התלבטות לאור המבצע ב ynet שופס, האם E490 מספיקה?) עדכון! מה לגבי LG?
כבר חודשיים אני חושב לקנות סמסונג 51E550, עכשיו צץ פתאום המבצע בוינט שופס 51E490 ב 3999 ש"ח 36 תשלומים ויבואן רשמי (שמסתים היום), הבנתי שההבדלים בין המסכים הם ראדי או פול HD .
המסך מיועד לסלון במרחק צפיה של 3 מטרים ,% 80 יס מקס טוטל ו% 20 תכנים מסטרימר/מחשב סלוני חלק HD חלק לא.
האם בתנאים האלו כדאי לי ללכת על ה E490 ולחסוך 1500 ש"ח?
האם אני ירגיש בהבדלים?
האם יש הבדלים נוספים בן המסכים שאני לא יודע עליהם?
תודה מראש לכולם!
שחר
המסך מיועד לסלון במרחק צפיה של 3 מטרים ,% 80 יס מקס טוטל ו% 20 תכנים מסטרימר/מחשב סלוני חלק HD חלק לא.
האם בתנאים האלו כדאי לי ללכת על ה E490 ולחסוך 1500 ש"ח?
האם אני ירגיש בהבדלים?
האם יש הבדלים נוספים בן המסכים שאני לא יודע עליהם?
תודה מראש לכולם!
שחר
נערך לאחרונה על ידי hannibal ב 25/08/2012 18:42, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
1. YNET יבואן לא מורשה של מסכי סמסונג - שיקול שצריך לקחת בחשבון (זה גם מסביר את המחיר)
2. 490 דגם מצוין אבל הוא HD Ready - לא שזה רע אבל זה גם שיקול כי במרחק 3 מטרים בגודל 51 אתה אמור להבחין בהבדל, בעיקר אם אתה מתכוון לצפות בעיקר בתוכן HD
3. יש הבדל גם בכמות החיבורים לטובת ה 550
ביבוא רשמי ההבדל ביניהם מצטמצם ל 1000 שקלים - תעשה את השיקול שלך
2. 490 דגם מצוין אבל הוא HD Ready - לא שזה רע אבל זה גם שיקול כי במרחק 3 מטרים בגודל 51 אתה אמור להבחין בהבדל, בעיקר אם אתה מתכוון לצפות בעיקר בתוכן HD
3. יש הבדל גם בכמות החיבורים לטובת ה 550
ביבוא רשמי ההבדל ביניהם מצטמצם ל 1000 שקלים - תעשה את השיקול שלך
- oris74
- חבר במועדון HT

הם לא רשמי, ככה כתוב באתר של סמליין (ושים לב שגם הם לא כותבים)
ממרחק של 3 מטר ב-51 אינץ' גם ינשוף לא מבחין בהבדל בין HDR ל-FHD.
אצל 95% מהאנשים - גודל המסך ביחס למרחק הצפייה, הופך את הרכישה של מסך FHD למיותרת. יש אולי סיבות אחרות להעדיף מסך כזה או אחר, ויכול להיות שבמקרה המסך שאתה מעדיף הוא גם FHD, אבל בדר"כ זה לא צריך להיות שיקול.
51 אינץ' לדוגמא - רק החל מ-2.5 מטר ומטה מתחילים להרגיש את ההבדל.
אצל 95% מהאנשים - גודל המסך ביחס למרחק הצפייה, הופך את הרכישה של מסך FHD למיותרת. יש אולי סיבות אחרות להעדיף מסך כזה או אחר, ויכול להיות שבמקרה המסך שאתה מעדיף הוא גם FHD, אבל בדר"כ זה לא צריך להיות שיקול.
51 אינץ' לדוגמא - רק החל מ-2.5 מטר ומטה מתחילים להרגיש את ההבדל.
- oris74
- חבר במועדון HT

אתה צודק, פשוט לדעתי מרחק צפייה זה משהו (שלפחות אצלי) משתנה - תלוי איפה אני יושב בסלון.
