עידכון קושחה ב Yamaha RX-v567

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
psibeast פותח השרשור
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 1951
נתן תודות: 50 פעמים
קיבל תודות: 151 פעמים

שליחה #1 

אני צריך לעדכן את הקושחה ברסיבר שלי כי בקושחה הנוכחית אין תמיכה ל 3D passthrough ואני לא מסוגל לראות דרך זה סרטים בתלת מימד מלא (כלומר לא SBS).
הבעיה היא שעל פי היצרן, עידכון הקושחה מתבצע על ידי צריבת קובץ wav שמורידים מהם כ audio cd, חיבור נגן דיסקים לכניסה דיגיטלית (אופטית או קואקסיאלית) ברסיבר, וניגון הדיסק.

ניסיתי עם שני מכשירי DVD וזה לא עבד. אין לי נגן CD עם יציאה דיגיטלית, ואני לא מכיר אף אחד שיש לו.

יש למישהו נגן דיסקים כזה שמוכן לבוא לעזור לי? או לחילופין שאני אגיע אליו עם הרסיבר? או עצה איך לעדכן את זה בעצמי איפשהו?

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35089
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #2 

נשמע לי די מסובך...
למה לא לפנות ליבואן שיעשה את זה עבורך?

CRAZYDIAMOND
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1634
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 78 פעמים

שליחה #3 

מוזר, נגן DVD אמור להעביר את האות ללא כל בעיה דרך יציאה דיגיטלית (לא משנה איזה), תנסה אולי לבדוק בהגדרות של נגני ה- DVD את הגדרות היציאות הדיגיטליות, אולי הן מוגדרות בדרך שלא תואמת את האות שהרסיבר אמור לקבל ולכן העדכון נכשל.
בכל מקרה, לפי דעתי בגלל שהרסיבר חדש יחסית ואמור להיות באחריות שווה לך לבצע את העדכון אצל היבואן, כך אולי יגרם לך כאב ראש קטן שימנע כאב ראש גדול אם חס וחלילה העדכון לא יבוצע כראוי.

psibeast פותח השרשור
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #4 

הפרוצדורה עקרונית לא מסובכת, סתם לצרוב דיסק אודיו ולנגן אותו לתוך כניסה דיגיטלית של הרסיבר. הבעיה היא שמסתבר שלא טריוויאלי להשיג מכשיר שמסוגל לבצע את העידכון.
מי היבואן אגב?
קניתי את הרסיבר אצל סטריאו עיני, אז שלחתי גם אליהם מייל, רק שאני בחיפה והם ממוקמים ביבנה.

CRAZYDIAMOND
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1634
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 78 פעמים

שליחה #5 

היבואן הרשמי הוא S.G, אתה צריך לבדוק אם הרסיבר שלך הוא מיבוא שלהם או יבוא מקביל, אם הוא מיבוא מקביל, אז כמובן אתה לא יכול לפנות ל- S.G, ברר מול החנות שממנה קנית, מי היבואן ואז ברר עם היבואן יכול ומסוגל לבצע עבורך את העדכון.

pinkman1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 260
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #6 

איך הם לא מצאו דרך יותר נוחה.. תעדכן על התפתחות בנושא.

psibeast פותח השרשור
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #7 

זה באמת הזוי שכדי לעדכן קושחה ברסיבר צריך מכשיר שלא טריוויאלי להשיג. זה באמת כל כך קשה לעשות עידכון שניתן לבצע ממחשב דרך HDMI?

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9032
נתן תודות: 1580 פעמים
קיבל תודות: 1349 פעמים

שליחה #8 

לפי מה שקראתי במדריך של איך עושים את זה, תוודא שה- DVD שלך מכוון על PCM ולא על שום דבר אחר.
והדיסק שצרבת נצרב ע"י תוכנת צריבה ולא ע"י המדיה פלייר של ווינדוז.
כמובן חיבור כבל קוואקס (ולא כבל RCA רגיל) או חיבור אופטי.
מניח שזה אמור לפתור לך את הבעיה.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”