Connectify Dispatch חיבור אינטרנטי ע"י מס' ספקים.
פרוייקט נחמד מהחברה שהביאו לנו את Connectify Hotspot.
Dispatch היא תוכנה המאפשרת לקחת מס' חיבורים לאינטרנט ולשלב אותן לחיבור מהיר יחיד.
אם לדוגמא בבית יש חיבור ADSL דרך בזק, WIFI של השכנים או של בית הקפה הסמוך, והסמרטפון משתף את חיבור האינטרנט בTethering אז במידה והמחשב מחובר לכל אחד מהשירותים האלה במקביל ע"י כרטיס רשת שונה ניתן לשלב את כל החיבורים הללו.
הפרוייקט בשלב המימון בKickstarter,
http://www.kickstarter.com/projects/523 ... net-faster
יש לשים לב שתמיכה מרמת הBRISK ומעלה נותנת רשיון לכל החיים.
Dispatch היא תוכנה המאפשרת לקחת מס' חיבורים לאינטרנט ולשלב אותן לחיבור מהיר יחיד.
אם לדוגמא בבית יש חיבור ADSL דרך בזק, WIFI של השכנים או של בית הקפה הסמוך, והסמרטפון משתף את חיבור האינטרנט בTethering אז במידה והמחשב מחובר לכל אחד מהשירותים האלה במקביל ע"י כרטיס רשת שונה ניתן לשלב את כל החיבורים הללו.
הפרוייקט בשלב המימון בKickstarter,
http://www.kickstarter.com/projects/523 ... net-faster
יש לשים לב שתמיכה מרמת הBRISK ומעלה נותנת רשיון לכל החיים.
לי זה פתרון מאוד נוח, כיוון שיש לי גישה לאינטרנט דרך מס' חיבורים שונים,
אני מתכנן להקדיש לזה מחשב ייעודי (או מכונה וירטואלית על שרת לינוקס), שיחוברו אליו גם מס' כרטיסי רשת אלחוטיים עם טווח קליטה מוגדל.
אני מתכנן להקדיש לזה מחשב ייעודי (או מכונה וירטואלית על שרת לינוקס), שיחוברו אליו גם מס' כרטיסי רשת אלחוטיים עם טווח קליטה מוגדל.
מקפיץ את השרשור לטובת מי שעוד לא מכיר,
עוד 14 שעות נסגרת האפשרות לתרום לפרוייקט,
מי שתורם מ50$ ומעלה (Speedy Backer) מקבל רשיון לכל החיים לDispatch ולHotspot.
עוד 14 שעות נסגרת האפשרות לתרום לפרוייקט,
מי שתורם מ50$ ומעלה (Speedy Backer) מקבל רשיון לכל החיים לDispatch ולHotspot.
sushay , מה זה suite 50?
האם הם מציעים לך את אותה הטבה כמו שהציעו למי שתרם להם מ40$ ?
כלומר רשיון לכל החיים לשתי התוכנות כולל עדכונים.
לעומת זאת רשיון רגיל הוא גם לכל החיים, אך עדכוני תוכנה מוגבלים לשנה.
היתרון לפחות מבחינתי של Hotspot הוא שהיא מאפשרת בעצם גם ליצור גישור בקלות בין חיבור האינטרנט לרשת הביתית בצורה אלחוטית או קווית,
הרווח הוא שלא רק המחשב בו מותקנת התוכנה יהנה מהחיבור המהיר, לדעתי זה הרבה יותר פשוט ויותר יציב מאשר להשתמש בכלים של WIN7 להגדרת גישור כזה.
נ.ב. אם תקרא קצת באתר kickstart שלהם תראה שהם הודיעו שהתוכנה כבר עובדת ואם אני זוכר נכון אז מי שתרם 65$ ומעלה יוכל כבר החודש לקבל גרסת ביטה.
האם הם מציעים לך את אותה הטבה כמו שהציעו למי שתרם להם מ40$ ?
כלומר רשיון לכל החיים לשתי התוכנות כולל עדכונים.
לעומת זאת רשיון רגיל הוא גם לכל החיים, אך עדכוני תוכנה מוגבלים לשנה.
היתרון לפחות מבחינתי של Hotspot הוא שהיא מאפשרת בעצם גם ליצור גישור בקלות בין חיבור האינטרנט לרשת הביתית בצורה אלחוטית או קווית,
הרווח הוא שלא רק המחשב בו מותקנת התוכנה יהנה מהחיבור המהיר, לדעתי זה הרבה יותר פשוט ויותר יציב מאשר להשתמש בכלים של WIN7 להגדרת גישור כזה.
נ.ב. אם תקרא קצת באתר kickstart שלהם תראה שהם הודיעו שהתוכנה כבר עובדת ואם אני זוכר נכון אז מי שתרם 65$ ומעלה יוכל כבר החודש לקבל גרסת ביטה.
- asafalfa
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 409
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
אני נכון לרגע זה ממתין לגירסת BETA.
התוכנה הסופית תצא לערכתי כחודש לאחר מכן, אבל נכון לרגע זה כל אלה שנרשמו ל FAST PASS קיבלו רק עדכון אחד.
אני מציע לך לירשם באתר הבית שלהם ולהמתין עד אשר יצא המוצר- שזה עוד חודש +\-
עד אז אתה חייב להמתין, כי אין פתרון אחר.
התוכנה הסופית תצא לערכתי כחודש לאחר מכן, אבל נכון לרגע זה כל אלה שנרשמו ל FAST PASS קיבלו רק עדכון אחד.
אני מציע לך לירשם באתר הבית שלהם ולהמתין עד אשר יצא המוצר- שזה עוד חודש +\-
עד אז אתה חייב להמתין, כי אין פתרון אחר.
- asafalfa
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 409
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
להירשם זה אומר להירשם על מנת לקבל עידכון מתי הולך לצאת התוכנה לקהל הרחב.
http://www.connectify.me/dispatch/
נכון לרגע זה לא צויין באתר הבית מחירים כך שאני לא יכול לומר לך מה יהיה העלויות אבל מה שבטוח התוכנה מומלצת מאוד !(לדעתי)
http://www.connectify.me/dispatch/
נכון לרגע זה לא צויין באתר הבית מחירים כך שאני לא יכול לומר לך מה יהיה העלויות אבל מה שבטוח התוכנה מומלצת מאוד !(לדעתי)
מה שכן ברגע שהיא עבדה זה חסך לי להחליף את הראוטר הישן שלי
ועכשיו אני יכול לשתף את כל ציודי הרשת שלי ברשת N דרך המחשב (שבו יש כרטיס N חדש) .
תוכנה מומלצת בהחלט.
אני עדיין לא מצליח להבין מה חירפן בה את הרשת האלחוטית בWINDOWS 8 אצלי. אם אמצא משהו שבאמת קשור לתוכנה אדווח כאן.
ועכשיו אני יכול לשתף את כל ציודי הרשת שלי ברשת N דרך המחשב (שבו יש כרטיס N חדש) .
תוכנה מומלצת בהחלט.
אני עדיין לא מצליח להבין מה חירפן בה את הרשת האלחוטית בWINDOWS 8 אצלי. אם אמצא משהו שבאמת קשור לתוכנה אדווח כאן.