זאת אומרת שהמסך הנ"ל (דרך YNET) הוא ללא כתוביות בעיברית?
האם כדאי בכל זאת לקנות ללא יבוא רשמי? הם לא כותבים על איזה יבוא מקביל מדובר.
מבדיקה שערכתי אותו מסך מגיע ל 4500-4600 דרך יבוא רשמי ואם נוסיף את התשלומים אז מגיעים ל 5000 ש"ח.
פה מדובר ב 3999ש"ח ב 36 תשלומים, במצב שלי כיום אחרי שהוצאתי 40K בחודשיים האחרונים על הדירה החדשה התשלומים יכולים לעזור (יותר נכון לאפשר לי לקנות את המסך)..
נכון לעכשיו הם האריכו את המבצע עד ל 25/8 ב 12 בלילה, יש לי עוד יום להחליט!
אז מה אתם אומרים לקנות? או לחכות ל E550?
האם כדאי בכל זאת לקנות ללא יבוא רשמי? הם לא כותבים על איזה יבוא מקביל מדובר.
מבדיקה שערכתי אותו מסך מגיע ל 4500-4600 דרך יבוא רשמי ואם נוסיף את התשלומים אז מגיעים ל 5000 ש"ח.
פה מדובר ב 3999ש"ח ב 36 תשלומים, במצב שלי כיום אחרי שהוצאתי 40K בחודשיים האחרונים על הדירה החדשה התשלומים יכולים לעזור (יותר נכון לאפשר לי לקנות את המסך)..
נכון לעכשיו הם האריכו את המבצע עד ל 25/8 ב 12 בלילה, יש לי עוד יום להחליט!
אז מה אתם אומרים לקנות? או לחכות ל E550?
אם המומחה קרמיקה טוען שלא תראה הבדל ממרחק 3 מטר - קבל הצעתו.
כאמור ישנם הבדלים במס' החיבורים לטובת ה-e550
וגם יש בה דפדפן מובנה (לא ראיתי שיש ב-e490)
ב-e490 אין גם wi fi מובנה (או שאני טועה ?)
כלומר זה לא smart tv ?
היום ראיתי גם את ה-43 אינצ' וגם את ה-e490 הגדולה יותר, 51 אינצ' (ב-א.ל.מ)
התמקדתי בגדולה. לא ראיתי השתקפויות (הכיוון לא היה לחלונות, ובכל זאת כמעט אפס השתקפות)
התמונה היתה חדה, מעט כהה לעומת מגוון הלדים שסובבו אותה, אבל עם כיוון וכיול נכון אפשר לשפר משמעותית
סה''כ נתנה אחלה של תמונה (הייתי במרחק של כ.3.5 מטר)
המחיר גם מאוד אטרקטיבי, ייתכן ועדיף לשלם עוד כשלוש מאות ש''ח או פחות על אחריות יבואן (בעצם מומלץ)
כנראה שאני אלך על ה-e550 מפני שמרחק הצפייה שלי כ-3.5 מטר ויותר)
כאמור ישנם הבדלים במס' החיבורים לטובת ה-e550
וגם יש בה דפדפן מובנה (לא ראיתי שיש ב-e490)
ב-e490 אין גם wi fi מובנה (או שאני טועה ?)
כלומר זה לא smart tv ?
