המרת אות HDMI ל-SCART
שלום
האם אפשר להמיר אות HDMI (וידאו ברמת HD+אודיו בסטריאו) ל-SCART?
(אם אין ב-SCART צליל אז אולי את הצליל אחבר בדרך אחרת.)
פשוט יש לי כבל ארוך ויקר שמגיע מהמחשב לטלויזיית הסלון וכניסות ה-HDMI נשרפו לי בטלויזיה.
למשל זה:
http://www.amazon.co.uk/SCART-Converter ... 107&sr=1-1
תודה!
האם אפשר להמיר אות HDMI (וידאו ברמת HD+אודיו בסטריאו) ל-SCART?
(אם אין ב-SCART צליל אז אולי את הצליל אחבר בדרך אחרת.)
פשוט יש לי כבל ארוך ויקר שמגיע מהמחשב לטלויזיית הסלון וכניסות ה-HDMI נשרפו לי בטלויזיה.
למשל זה:
http://www.amazon.co.uk/SCART-Converter ... 107&sr=1-1
תודה!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
ב-SCART לא תקבל 720P ו-1080P. הנתון שם רק מראה יכולת המרה מכניסה בעלת רזולוצייה גבוהה.
יש לטלוויזיה שלך כניסת VGA (נקראת גם RGB או PC) תקינה? עדיף להשתמש בה, וכך גם לא תצטרך המרה כלשהי, אלא רק כבל, ויכולת ה-HD שלך תישמר ברמה כזו או אחרת (תלוי בדגם הטלוויזיה).
יש לטלוויזיה שלך כניסת VGA (נקראת גם RGB או PC) תקינה? עדיף להשתמש בה, וכך גם לא תצטרך המרה כלשהי, אלא רק כבל, ויכולת ה-HD שלך תישמר ברמה כזו או אחרת (תלוי בדגם הטלוויזיה).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
תודה pixies
העניין הוא שאני לא רוצה עכשיו להשקיע בכבל VGA +סאונד ארוכים ומכוערים (יש מרחק של 5 מטרים מהמחשב לטלויזיה וחלק עובר במקום גלוי) כאשר כבר יש לי שם כבל בודד ולבן של HDMI.
האם אפשר להמיר את הוידאו מה-HDMI שכבר מגיע לVGA ואת הסאונד מאותו HDMI לחיבור פשוט אחר? (פחות חשובה לי איכות הסאונד, תספיק לי כניסת pl לכניסה לטלויזיה).
אז, האם יש ממיר/מחבר שמוציא מכבל HDMI אחד את שני החיבורים שציינתי לעיל?
אם כן - איך זה נקרא?
אם לא - אקח את הרעיון שלך כי אין לי ברירה כנראה...
תודה!
העניין הוא שאני לא רוצה עכשיו להשקיע בכבל VGA +סאונד ארוכים ומכוערים (יש מרחק של 5 מטרים מהמחשב לטלויזיה וחלק עובר במקום גלוי) כאשר כבר יש לי שם כבל בודד ולבן של HDMI.
האם אפשר להמיר את הוידאו מה-HDMI שכבר מגיע לVGA ואת הסאונד מאותו HDMI לחיבור פשוט אחר? (פחות חשובה לי איכות הסאונד, תספיק לי כניסת pl לכניסה לטלויזיה).
אז, האם יש ממיר/מחבר שמוציא מכבל HDMI אחד את שני החיבורים שציינתי לעיל?
אם כן - איך זה נקרא?
אם לא - אקח את הרעיון שלך כי אין לי ברירה כנראה...
תודה!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

