לראשונה: האולימפיאדה הבאה - בערוץ הספורט
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
אם זה באמת נכון משתתף בצער כולנו על הביזיון שיהיה, הן מבחינת איכות והן מבחינת מחיר באולימפיאדה הבאה. אירועים מהסוג הזה צריך להשאיר בערוץ 1 (עד שיש לו כבר HD לדברים מהסוג הזה)
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
חדשות מצערות מאד, HD ללא תשלום לא יהיה 
אני מבין את הצער ואת הכעס של מנויי ה-DTT, אבל לאנשים כמוני שממילא מנויים על כל ערוצי הספורט אלה חדשות מעולות. ערוץ הספורט מתעלה בקלות על ערוץ 1 מבחינת מספר הערוצים שבו הוא משדר, איכות השדרים והפרשנים, היכולת להפיק משדרי אולפן טובים סביב התחרויות, היעדר חסויות ועוד. מבחינתי זה יהיה שדרוג עצום לעומת שידורי האולימפיאדה הנוכחית
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
בדיוק, למרות שזה נבלה וזה טרפה...pop_87 כתב:אני מבין את הצער ואת הכעס של מנויי ה-DTT, אבל לאנשים כמוני שממילא מנויים על כל ערוצי הספורט אלה חדשות מעולות. ערוץ הספורט מתעלה בקלות על ערוץ 1 מבחינת מספר הערוצים שבו הוא משדר, איכות השדרים והפרשנים, היכולת להפיק משדרי אולפן טובים סביב התחרויות, היעדר חסויות ועוד. מבחינתי זה יהיה שדרוג עצום לעומת שידורי האולימפיאדה הנוכחית...
הודעה נוראית, אפילו שאני לקוח כבלים, זה בטח יהיה כמו שהיה ביורו שזה ישודר בערוצים בתשלום במשחקים מסויימים...
אין כמו הHD של ערוץ 1..
כמובן שרק במדינה כמו שלנו יכול להיות שערוץ טלוויזיה ינצח רשות שידור שמקבלת מילייארד שקל בשנה מהאגרה.
אין כמו הHD של ערוץ 1..
כמובן שרק במדינה כמו שלנו יכול להיות שערוץ טלוויזיה ינצח רשות שידור שמקבלת מילייארד שקל בשנה מהאגרה.
- sabresonic
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 15
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 4 פעמים
כדאי לזכור שאירועי השיא של האולימפיאדה בריו יהיו, בשל המיקום, בין שלוש לשש לפנות בוקר ולכן אפשר לשער שרוב הציבור בכל מקרה יוותר על מרבית השידורים הישירים של הגמרים. אני מניח שאיגוד השידור האירופאי, שמייצג גם את הערוץ הראשון במכרז, הציע הצעה נמוכה בהרבה מזו שהציע לאולימפיאדת לונדון בשל כך, וכך איפשר לגוף כמו ערוץ הספורט לזכות במכרז.
מי שיסתפק בכל מקרה רק בתקצירים ובשידורים דחויים בשעות נורמליות, יוכל בכל מקרה להוריד מהטורנטים ומהיוזנט את האירועים המרכזיים באיכות HD מושלמת
מי שיסתפק בכל מקרה רק בתקצירים ובשידורים דחויים בשעות נורמליות, יוכל בכל מקרה להוריד מהטורנטים ומהיוזנט את האירועים המרכזיים באיכות HD מושלמת
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

מסתבר שזה היה ידוע מ2008 שריו לא ישודר בערוץ 1
http://www.ebu.ch/en/unionn/news/2008/tcm_6-63901.php
http://www.ebu.ch/en/unionn/news/2008/tcm_6-63901.php
סחטיין על הודעה שנייה ב 6 שניםsabresonic כתב:כדאי לזכור שאירועי השיא של האולימפיאדה בריו יהיו, בשל המיקום, בין שלוש לשש לפנות בוקר ולכן אפשר לשער שרוב הציבור בכל מקרה יוותר על מרבית השידורים הישירים של הגמרים. אני מניח שאיגוד השידור האירופאי, שמייצג גם את הערוץ הראשון במכרז, הציע הצעה נמוכה בהרבה מזו שהציע לאולימפיאדת לונדון בשל כך, וכך איפשר לגוף כמו ערוץ הספורט לזכות במכרז.
מי שיסתפק בכל מקרה רק בתקצירים ובשידורים דחויים בשעות נורמליות, יוכל בכל מקרה להוריד מהטורנטים ומהיוזנט את האירועים המרכזיים באיכות HD מושלמת...
, האמת , צודק כמה באמת יקומו באמצע הלילה לראות את האירועים....לא עובד לי הקישורMistoffelees כתב:מסתבר שזה היה ידוע מ2008 שריו לא ישודר בערוץ 1
http://www.ebu.ch/en/unionn/news/2008/tcm_6-63901.php...
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

משום מה הקישור לא עובד...
חפש בגוגל
EBU regrets IOC decision on rights for Olympic Games 2014 & 2016
ותמצא הודעה של ה-EBU מ-2008.
חפש בגוגל
EBU regrets IOC decision on rights for Olympic Games 2014 & 2016
ותמצא הודעה של ה-EBU מ-2008.