היום ראיתי גם את ה-43 אינצ' וגם את ה-e490 הגדולה יותר, 51 אינצ' (ב-א.ל.מ)
התמקדתי בגדולה. לא ראיתי השתקפויות (הכיוון לא היה לחלונות, ובכל זאת כמעט אפס השתקפות)
התמונה היתה חדה, מעט כהה לעומת מגוון הלדים שסובבו אותה, אבל עם כיוון וכיול נכון אפשר לשפר משמעותית
סה''כ נתנה אחלה של תמונה (הייתי במרחק של כ.3.5 מטר)
המחיר גם מאוד אטרקטיבי, ייתכן ועדיף לשלם עוד כשלוש מאות ש''ח או פחות על אחריות יבואן (בעצם מומלץ)
כנראה שאני אלך על ה-e550 מפני שמרחק הצפייה שלי כ-3.5 מטר ויותר)
- oris74
- חבר במועדון HT

אני לא הייתי קונה מיבוא מקביל בשביל הבדל של כמה מאות שקלים אבל זה שיקול שלך
מצד שני, הסיכון הוא לא כל כך עצוםoris74 כתב:אני לא הייתי קונה מיבוא מקביל בשביל הבדל של כמה מאות שקלים אבל זה שיקול שלך...
המחיר די אטרקטיבי מבחינת עלות-איכות
מחיר של 3.999 ש''ח, למפלצת האיכותית הזאת ?
מה לומר, כדאי.
ברור שאני מעדיף יבואן רשמי
אבל במקרה הזה הייתי מחליק.
כל אחד ושיקולו.
נערך לאחרונה על ידי מקרנסקי ב 25/08/2012 12:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
יורד מה E490
כנראה שארד גם מה E490 וגם מה E550.. בסוף השבוע ניסית לשחק קצת עם המכירות האשיות, המסקנה היא שכדי לקנות את ה E550 עם יבואן רשמי ומספר תשלומים גבוה צריך להיפרד מ 6K.
יש בוואלה שופס LG 60PZ550 ב 7999 ב 36 ת'ש (מאוד נוח) לעומת זאת יש את הדגם PA6500 יש למישהו מושג מה ההבדל בין הדגמים חוץ מהתמיכה ב D3 (שלא מענינית אותי כלל),,
יש המלצות על הדגמים הללו של LG ? מאוד קורץ לי לגדול ל 60 אינץ אבל מצד שני לא רוצה להתאכזב מבחינת איכות התמונה..
תודה שוב לכולם..
יש בוואלה שופס LG 60PZ550 ב 7999 ב 36 ת'ש (מאוד נוח) לעומת זאת יש את הדגם PA6500 יש למישהו מושג מה ההבדל בין הדגמים חוץ מהתמיכה ב D3 (שלא מענינית אותי כלל),,
יש המלצות על הדגמים הללו של LG ? מאוד קורץ לי לגדול ל 60 אינץ אבל מצד שני לא רוצה להתאכזב מבחינת איכות התמונה..
תודה שוב לכולם..
Re: יורד מה E490
איך בדיוק הגעת לזה ?hannibal כתב:כנראה שארד גם מה E490 וגם מה E550.. בסוף השבוע ניסית לשחק קצת עם המכירות האשיות, המסקנה היא שכדי לקנות את ה E550 עם יבואן רשמי ומספר תשלומים גבוה צריך להיפרד מ 6K.
תודה שוב לכולם.....
ישנם מס' חברות שמספקות את ה-e490 בסביבות ה-4,300 ש''ח, כולל משלוח + אחריות סמליין
ואותו דבר לגבי ה-e550 עוד תוספת של אלף שקל, הכוללת אחריות סמליין
החברות/חנויות הם אמינות לפי מדד הציונים של הלקוחות
כל הפרטים ב-זאפ
(מכירות אישיות הם פשוט מדכאות - יכולים לשבור אותך מנטלית...פנה ישירות לחנויות)
ו-ד.א. אתה תמיד יכול להתווכח ולהוריד את המחיר לסביבות ה-5k
ב-e550 וגם בדגם השני.
- oris74
- חבר במועדון HT

לגבי ה LG - יש הרבה חוות דעת באמזון... נראה שהיא נותנת יחס עלות תועלת מצוין לגודל שלה...
http://www.amazon.com/LG-60PZ550-60-Inc ... B004LU1N2Y
http://www.amazon.com/LG-60PZ550-60-Inc ... B004LU1N2Y