יש ממירים אקטיביים, אבל לדעתי זה פתרון די עקום.
עדיף ללכת על פתרון כבל ה-VGA.
גם אני נדפקתי באופן דומה לשלך - כניסת ה-HDMI במסך ה-LCD הישן בחדר השינה נשרפה, ולכן אני משתמש ב-VGA בשביל המחשב וב-Component בשביל ממיר ה-HD. אלו הם שני סוגי החיבור האנלוגיים היחידים היכולים להעביר רזולוציות HD.
עדיף ללכת על פתרון כבל ה-VGA.
גם אני נדפקתי באופן דומה לשלך - כניסת ה-HDMI במסך ה-LCD הישן בחדר השינה נשרפה, ולכן אני משתמש ב-VGA בשביל המחשב וב-Component בשביל ממיר ה-HD. אלו הם שני סוגי החיבור האנלוגיים היחידים היכולים להעביר רזולוציות HD.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
26 דולר (לא כולל את הכבלים), כולל משלוח לישראל -
http://www.ebay.com/itm/HDMI-To-VGA-Vid ... 35bea1e219
http://www.ebay.com/itm/HDMI-To-VGA-Vid ... 35bea1e219
מצחיק, בדיוק אני מחפש כאלו בו זמנית רק שאני מצאתי ללא מקור מתח. מניח שעם מקור מתח זה יהיה הרבה יותר רציני.
בקיצור נשאר לי רק לצרף לקניה כבל אודיו טוב ואני מזמין (VGA כבר יש), רק נקווה שלא יהיו בעיות ברזולוציה בטלויזיה.
תודה!!
בקיצור נשאר לי רק לצרף לקניה כבל אודיו טוב ואני מזמין (VGA כבר יש), רק נקווה שלא יהיו בעיות ברזולוציה בטלויזיה.
תודה!!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

תודה אורי, בהחלט נראה מוצר מעניין ומשתלם. נקווה שהוא עושה את העבודה כמו שצריך.
tacost, מחכים לסקירה שלך...
tacost, מחכים לסקירה שלך...
הבטחתי לעדכן אז -
הגיע הממיר. ארוז בניילונים עבים, עם שנאי ואפילו מתאם לשקע ישראלי!
החיבור קל ואין מה לעשות שם במיוחד.
באותו הרגע המחשב זיהה את החיבור והוציא מיד אות וידאו ברזולוציה הנכונה של הטלויזיה.
רואים דרך הממיר טוב מאוד, ללא הפרעות או עיוותים, חלק ונקי גם בFULL HD.
להרגשתי יש ירידה מסויימת בעומק הצבעים, הם נראים פחות בוהקים מאשר שהיו קודם כשכניסת הHDMI עבדה, אבל זה די זניח ולא מפריע לי, שמתי לב רק כי חיפשתי את זה ויש סיכוי שלא הממיר אשם אלא כבל ה-VGA הבסיסי.
גם לגבי הצליל אין לי יכולת לבקר ברמה גבוהה שכן אני מעביר סטריאו עם חיבור PL פשוט ישר לטלויזיה, ושומעים כך טוב כמו קודם.
בקיצור אם יש בעיה בכניסת הHDMI זהו פתרון מומלץ וזול.
תודה לכל מי שהמליץ ועזר!
הגיע הממיר. ארוז בניילונים עבים, עם שנאי ואפילו מתאם לשקע ישראלי!
החיבור קל ואין מה לעשות שם במיוחד.
באותו הרגע המחשב זיהה את החיבור והוציא מיד אות וידאו ברזולוציה הנכונה של הטלויזיה.
רואים דרך הממיר טוב מאוד, ללא הפרעות או עיוותים, חלק ונקי גם בFULL HD.
להרגשתי יש ירידה מסויימת בעומק הצבעים, הם נראים פחות בוהקים מאשר שהיו קודם כשכניסת הHDMI עבדה, אבל זה די זניח ולא מפריע לי, שמתי לב רק כי חיפשתי את זה ויש סיכוי שלא הממיר אשם אלא כבל ה-VGA הבסיסי.
גם לגבי הצליל אין לי יכולת לבקר ברמה גבוהה שכן אני מעביר סטריאו עם חיבור PL פשוט ישר לטלויזיה, ושומעים כך טוב כמו קודם.
בקיצור אם יש בעיה בכניסת הHDMI זהו פתרון מומלץ וזול.
תודה לכל מי שהמליץ ועזר!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

תודה על העדכון, תתחדש ותיהנה!