התייעצות לגבי רכישת סטרימר חדש (נוסף על ה-boxee box הקיים)

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
nn פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 184
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

שלום,
ברשותי boxee box שבשימוש בעיקר בחדר אחד בחיבור אלחוטי ובעיקר משמש לסרטים/סדרות/מוזיקה, ברובם לא 1080 ואני די מרוצה ממנו (נושא שליפת תרגום אוטומטי מהרשת בכל מיני שפות תוך שניות הוא מעולה לטעמי).
הדיסק הקשיח מחובר ב-2USB לנתב cisco/Linksys שמשמש מעין NAS
כעת אני רוצה להוסיף סטרימר לסלון שיזרים מאותו מקור ואותן מטרות (יחובר בכבל רשת ישירות לנתב)
הייתי הולך על boxee box נוסף אבל אני חושש שעוד מעט יחליפו לדגם חדש יותר (ולא בא לי לחכות) וגם שהוא יחסית יקר לעומת החלופות האחרות (אין בכוונתי לקנות מיד 2).
חשוב לציין שאין לי ניסיון בסטרימרים אחרים מלבד boxee box ו- boxee שהתקנתי על laptop (ולדעתי מוגבל יותר משמעותית.
למי שיש לו ניסיון מעשי בכמה סטרימרים רציתי לשאול:
• מה חוות הדעת על ה- Xtreamer pro? הוא אטרקטיבי במחיר לעומת ה-boxee box
• מה חוות הדעת על ה- Xtreamer Sidewinder 3? גם הוא אטרקטיבי במחיר לעומת ה-boxee box
• מה חוות הדעת על Xtreamer Ultra? הוא יקר בכ-100 ₪ מעל ה-boxee box, אבל האם יש בו משהוא עדיף עבור הצרכים שהצגתי מעלה?
תודה מראש

karpe
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 1396
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 145 פעמים

שליחה #2 

לי יש בוקסי וגם XTREAMER SW1, בעוד הX איכשהו 'עושה את העבודה', אני כמעט לא משתמש בו - הוא בחדר שינה.
בבוקסי אני משתמש הרבה יותר ואני ממש אוהב אותו.
לדעתי אם התרגלת לבוקסי ואתה מרוצה ממנו, לא כדאי לך ללכת על האקסטרימרים למיניהם, לכולם
יש ממשק איטי ומבוגבג, והחסכון במחיר לא מצדיק את זה.
אם המחיר של הבוקסי החדש מרתיע אותך :

1. הוא עולה 200$ בדיוטי פרי, אם תוכל לבקש ממישהו שיביא לך, זה כבר 800 במקום 1000.
2. למרות שאמרת שאתה לא רוצה יד 2, תשקול שוב. זה מכשיר שאם אתה בודק אותו בשטח והוא עובד תקין,
אין סיבה לא לקנות ביד2, אין לו בלאי מכני והוא אמין מאד בסה"כ. מחירים ביד2 מתחילים ב-400 ש"ח !
שווה בדיקה לדעתי.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”