צריך עזרה - זימזום מוזר בסאב-וופר בגלל ממיר של עידן+ או אנטנה?
שלום
יש לי כבר כמה שנים מגבר של ימהה ורמקולים של קנטון שעובדים טוב.
לפני כמה ימים קניתי טלוויזיה של LG עם ממיר מובנה לעידן+ וגם אנטנה פנימית של חברת לקסוס.
מאז שחיברתי את הטלוויזיה התחיל לצאת זימזום מהסאב-וופר כשמדליקים המגבר - אני מניח שבגלל הממיר או האנטנה
הטלוויזיה לא מחוברת למגבר אבל הם כולם מחוברים לאותו שקע חשמלי
יש למישהו מושג למה? ואיך אפשר לסדר את זה? אולי יש איזה פילטר או מבודד שניתן לחבר?
בנוסף כשאני מנתק כבל בין מגבר לסאב-וופר זה גם מפסיק - אז אולי הבעיה בכלל באחד משניהם?
תודה
יש לי כבר כמה שנים מגבר של ימהה ורמקולים של קנטון שעובדים טוב.
לפני כמה ימים קניתי טלוויזיה של LG עם ממיר מובנה לעידן+ וגם אנטנה פנימית של חברת לקסוס.
מאז שחיברתי את הטלוויזיה התחיל לצאת זימזום מהסאב-וופר כשמדליקים המגבר - אני מניח שבגלל הממיר או האנטנה
הטלוויזיה לא מחוברת למגבר אבל הם כולם מחוברים לאותו שקע חשמלי
יש למישהו מושג למה? ואיך אפשר לסדר את זה? אולי יש איזה פילטר או מבודד שניתן לחבר?
בנוסף כשאני מנתק כבל בין מגבר לסאב-וופר זה גם מפסיק - אז אולי הבעיה בכלל באחד משניהם?
תודה
- adidas1
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 784
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
אם אתה מנתק את הכבר מהמגבר לסאב ברור שלא יהיה זמזום, לא מגיע שום אות לסאב, זה לא יעזור לך.
תתחיל מזה שתבין מה גורם לבעיה, נתק את ה TV ותראה אם יש זמזום, נתק את האנטנה ותראה אם יש זמזום.
טיפ נוסף, נסה לשחק עם החוטים של החשמל, כאשר אתה שומע זמזום מהסאב, תפריד בין הכבל שמחבר בינו למגבר לבין חוטים אחרים, בעיקר חוטי חשמל, לעתים השראה מחוטי חשמל קרובים יכולה לגרום לבעיה כמו שתיארת, בעיר אם הכבל לא מבודד היטב.
תתחיל מזה שתבין מה גורם לבעיה, נתק את ה TV ותראה אם יש זמזום, נתק את האנטנה ותראה אם יש זמזום.
טיפ נוסף, נסה לשחק עם החוטים של החשמל, כאשר אתה שומע זמזום מהסאב, תפריד בין הכבל שמחבר בינו למגבר לבין חוטים אחרים, בעיקר חוטי חשמל, לעתים השראה מחוטי חשמל קרובים יכולה לגרום לבעיה כמו שתיארת, בעיר אם הכבל לא מבודד היטב.
באמת כשאני מנתק את המחשב מהמגבר הזימזום מפסיק - אבל לקחתי את הסאב לחדר אחר בכלל
חיברתי אותו לשקע חשמלי נפרד לגמרי וכשחיברתי את הכבל לסאב התחיל שוב הזימזום
למרות שהכבל לא מחובר לכלום בצד השני...
נראה לי שהבעיה בסופו של דבר בסאב עצמו, לא?
תודה!
חיברתי אותו לשקע חשמלי נפרד לגמרי וכשחיברתי את הכבל לסאב התחיל שוב הזימזום
למרות שהכבל לא מחובר לכלום בצד השני...
נראה לי שהבעיה בסופו של דבר בסאב עצמו, לא?
תודה!
- adidas1
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 784
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
אתה אומר שלקחת את הסאב לחדר אחר, חיברת אותו לשקע חשמלי נפרד וכשחיברת רק צד אחד של הכבר לסאב יש זמזום?
תנסה לשחק ולסובב את הכבל שמחובר לסאב, אולי יש שם בעיית מגע. תנסה לחבר לסאב כבל אחר, אולי הבעיה היא בכבל.
תנסה לשחק ולסובב את הכבל שמחובר לסאב, אולי יש שם בעיית מגע. תנסה לחבר לסאב כבל אחר, אולי הבעיה היא בכבל.
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
אתה צריך להתקין איזולטור (מבודד אדמות) במידה והיית מחובר לכבלים היית אמור לקבל מחברת הכבלים את
האיזולטור
האיזולטור
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
איזולטור לא מעביר את מתח ה-dc לסאב ולכן הזימזום אמור להפסיק .
ראה דוגמא:
מצ"ב קישור למוצר מאמאזון :
http://www.amazon.com/Absolute-PNF200-F ... +for+audio
ראה דוגמא:
מצ"ב קישור למוצר מאמאזון :
http://www.amazon.com/Absolute-PNF200-F ... +for+audio
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רסיבר Marantz SR7015
מה שאתה מתאר קורה בגלל תופעה שנקראת Ground Loop, כאשר הפרש פוטנציאלים בין אדמות של שני מכשירים עובר דרך כבלי השמע שמחברים ביניהם. איזולטור אכן אמור לפתור לך את הבעיה.