הרבה אבל בסהכ מדובר במוצר שעלה 400 שח כך שסכום זה שהוא כ 10 אחוז מערך המוצר ויחד עם העובדה שלא ברור כמה יעלה התיקון מביאים אותי למסקנה שכדאי יותר לקנות מחברה שיש לה מערך שרות אמיתי בכל הארץ ולא רק באשדוד.
בנוסף יותר זול לי היה להביא בעצמי (רכב חברה) או לשלוח בדואר רק שזה לא כתוב באתר שלהם וגם בשיחת הטלפון שנהלתי מולם לא נאמר שהשרות בתשלום.

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #7 

שמע לצורך ההגינות לדעתי האישית וכך אני נוהג לפחות - מוצר שסיים את תקופת האחריות והתקלקל ולא עולה מעל סכום של אלף שקל לדוגמה.. לא שווה השקעה של מאמץ.. שליחה.. זמן המתנה, עלות תיקון.. חשש שעוד חלקים יתקלקלו.. פשוט משחרר אותו לפח הזבל ואומר לו תודה רבה על השירות שהוא סיפק לי במשך כמה שנים וסלאמת קונה מוצר חדש (המחיר לבטח ישחק לטובתי וגם ההיצע בשוק יותר מתקדם מהזמן בו קניתי את המוצר המקורי) ונהנה משקט בתקופת האחריות.

בקשר למעמד שיחת הטלפון שלך עם ברימאג מבין אותך לגמרי אבל בסופו של יום הם די מכוסים בתור יבואן
אף יבואן לא מחוייב להחזיק יותר ממעבדה אחת בארץ
גם לא מחוייבים לספק לך תמיכה כלשהית
יש יבואנים שפונים למעבדות חוץ ואז השירות זוועה
יש יבואנים שלא מחזיקים בכלל מערך של מענה אנושי ברובד תמיכה
יבואן רשמי שמכבד את עצמו מחזיק במעבדה מרכזית ומנתב אליה את המוצרים ממספר מוקדי איסוף בארץ.. מספר מוקדים יכול להיות גם 4 בערים שהוא מוצא לנכון.. מוקד שירות זו חנות חשמל פרטית/רשת... ועל כן השירות שחווית.. לבטח הגעת לחנות חשמל פרטית שהמוכר לא הבין מה רוצים ממנו וכשהבין ידע לדרוש את מחיר השילוח.

מה כן טוב בשליחה דרך נקודות שירות?
שאתה מבוטח ברמת האחריות על השילוח ואין הם יכולים לדפוק חלילה את המוצר בשילוח ולבוא אלייך בטענות, במעמד שליחת המוצר אתה ממלא טופס בו חתום גם בעל העסק שמצהיר על מצב המוצר (שברים/שריטות/נפילות) ומבטח אותך במקרים אלו.
לך תמצא שירות כזה בדואר ישראל או אחרים... אחריות על שליחת המוצר עלייך ואתה עלול ליפול בין הכיסאות במידה והמוצר נדפק בדרך הלוך/חזור אחרי ששלמת ממיטב כספך. לא נעים נכון?

בקיצור הצדק איתך וגם לא איתך, בקטע של שקיפות אתה צודק אם אכן באף שלב של השיחות הטלפוניות מול היבואן לא אמרו לך את התנאים לשילוח ואת העלויות ומצד שני הצדק עם ברימאג כי הם מספקים שירות שילוח ואיסוף מבית עסק המוגדר כנקודת שירות הקרוב לביתך בעבור תשלום כי אתה לא בתקופת האחריות...

רוצה עוד דוגמה?
ביקור טכנאי של ניופאן למסכי טושיבה החל מהשנה השנייה עולה כסף בבית הלקוח בעוד בשנה הראשונה זה בחינם, מה נגיד על זה? למה? אבל אני עוד באחריות... כי ככה אלו תנאי היבואן מולך זכותך לקבלם וזכותך לפנות ליבואן אחר אשר יספק לך תנאים טובים יותר :-)

motico
כתב
כתב
תגובות: 1510
נתן תודות: 99 פעמים
קיבל תודות: 114 פעמים

שליחה #8 

benny123

כל מה שכתבת נשמע נכון אבל בכל זאת יש גם סוג של ציפייה מיבואן שמשקיע הון בפרסום המוצרים שלו.
אין בעיה שליבואן תהיה מעבדה אחת בכל הארץ וגם לא ממש חשוב היכן היא, אבל לדעתי הוא חייב להקים נקודות איסוף מפוזרות בארץ, מעיין שלוחות של החברה.
עד כמה שאני יודע מערך השרות של ניופאן מושתת על הגישה הזאת.
מוטי

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”