התנתקות מחברת יס
השבוע מסתיים לי המבצע ביס והם אמורים להעלות לי מחיר ל-320 ש"ח, כאשר עד היום שילמתי 270 ש"ח.
כאשר דיברתי עם קשרי לקוחות נאמר לי כי זה המחיר, ובכדי להוזיל עלויות אצטרך להחזיר ממירים.
ביקשתי ניתוק, ואמרו לי שעד שיום שני ייצרו איי קשר לאיסוף ציוד.
1. מישהו יודע תוך כמה זמן בדר"כ הם חוזרים ללקוחות שמבקשים ניתוק?
2. האם מי שאמור לחזור אליי יכול לתת לי מחיר טוב וסביר בכדי שאשאר ביס?
עליי לציין שאת מה שיש לי היום ביס קיבלתי הצעה מהוט ב-255 ש"ח.
כאשר דיברתי עם קשרי לקוחות נאמר לי כי זה המחיר, ובכדי להוזיל עלויות אצטרך להחזיר ממירים.
עליי לציין שאת מה שיש לי היום ביס קיבלתי הצעה מהוט ב-255 ש"ח.
כמובן שאמרו לך שעוד מספר ימים יתאמו ניתוק אבל זה ממש לא נכון. חברות כמו יס מתעלמות מכל בקשה אם היא לא מתועדת עם מסמכים ולכן הדבר היחיד שניתן לעשות הוא לשלוח אליהם פקס דרך אתר "נתק" והם יחזרו אליך תוך שלושה ימי עבודה בלי בעיה.eliy34 כתב:השבוע מסתיים לי המבצע ביס והם אמורים להעלות לי מחיר ל-320 ש"ח, כאשר עד היום שילמתי 270 ש"ח.
עליי לציין שאת מה שיש לי היום ביס קיבלתי הצעה מהוט ב-255 ש"ח....
- LiorLakay1
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
תתנתק מהם הכי מהר שאתה יכול אחי ינעל דינק נמאס לי מהם לפניי כמה דק' סיימתי עימות של 20 דק' עם נציגה שם שאחרי שבפעם השביעית כבר מעלים לי מחירים,משקרים ומנתקים לי בפנים אני היום את השיחה האחרונה שלי איתם סיימתי!!
עכשיו איך הגעת למצב שקיבלת אותו דבר מHOT ב255? זה ממש זול ומשתלם.. אני ישמח אם תגיד פה כי גמאני הולך לעבור
עכשיו איך הגעת למצב שקיבלת אותו דבר מHOT ב255? זה ממש זול ומשתלם.. אני ישמח אם תגיד פה כי גמאני הולך לעבור