טרם פירמוט וחיבור כבל S/PDIP

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
avihuli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9040
נתן תודות: 1582 פעמים
קיבל תודות: 1351 פעמים

שליחה #1 

הי, אני רוצה לפרמט את המחשב שלי שקניתי לפני שנתיים בערך ולהתקין עליו WIN7 (הגיע הזמן)... (Y)
הייתי בטוח שיש לי איפשהו דיסק עם מערכת ההפעלה הזו אבל לא. בחיפושי אחריו נתקלתי בכבל הזה S/PDIF + הוראות התקנה שהגיעו עם כרטיס המסך שקניתי בזמנו.
עכשיו אני לא יודע אם זה קשור אבל אולי בגלל זה כשחיברתי את החמשב לטלוויזיה עם יציאת ה- HDMI, לא שמעתי סאונד בשום מצב וקיבלתי רק תמונה ?
איך אני מחבר את הנ"ל ואיפה אני מוצא את החיבורים האלה על הלוח אם שלי ?
לאן החלק הלבן מתחבר ?

ועוד שאלה, יש לי 2 מחיצות כרגע שעל ה- C מותקנת מערכת ההפעלה ועל ה- D כל השאר.
לצורך גיבוי הקבצים שיש לי במחיצת D - האם אני יכול להתקין את מערכת ההפעלה רק על C >>> להעביר את הקבצים הקיימים ב- D למחיצת C >>> לפרמט את מחיצת D >>> להחזיר את הקצבים ממחיצת C ל- D ?
או שעדיף לגבות על כונן חיצוני, לפרמט הכל, לבנות 2 מחיצות ואז להעתיק את הגיבוי בחזרה למחשב ?

אגב, איזה גרסת WIN7 מומלצת לאור קונפיגורציית המחשב ?
זה מפרט המחשב
 זה מפרט המחשב
אלו הוראות ההתקנה
 אלו הוראות ההתקנה
ולהלן הכבל...
 ולהלן הכבל...
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

avihuli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9040
נתן תודות: 1582 פעמים
קיבל תודות: 1351 פעמים

שליחה #2 

אז הסתדרתי בסופו של דבר אחרי שפתחתי פעמיים את המארז וסגרתי כי לא מצאתי את החיבור על הלוח אם.
בסוף חיפשתי את המדריך באינטרנט ונמצאה האבידה. על הדרך ניקינו גם עם מיכל לחץ אוויר, הצטברות של שנתיים אבק.
עכשיו המחשב יותר שקט.. (Y)
נשאר לבחור רק גרסת WIN7 והיידה לפירמוט לאחר גיבוי. 8)
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #3 

על פי המפרט, יש לך 2GB זכרון על המחשב. לכן, אין שום תועלת בהתקנת מערכת הפעלה של 64 ביט (נקראת גם x64).
תתקין גירסת מערכת הפעלה של 32 ביט (נקראת גם x86), לא משנה איזה סוג.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”