כמה פעמים החליפו לכם HOTBOX ?

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
eranrose פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 364
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #1 

קיבלתי את המכשיר ב 2.2012 . עד היום הוחלף המכשיר 3 פעמים בגלל תקלות גלישה (פעמיים) ואיכות קו הטלפון (פעם אחת) . זה ממוצע של מכשיר כל חודש וחצי...
האם זה רק אצלי או שזו בעייה כללית?

ValorHeart
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1372
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 81 פעמים

שליחה #2 

אצלי עדיין יש את המקורי שהביאו לי, לא הוחלף אף פעם ופועל בסדר גמור

liav5000
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 264
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #3 

eranrose כתב:קיבלתי את המכשיר ב 2.2012 . עד היום הוחלף המכשיר 3 פעמים בגלל תקלות גלישה (פעמיים) ואיכות קו הטלפון (פעם אחת) . זה ממוצע של מכשיר כל חודש וחצי...
...
לא תקין... בפעם הבאה תדרוש טכנאי בכיר...
ככל הנראה מדובר בבעיות רשת אצלך (עוצמות, נק' לא תקינה)

eranrose פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

liav5000 כתב:
eranrose כתב:קיבלתי את המכשיר ב 2.2012 . עד היום הוחלף המכשיר 3 פעמים בגלל תקלות גלישה (פעמיים) ואיכות קו הטלפון (פעם אחת) . זה ממוצע של מכשיר כל חודש וחצי...
...
לא תקין... בפעם הבאה תדרוש טכנאי בכיר...
ככל הנראה מדובר בבעיות רשת אצלך (עוצמות, נק' לא תקינה)
...
גם אני חשבתי כך, אבל בדיקות התשתית כולל הנקודות, עוצמות וכו' תמיד תקינות. מצד שני, ברגע שמחליפים לי מכשיר הבעייה נפתרת. בפעם האחרונה היתה בעייה במהירות ההורדה שנתקעה על 30MB , גם בבדיקות של אתר המהירות של הוט. החליפו מכשיר - מיד חזר ל 100MB. אכן מתאים לתקלת מכשיר ולא לתקלת רשת. כך גם היה בשבוע שעבר כשיחות הטלפון היו קטועות כל הזמן (כמו בסלולר כשהקליטה לא טובה). הטכנאי חיבר טלפון ישירות להוטבוקס, ראה שהתקלה קיימת גם שם (מה ששולל תקלה בנקודות, קווים או מכשירי הטלפון). החליף מודם - מיד נפתרה הבעייה.
אבל הרעיון שלך לטכנאי בכיר הוא טוב. אני לקוח עסקי, ואני מקווה שיסכימו לשלוח טכנאי בכיר. תודה על הרעיון.

ValorHeart
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1372
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 81 פעמים

שליחה #5 

ייתכן וזה מזל ביש - כי גם ככה הייצור של המכשירים האלה זול ולא איכותי והרבה מגיעים עם בעיות, האם הולחף שנאי המודם איתו ביחד או שהשאירו את השנאי המקורי שהגיע עם המודם הראשון? ייתכן והשנאי הוא התקול והוא נותן מתח גבוהה ושורף רכיבים
ככה היה לי עם כבל של ממיר, הגיע טכנאי, חיבר את הממיר החדש לכבל הישן והופ נשרף תוך שניה, החלפנו כבל והכל עבד, לכן אין לשלול אפשרות זו גם כן

eranrose פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

ValorHeart כתב:ייתכן וזה מזל ביש - כי גם ככה הייצור של המכשירים האלה זול ולא איכותי והרבה מגיעים עם בעיות, האם הולחף שנאי המודם איתו ביחד או שהשאירו את השנאי המקורי שהגיע עם המודם הראשון? ייתכן והשנאי הוא התקול והוא נותן מתח גבוהה ושורף רכיבים
ככה היה לי עם כבל של ממיר, הגיע טכנאי, חיבר את הממיר החדש לכבל הישן והופ נשרף תוך שניה, החלפנו כבל והכל עבד, לכן אין לשלול אפשרות זו גם כן
...
רעיון טוב. אני אבקש שישלחו ספק חדש. הוא לא הוחלף אף פעם.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”