פטיפון project debut esprit וחיבורו לרסיבר
-
sinemaskop
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 26
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
שלום
הייתי מבקש לקבל עצה לגבי התופעה הבאה:
רכשתי פטיפון פרוג'קט דביוט 3 אספריט וחיברתי אותו באמצעות פרה של Nad PP2 לרסיבר דנון 1911, כמו כן מחובר לרסיבר זה mac mini באמצעות dac v-II .
כל אימת שמתנגן תקליט יש צורך בהוספה ניכרת של ווליום על מנת להנות מצליליו לעומת עוצמה חזקה של המאק בדציבלים נמוכים ברסיבר
האם יש הסבר לתופעה - האם זה תקין? (אני משתמש ברמקולים מדפיים פולק אודיו psi 100 ובסאב של אותה חברה)
תודה
הייתי מבקש לקבל עצה לגבי התופעה הבאה:
רכשתי פטיפון פרוג'קט דביוט 3 אספריט וחיברתי אותו באמצעות פרה של Nad PP2 לרסיבר דנון 1911, כמו כן מחובר לרסיבר זה mac mini באמצעות dac v-II .
כל אימת שמתנגן תקליט יש צורך בהוספה ניכרת של ווליום על מנת להנות מצליליו לעומת עוצמה חזקה של המאק בדציבלים נמוכים ברסיבר
האם יש הסבר לתופעה - האם זה תקין? (אני משתמש ברמקולים מדפיים פולק אודיו psi 100 ובסאב של אותה חברה)
תודה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
sinemaskop
-
- חבר שרק התחיל

תודה על תגובתך
-
sinemaskop
-
- חבר שרק התחיל

לאחר ניצול חופשת השבת והאזנה לתקליטים ודיסקים מאותו ז'אנר אני לא הצלחתי להכריע למי העליונות מבחינת הצליל כאמור את הדיסקים אני שומע באמנעות מאק מחובר אנלוגית לרסיבר
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
אולי אמור, אבל זה עדיין יכול להשתנות מפונו סטייג' אחד לאחר - לא לכולם יש אותה מידת הגברה בדיוק. וזה בהחלט לא נדיר שפטיפון דורש יותר ווליום, אפילו אם מדובר בפונו סטייג' פנימי המובנה ברסיבר או במגבר. תלוי גם בראש כמובן.MartinHSabag כתב:הפונוסטייג׳ אמור להביא את עוצמת הסיגנל לתקן סטנדרטי של 1V.yosis3 כתב:פטיפון,בגלל עוצמת היציאה שלו תמיד ישמע פחות חזק ממקורות דיגיטלים.אבל בזה נגמר "החיסרון" כביכול.מכאן והלאה רק יתרונות.......
.Anything can be done, but it's only done if it's done