טיונר לחבילת הוט בסיסית
שלום,
יש לי חבילת הוט בסיסית, ללא שום דקודר - פשוט שקע רגיל של הוט, וממנו קבל ישירות לטלויזיה.
אני רוצה לקנוט טיונר, כדי שאוכל לחבר את הקבל למחשב להקליט תוכנית כרצוני.
עדיף שבנוסף יהיה לי אפשרות לראות בו זמנית ערוץ אחר.
אני די חדש בכל הנושא של טיונרים ואשמח להסברים כמה שיותר מפורטים.
עד עכשיו מה שהצלחתי להבין, זה שאני כנרה צריך DVB-C. או אנלוגי. לא ממש סגור על זה. עם תוכלו להסביר את הנושא (או להפנות אותי להסבר טוב) ומיזה סוג השידור האנלוגי של הוט.
תודה לכם.
יש לי חבילת הוט בסיסית, ללא שום דקודר - פשוט שקע רגיל של הוט, וממנו קבל ישירות לטלויזיה.
אני רוצה לקנוט טיונר, כדי שאוכל לחבר את הקבל למחשב להקליט תוכנית כרצוני.
עדיף שבנוסף יהיה לי אפשרות לראות בו זמנית ערוץ אחר.
אני די חדש בכל הנושא של טיונרים ואשמח להסברים כמה שיותר מפורטים.
עד עכשיו מה שהצלחתי להבין, זה שאני כנרה צריך DVB-C. או אנלוגי. לא ממש סגור על זה. עם תוכלו להסביר את הנושא (או להפנות אותי להסבר טוב) ומיזה סוג השידור האנלוגי של הוט.
תודה לכם.
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6111
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
אני הייתי הולך על הפתרון הכי זול ומהיר
לקנות אחד ממתאמי ה-USB שרצים באיביי לצורך הקלטה ממוצרים המחוברים ב-RCA כגון ממיר/דיוידי/מצלמה/וידיאו
מחבר למחשב ב-USB ואת ה-RCA מהצד השני של המוצר אל ה-RCA OUT של הטלוויזיה
כמה דברים
1. אתה צריך שבטלוויזיה שלך יהיה RCA OUT סביר להניח שיש
2. אתה צריך להשאיר את הטלוויזיה דלוקה בזמן ההקלטה אחרת השידור לא יעבור
3. אין אפשרות לצפות בערוץ אחד כשאתה מקליט ערוץ אחר... זה עדיין שידור אנלוגי ולא דיגיטלי
אם יש למישהו מה להוסיף לדבריי אז בכיף, בכל מקרה אולי לחברים נוספים פה בפורום יש מה להוסיף אז תחכה לתגובות נוספות.
לקנות אחד ממתאמי ה-USB שרצים באיביי לצורך הקלטה ממוצרים המחוברים ב-RCA כגון ממיר/דיוידי/מצלמה/וידיאו
מחבר למחשב ב-USB ואת ה-RCA מהצד השני של המוצר אל ה-RCA OUT של הטלוויזיה
כמה דברים
1. אתה צריך שבטלוויזיה שלך יהיה RCA OUT סביר להניח שיש
2. אתה צריך להשאיר את הטלוויזיה דלוקה בזמן ההקלטה אחרת השידור לא יעבור
3. אין אפשרות לצפות בערוץ אחד כשאתה מקליט ערוץ אחר... זה עדיין שידור אנלוגי ולא דיגיטלי
אם יש למישהו מה להוסיף לדבריי אז בכיף, בכל מקרה אולי לחברים נוספים פה בפורום יש מה להוסיף אז תחכה לתגובות נוספות.
קודם כל, תודה על התשובה המהירה.
ועכשיו לשאלות:
1. אני היתי רוצה טיונר, שאפשר לדחוף לו כניסת אנטנה. ( הכניסה שיש לטלויזיה גם. איפה שמחברים אנטנה, אם אין הוט\יס וכדומה).
2. אני חשבתי, שאפשר לפצל את הקבל, כניסה אחת לטינר, כניסה שניה לטלויזיה, כך אני יכול להקליט משהו אחד עם הטיונר שבמחשב ובו זמנית לראות משהו אחר בטלויזיה).
3. מה שאתה הצעת, זה לא ממש טיונר, עד כמה שאני יכול להבין - זה פשוט מן מתרגם מאות של טלויזיה לקידוד של מחשב. לפי מה שאני מבין, טיונר זה משהו שיכול לבודד ערוצים נפרדים משטף של אותות (אני יודע, הסבר מאוד עקום וחסר, אבל זה בערך מה שאני מבין על טיונרים).
ועכשיו לשאלות:
1. אני היתי רוצה טיונר, שאפשר לדחוף לו כניסת אנטנה. ( הכניסה שיש לטלויזיה גם. איפה שמחברים אנטנה, אם אין הוט\יס וכדומה).
