שלום חברים,
אני מתלבט כבר המון זמן לגבי טלוויזיה לסלון, וזקוק להכוונה ולהמלצה ממביני עניין.
מה אני מחפש?
46 אינץ' (מרחק צפייה כשלושה מטרים. אם תגידו שאני יכול לקחת בשקט גם 42, אוקיי, אבל אני נוטה ללכת על ה-46)
led (לא בטוח שצריך להתאבד על זה, אבל אם כבר...)
החלקת תנועה לפחות 100 מגה הרץ (רואה הרבה ספורט)
איכות תמונה מצוינת ב-HD וטובה ב-SD
לא צריך תלת ממד, לא חובה סמארט טיוי. עדיפות לאפשרות סטרימינג (חיבור דונגל או משהו) ותמיכה בעברית (ברמת כתוביות, לא תפריט). גם בעניין הזה אני עוד מתלבט - האם עדיף לקנות כבר סמארט טיוי, או ללכת על פשוטות יותר ולהשתמש בסטרימר חיצוני או בזה של יס? גם מבחינה כלכלית, מה משתלם יותר? אם זה סטרימר חיצוני/יס, בכלל אין משמעות לתמיכה בעברית בטלוויזיה מבחינת ניגון סרטים, נכון?
מותגים: אוהב את התמונה של פיליפס ושארפ. כדי להצטמק במחיר - סמסונג, למרות שלא נפלתי מהתמונה שראיתי. שמעתי דברים טובים על פנסוניק, פחות הסתכלתי. יש להם משהו טוב ב-46? מקביל ל-E30? מה לגבי סוני (נראית מצוין)? את LG וטושיבה פסלתי מוקדם, אולי לא בצדק, תגידו אתם. מתחת לזה בכלל לא הסתכלתי (האייר וכו').
בסמסונג הסתכלתי הרבה על ה-D5000, D5500 ו-ES5000. ה-D5000 נראית למען האמת יותר טובה מה-ES, ויש לה את ה-ALLSHARE. מצד שני, זה לד היקפי. מצד שלישי, איך יכול להיות שאין כמעט הבדל במחיר בינה לבין ה-D5500 הסמארט? ומצד רביעי, התמונה לא מדהימה בעיני.
מבחינת תקציב חשבתי לנוע סביב ה-4000. הגיוני ביחס לדרישות?
תודה מראש.