שלום לכולם,
רציתי לדעת משהו שמעניין אותי, בבסיס הקודם שלי הייתה חבורה שחיברה ממיר יס שאחד מהם הביא מהבית לצלחת של יס שהייתה קיימת בבסיס.
עכשיו כמובו שהצלחת הייתה מחוברת לשירותי של יס (כי היו מקומות שהיו מחוברים לצלחת באופן "חוקי" שיס התקינו) וגם הבית של אותו בחור היו מחוברים לשירותים של יס.
עכשיו השאלה שלי איך יס לא זיהו שהבחור חיבר את ההמיר במקום אחר ואיך הם לא עשו כלום?
חיבור ממיר יס לצלחת יס
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
גם לי היה ממיר yes בחדר, וכל ביקורת מונפצת אמרו לנו להחביא את הממיר, בכל אופן אם יש תג שמיש אז יכולת להשתמש בממיר למרות שהיתה רואה מחוץ לחדר שלך בניין וכל הכבלים של יס משתלשלים להם מהגג.
היה הכי מצחיק לראות שאשכרה מתחו כבל מקופסת מפצל בבניין אחד לבניין שליד.
כל תחום yes וצלחות הלווין שמכוונות ללוין עמוס בבסיסים, הם בגדר תחום אפור. היתי עושה בדיקה אצל החשמלאי או אצל הרס"ר, אם אפשר לקבל תג שמיש לממיר. אני כבר נתקלתי בתחילת דרכי בצבא, ב"תשלום" עבור תג שמיש[סה"כ מדבקה קטנה] לממיר yes שבעצם מאשר שאתה יכול להשתמש בממיר והמחיר 200 שקל.
אני בכל אופן ממליץ לך להתקמבן על שורה של מדבקות כאלו, להשים בצד.
היה הכי מצחיק לראות שאשכרה מתחו כבל מקופסת מפצל בבניין אחד לבניין שליד.
כל תחום yes וצלחות הלווין שמכוונות ללוין עמוס בבסיסים, הם בגדר תחום אפור. היתי עושה בדיקה אצל החשמלאי או אצל הרס"ר, אם אפשר לקבל תג שמיש לממיר. אני כבר נתקלתי בתחילת דרכי בצבא, ב"תשלום" עבור תג שמיש[סה"כ מדבקה קטנה] לממיר yes שבעצם מאשר שאתה יכול להשתמש בממיר והמחיר 200 שקל.
אני בכל אופן ממליץ לך להתקמבן על שורה של מדבקות כאלו, להשים בצד.