כרטיס מסך נוסף עם יציאת HDMI כדי לחבר את המחשב לרסיבר
ברצוני לחבר את המחשב לרסיבר באמצעות HDMI
כרגע יש לי יציאה אחת מהמחשב
בתחילה חשבתי לחבר מפצל HDMI ולחבר אליו את הטלביזיה והרסיבר אבל לאחר שקראתי ברשת הבנתי שמפצל טוב ואמין הוא דבר דיי יקר
שאלה:
אם אני מתקין במחשב כרטיס מסך נוסף עם יציאת HDMI ומחבר אילו את הרסיבר האם אני יקבל קול גם בטלביזיה וגם ברסיבר?
כרגע יש לי יציאה אחת מהמחשב
בתחילה חשבתי לחבר מפצל HDMI ולחבר אליו את הטלביזיה והרסיבר אבל לאחר שקראתי ברשת הבנתי שמפצל טוב ואמין הוא דבר דיי יקר
שאלה:
אם אני מתקין במחשב כרטיס מסך נוסף עם יציאת HDMI ומחבר אילו את הרסיבר האם אני יקבל קול גם בטלביזיה וגם ברסיבר?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
היי רפי,
אני מניח שהתכוונת לדרך המומלצת לחיבור, שהיא HDMI מהמחשב לכניסת HDMI ברסיבר, ומיציאת ה-HDMI ברסיבר אל הטלוויזיה.
בד"כ הרסיבר מאפשר להגדיר שיוציא סאונד גם בטלוויזיה וגם ברמקולים, אבל זה תלוי כמובן בדגם הרסיבר. יש כאלה (בעיקר הזולים או הישנים יותר) שעושים קצת בעיות עם זה.
אגב, למה זה כל כך חשוב לך לשמוע גם מהרמקולים המצ'וקמקים של הטלוויזיה?
אני מניח שהתכוונת לדרך המומלצת לחיבור, שהיא HDMI מהמחשב לכניסת HDMI ברסיבר, ומיציאת ה-HDMI ברסיבר אל הטלוויזיה.
בד"כ הרסיבר מאפשר להגדיר שיוציא סאונד גם בטלוויזיה וגם ברמקולים, אבל זה תלוי כמובן בדגם הרסיבר. יש כאלה (בעיקר הזולים או הישנים יותר) שעושים קצת בעיות עם זה.
אגב, למה זה כל כך חשוב לך לשמוע גם מהרמקולים המצ'וקמקים של הטלוויזיה?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
למה שלא תשתמש במתאם DVI לHDMI כדי לחבר את המחשב למסך ומחיבור הHDMI תחבר כבל לרסיבר .. אם הפתרון הזה יעבוד זה יהיה הרבה יותר פשוט וזול...
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
למה לחבר את זה ככה?rafid כתב:לא התכוונתי לחבר את הטלביזיה לרסיבר.
התכוונתי לחבר את הטלביזיה ישירות למחשב וגם את הרסיבר ישירות למחשב בגלל זה שאלתי על כרטיס מסך נוסף...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"