אכן גם לי התעדכן הנתב לגרסה הזאתי נתקלתי בכמה בעיות בנתב הזה שמופיעות בפאנל ניהול של הנתב עצמו באג רציני ב 4619 days, 14 hours, 39 minutes, 38 seconds ככה מופיע לי.. 14 ימים
אולי זה הזמן שהוא דולק כל הזמן ?
כי אני יודע שאם נתנתק אותו מהחשמל הג'וק EPROM יתאפס .
והמידע הזה ימחק בסוף .
נראה לי הם שידרגו את הנתב לדבר הזה שלהם BEZEQ FREE WIFI
כי פתאום אני רואה עוד רשת WIFI בשם NULL ,ומישהו שותה לי מידע בכמות קטנה .
אולי 2 מגה .
refael221 כתב:אולי זה הזמן שהוא דולק כל הזמן ?
כי אני יודע שאם נתנתק אותו מהחשמל הג'וק EPROM יתאפס .
והמידע הזה ימחק בסוף .
נראה לי הם שידרגו את הנתב לדבר הזה שלהם BEZEQ FREE WIFI
כי פתאום אני רואה עוד רשת WIFI בשם NULL ,ומישהו שותה לי מידע בכמות קטנה .
אולי 2 מגה .
...
אין סיכוי הוא התעדכן היום נדלק ונכבה כל עוד שהוא עובד תקין מה אכפת לי
כל עניין הfree wifi זה כזה בלופ מגעיל של בזק... עם כל הכבוד לנסיון הזה שלהם לספק אינטרנט בכל מקום ולא להשקיע בזה שקל אבל זה דופק כמה לקוחות ספציפיים ואחרים לא מושפעים כלל..
תחשבו על זה ככה, אם בא לי לחסוך 100 שקל על אינטרנט בחודש אני יכול להשתמש בסיסמה של חבר\הורים\סבתא שהתחברה לשירות הזה ולגלוש במקום אחר\דירה אחרת שאני גר בה..
וואלה בזק, כל הכבוד.. דפקתם את עצמכם.. כי במקום מנוי בתשלום חודשי אני גולש חינם ואונס את אותו משתמש מסכן שנפל באזור שלי..
אני אישית הצטרפתי ל FREE WIFI כי הייתה לי בעיה עם נט-גיר (שנלקח כמודם) והצלחתי להחליף לדי-לינק במודל חיוב/זיכוי אבל ללא התחייבות רק כאשר "הסכנתי להצטרף לניסוי"
אך מעולם לא הגדרתי דבר בנתב, האם הם יעשו זאת מרחוק?
האם ביטול ההתחייבות בסכנה עד אשר אגדיר כדי שזה יעבוד?
WTFisTHAT כתב:כל עניין הfree wifi זה כזה בלופ מגעיל של בזק... עם כל הכבוד לנסיון הזה שלהם לספק אינטרנט בכל מקום ולא להשקיע בזה שקל אבל זה דופק כמה לקוחות ספציפיים ואחרים לא מושפעים כלל..
תחשבו על זה ככה, אם בא לי לחסוך 100 שקל על אינטרנט בחודש אני יכול להשתמש בסיסמה של חבר\הורים\סבתא שהתחברה לשירות הזה ולגלוש במקום אחר\דירה אחרת שאני גר בה..
וואלה בזק, כל הכבוד.. דפקתם את עצמכם.. כי במקום מנוי בתשלום חודשי אני גולש חינם ואונס את אותו משתמש מסכן שנפל באזור שלי..
...
הנחת העבודה שרוב האנשים הם לא "אנסים" ו"גנבים" כמוך - ותודה לאל על כך ... זה שיש כמה אזרחים כמוך לא מעיד על כלל הציבור..... ככה שממצב של "בלופ מגעיל של בזק" יצא שאתה פשוט "אזרח מגעיל"