2. אני חשבתי, שאפשר לפצל את הקבל, כניסה אחת לטינר, כניסה שניה לטלויזיה, כך אני יכול להקליט משהו אחד עם הטיונר שבמחשב ובו זמנית לראות משהו אחר בטלויזיה).
3. מה שאתה הצעת, זה לא ממש טיונר, עד כמה שאני יכול להבין - זה פשוט מן מתרגם מאות של טלויזיה לקידוד של מחשב. לפי מה שאני מבין, טיונר זה משהו שיכול לבודד ערוצים נפרדים משטף של אותות (אני יודע, הסבר מאוד עקום וחסר, אבל זה בערך מה שאני מבין על טיונרים).
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6111
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
רוסבוג לפי מה שאני מבין מדברייך אתה עובד עם הוט אנלוגי קרי חיבור כבל RF לקיר וקליטת השידורים ישירות ללא ממיר?
דבר שני אם אכן כך הדבר אזי שיש לך אפשרות כזו
מה ניתן לעשות אם כך?
ראשית אתה צריך מפצל RF שמצד אחד RF זכר נכנס לשקע הראשי בקיר ומצד שני יוצאים 2 RF נקבה
אחד כמו שרצית אתה מחבר רגיל לטלוויזיה ואת האחר אתה יכול לחבר בשתי תצורות:
א. ע"י כרטיס טלוויזיה פנימי/חיצוני המחובר במחשב ואז חיבור ישירות ל-RF שלו
ב. חיבור וידיאו ישן אם יש לך שיש בו טיונר וממנו להוציא RCA להתקן לכידה חיצוני של USB זול מאיביי
מה שמתאים וזול בעבורך יעשה פה תעבודה.
דבר שני אם אכן כך הדבר אזי שיש לך אפשרות כזו
מה ניתן לעשות אם כך?
ראשית אתה צריך מפצל RF שמצד אחד RF זכר נכנס לשקע הראשי בקיר ומצד שני יוצאים 2 RF נקבה
אחד כמו שרצית אתה מחבר רגיל לטלוויזיה ואת האחר אתה יכול לחבר בשתי תצורות:
א. ע"י כרטיס טלוויזיה פנימי/חיצוני המחובר במחשב ואז חיבור ישירות ל-RF שלו
ב. חיבור וידיאו ישן אם יש לך שיש בו טיונר וממנו להוציא RCA להתקן לכידה חיצוני של USB זול מאיביי
מה שמתאים וזול בעבורך יעשה פה תעבודה.
הוט כבר סגרו אנלוגי במקומות שונים בארץ.
האיזור שלך הוא על זמן מוגבל...
האיזור שלך הוא על זמן מוגבל...
benny123, תודה רבה! זה בדיוק מה שחיפשתי. אבל עכשיו, אם הטענה שהוט בקרוב סוגרים שידוריים אנלוגיים, לא יודע עם כדאי לי.
asaf23, תודה על ההזהרה! איזה חברות קבלים מציעים את הPVR למשל? ומה זה בכלל? זה כרטיס למחשב? כי אני רוצה שיהיה לי אופציה לראות טלויזיה בשידור ישיר או להקליט שידור טלויזיה (עדיף שיהיה גם אופציה לעשות זאת בו זמנית) או לראות סרטים מהמחשב.
שאלה נוספת, למשהו יש ניסיון עם קרטינה? איך איכות התמונה שם? זה נקרא IPTV עד כמה שהבנתי. איזה עוד חברות כאלה יש בארץ? על מה היתם ממליצים?
asaf23, תודה על ההזהרה! איזה חברות קבלים מציעים את הPVR למשל? ומה זה בכלל? זה כרטיס למחשב? כי אני רוצה שיהיה לי אופציה לראות טלויזיה בשידור ישיר או להקליט שידור טלויזיה (עדיף שיהיה גם אופציה לעשות זאת בו זמנית) או לראות סרטים מהמחשב.
שאלה נוספת, למשהו יש ניסיון עם קרטינה? איך איכות התמונה שם? זה נקרא IPTV עד כמה שהבנתי. איזה עוד חברות כאלה יש בארץ? על מה היתם ממליצים?
באירופה אפשר לרכוש כרטיס לבד ולהכניס לטלוויזיה או לאיזה ממיר שרוצים.רוסבוג כתב:benny123, תודה רבה! זה בדיוק מה שחיפשתי. אבל עכשיו, אם הטענה שהוט בקרוב סוגרים שידוריים אנלוגיים, לא יודע עם כדאי לי.
שאלה נוספת, למשהו יש ניסיון עם קרטינה? איך איכות התמונה שם? זה נקרא IPTV עד כמה שהבנתי. איזה עוד חברות כאלה יש בארץ? על מה היתם ממליצים?...