איזה דגם של סמסונג הוא החדש ביותר?
קרוב מגיע מארה"ב. מוכן להביא לי טאבלט. אני רוצה לרכוש ובוחן בין סמסונג לאייפד 3. כשאני מחפש באיביי אני מצליח להתבלבל מהשפע ומהשוני במחירים, אך דבר ראשון - לא הצלחתי להבין מה הגרסה החדשה ביותר של סמסונג טאב? באייפד זה קל - דור 3 עם מחיר המשתנה לפי נפח הזכרון . בסמסונג יש מגוון דגמים ואני אובד עצות. מישהו יכול לעשות לי סדר בדגמים של סמסונג כך שאדע מה לחפש ולהשוות מחירים כמו שצריך?
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
הGalaxy Note 10.1 הוא הטאבלט הכי מתקדם של סמסונג עד כמה שאני יודע..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

ה"Note" הוא סוג של סמאארטפון מגודל עם מסך של 5.3" ,הNote 10.1 הוא טאבלט לכל דבר עם יכולות דומות לאלו של הNote בכל מה שקשור לעט וכו' ,אבל חוץ מזה שהוא טאבלט "פשוט" עם מסך של 10.1" כמו רוב הטאבלטים שמבוססים על אנדרואיד עם מסך ברזולוציה של 1280X800 והוא מבוסס מעבד Exynos מרובע ליבות ..
לעומת טאבלטים כמו הAsus Prime Enfinity שכולל מסך של 1920X1200 שזה הדבר הכי קרוב שתמצא כרגע למסך של האייפד החדש וTegra 3.
http://www.engadget.com/2012/08/15/sams ... -1-review/
לעומת טאבלטים כמו הAsus Prime Enfinity שכולל מסך של 1920X1200 שזה הדבר הכי קרוב שתמצא כרגע למסך של האייפד החדש וTegra 3.
http://www.engadget.com/2012/08/15/sams ... -1-review/
רגע אחד!IamEzio כתב:ה"Note" הוא סוג של סמאארטפון מגודל עם מסך של 5.3" ,הNote 10.1 הוא טאבלט לכל דבר עם יכולות דומות לאלו של הNote בכל מה שקשור לעט וכו' ,אבל חוץ מזה שהוא טאבלט "פשוט" עם מסך של 10.1" כמו רוב הטאבלטים שמבוססים על אנדרואיד עם מסך ברזולוציה של 1280X800 והוא מבוסס מעבד Exynos מרובע ליבות ..
http://www.engadget.com/2012/08/15/sams ... -1-review/...
אם אני מעדיף גלאקסי על פני אייפד, אז אתה אומר שבעצם ה - ASUS עדיף על הגלאקסי טאב?
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

הNote 10.1 אמור להיות חזק יותר מהPrime Infinity בהיבט של הביצועים הגראפיים בגלל השיפורים שהם הכיניסו למאיץ הגראפי בשבב הספציפי הזה (שלפי מה שהבנתי הוא אותו האחד שנמצא בSGS 3 ) אבל לPrime infinity יש מסך עם רזולוציה הרבה יותר גבוהה ,ככה שאתה צריך להחליט מה חשוב לך יותר ... למרות שגם Tegra 3 אמור להריץ כל דבר בלי בעייה ..
כדי לחכות עד שיהיו איזה ביקורת מקיפה למכשיר כמו שAnandTech עושים כאשר הם בודקים כל דבר החל ממדידות למסך ועד לבדיקת ביצועי סוללה .. גם GSMArena עושים ביקורות מקיפות ככה שפשוט צריך לקרוא.
כדי לחכות עד שיהיו איזה ביקורת מקיפה למכשיר כמו שAnandTech עושים כאשר הם בודקים כל דבר החל ממדידות למסך ועד לבדיקת ביצועי סוללה .. גם GSMArena עושים ביקורות מקיפות ככה שפשוט צריך לקרוא.
אבל אני רואה שה - הAsus Prime Enfinity הוא ממש טאבלט (הכוונה, בגודל) לעומת ה - NOTE שהוא בין סמארטפון לטאבלט.IamEzio כתב:הNote 10.1 אמור להיות חזק יותר מהPrime Infinity בהיבט של הביצועים הגראפיים בגלל השיפורים שהם הכיניסו למאיץ הגראפי בשבב הספציפי הזה (שלפי מה שהבנתי הוא אותו האחד שנמצא בSGS 3 ) אבל לPrime infinity יש מסך עם רזולוציה הרבה יותר גבוהה ,ככה שאתה צריך להחליט מה חשוב לך יותר ... למרות שגם Tegra 3 אמור להריץ כל דבר בלי בעייה ..
כדי לחכות עד שיהיו איזה ביקורת מקיפה למכשיר כמו שAnandTech עושים כאשר הם בודקים כל דבר החל ממדידות למסך ועד לבדיקת ביצועי סוללה .. גם GSMArena עושים ביקורות מקיפות ככה שפשוט צריך לקרוא....
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

לא מדובר פה על הNote ,כבר אמרתי הNote הוא סמארטפון של 5.3" והוא מכיל חומרה דומה לזאת של הGalaxy S II רק עם מסך גדול יותר וסוללה גדולה יותר וגם התמיכה בS-Pen , הNote 10.1 הוא טאבלט בגודל של 10.1 בדיוק כמו הטאבלט של ASUS שציינתי , גם צירפתי קישור לביקורות על המכשיר כדי שתראה על מה מדובר ..