מבקש המלצה על מכשיר ווקי טוקי
אני אשמח אם תוכל לבדוק.
תודה.HaGingi כתב:היה לנו מבצע בעבודה על ווקי-טוקי (עד ה-10/8/12)
אם תרצה ... אוכל לבדוק עבורך אם זה עדיין רלוונטי.
אין לי מושג לגבי האיכות או רמת השרות.
...
דודי.
- HaGingi
- חבר ותיק

- תגובות: 1675
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 71 פעמים
Re: אני אשמח אם תוכל לבדוק.
זה עדיין בתוקף.dudil כתב:תודה.HaGingi כתב:היה לנו מבצע בעבודה על ווקי-טוקי (עד ה-10/8/12)
......
תשאיר טלפון (בפרטי) ואמסור לך את הפרטים.
הג'ינג'י

Re: אני אשמח אם תוכל לבדוק.
תודה על ההצעה אבל הלינק שהבאתי נראה יותר אטרקטיבי מבחינת המחיר, הטווח והמכשיר עצמו של קוברה לעומת חברה לא מוכרת.HaGingi כתב:זה עדיין בתוקף.dudil כתב:תודה.HaGingi כתב:היה לנו מבצע בעבודה על ווקי-טוקי (עד ה-10/8/12)
......
תשאיר טלפון (בפרטי) ואמסור לך את הפרטים....
בכל אופן, אם אני מזמין מוצר כזה מחו'ל, לא יעשו בעיות במכס (לא מבחינת מחיר אלא מבחינת משרד התקשורת)?
דודי.
אם אתה מתכוון באמת להשתמש עם זה, אז ממליץ לקחת רק מכשירים עם הטענה ולא על סוללות רגילות.
קניתי זוג לפני שנה לטיול קרוונים של כמה שבועות והם תפקדו מצויין, לפני זה היה לי זוג עם סוללות אצבע - הסוללות מספיקות למספר שעות מועט, אפשר כמובן לשים סוללות אצבע נטענות אבל לא ממש נוח, צריך הרבה סוללות + 2 מטענים...
קניתי בזמנו קוברה נטען בארץ באיזה מבצע, יצא לא הרבה יותר מאשר באיביי, לא רלוונטי כרגע מבחינת מחיר אבל אם מעניין, אסתכל בערב איזה דגם.
עוד משהוא, באזור עירטני מספיק למאות מטרים בלבד, בשטח פתוח הצלחנו לתקשר גם למרחק כמה קילומטרים.
קניתי זוג לפני שנה לטיול קרוונים של כמה שבועות והם תפקדו מצויין, לפני זה היה לי זוג עם סוללות אצבע - הסוללות מספיקות למספר שעות מועט, אפשר כמובן לשים סוללות אצבע נטענות אבל לא ממש נוח, צריך הרבה סוללות + 2 מטענים...
קניתי בזמנו קוברה נטען בארץ באיזה מבצע, יצא לא הרבה יותר מאשר באיביי, לא רלוונטי כרגע מבחינת מחיר אבל אם מעניין, אסתכל בערב איזה דגם.
עוד משהוא, באזור עירטני מספיק למאות מטרים בלבד, בשטח פתוח הצלחנו לתקשר גם למרחק כמה קילומטרים.
בינתיים לא מצאתי קוברה בארץ
והמחירים למכשירים ברמה הזו עוברים את ה-500 ש"ח...arnold כתב:אם אתה מתכוון באמת להשתמש עם זה, אז ממליץ לקחת רק מכשירים עם הטענה ולא על סוללות רגילות.
עוד משהוא, באזור עירטני מספיק למאות מטרים בלבד, בשטח פתוח הצלחנו לתקשר גם למרחק כמה קילומטרים....
דודי.
אני רכשתי קוברה שהטווח שלו על הקופסה הוא 12 ק"מ.
בפועל , בשטח בנוי בדקתי אותו במרחק של כ-800 מ' והוא עבד מצויין .
אל תבנה על יותר מ-ק"מ או 2 - גם אם רשום לך 12 ק"מ או 20 מייל.
אני מעריך כי בשטח פתוח המרחק של שידור קליטה יהיה גדול יותר אבל בטח לא כמו שמצויין על המכשיר .
בפועל , בשטח בנוי בדקתי אותו במרחק של כ-800 מ' והוא עבד מצויין .
אל תבנה על יותר מ-ק"מ או 2 - גם אם רשום לך 12 ק"מ או 20 מייל.
אני מעריך כי בשטח פתוח המרחק של שידור קליטה יהיה גדול יותר אבל בטח לא כמו שמצויין על המכשיר .
Re: בינתיים לא מצאתי קוברה בארץ
למה להגיד ?dudil כתב:והמחירים למכשירים ברמה הזו עוברים את ה-500 ש"ח...arnold כתב:אם אתה מתכוון באמת להשתמש עם זה, אז ממליץ לקחת רק מכשירים עם הטענה ולא על סוללות רגילות.
עוד משהוא, באזור עירטני מספיק למאות מטרים בלבד, בשטח פתוח הצלחנו לתקשר גם למרחק כמה קילומטרים.......
בשרשור הזה יש מחיר של פחות מ 300 למכשיר נטען.
כאמור אני קניתי בארץ לפני כשנה וקצת באזור ה 250, לא יודע מחירים היום.