אני לא בדיוק מתמצא בנושא ואני טס לארצות הברית ורוצה לקנות שם אז אני צריך עזרה.
אני רוצה אוזניות שיהיו נוחות וישבו טוב על האוזן בלי ללחוץ ולהכאיב, שיהיו באסים טובים וחזקים ואיכות צליל גבוהה. אני שומע בעיקר פופ רוק וקצת רוק כבד.
לגבי תקציב אני מתלבט בין 200 ל300 דולר, השאלה שלי אם האוזניות בתור אחד שלא רגיל לאיכות כזאת גבוהה ולא מומחה אם באמת שווה להשקיע עוד 100 דולר בשביל האוזניות, או שב200 דולר אני לא ארגיש הרבה הבדל.
בשורה התחתונה אני לא רץ להוציא 300 אם זה לא שווה את זה...
על מה אתם ממליצים?
עזרה בקניית אוזניות מהיקרות יותר ששמים על הראש
- ngold7
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 843
- נתן תודות: 201 פעמים
- קיבל תודות: 133 פעמים
ב200$ אתה יכול לקונת את הBEETS SOLO HD שהם טובות מאוד.
מה שכן אני קניתי ב300$ את Bose Quietcomfort15 שמבחינת הנוחות על הראש וסינון רעשים אין מתחרים בשוק, גם מול אוזניות ב1500$
האיכות שלהם מעולה אבל (לדעתי האישית) ההבדל באיכויות ברוב האוזניות הללו במחירים הללו הוא שולי.
מה שכן עם אתה בניו יורק תלך לB&H (הכי מפורסם שם) בשדרה ה9 רחוב34 ותשמע שם כ50 סוגים שונים בתצוגה..
אני נסעתי כדי לקנות Sennheiser HD650 שהם יקרים יותר ואחרי 10 דקות על הראש הם לא היו לי נוחות מידי וחיממו את האוזניים,
בחנות אחרת הייתי קונה אותם ואני ממש שמח שקניתי בסוף את הBOSS
מה שכן אני קניתי ב300$ את Bose Quietcomfort15 שמבחינת הנוחות על הראש וסינון רעשים אין מתחרים בשוק, גם מול אוזניות ב1500$
האיכות שלהם מעולה אבל (לדעתי האישית) ההבדל באיכויות ברוב האוזניות הללו במחירים הללו הוא שולי.
מה שכן עם אתה בניו יורק תלך לB&H (הכי מפורסם שם) בשדרה ה9 רחוב34 ותשמע שם כ50 סוגים שונים בתצוגה..
אני נסעתי כדי לקנות Sennheiser HD650 שהם יקרים יותר ואחרי 10 דקות על הראש הם לא היו לי נוחות מידי וחיממו את האוזניים,
בחנות אחרת הייתי קונה אותם ואני ממש שמח שקניתי בסוף את הBOSS
.He who knows the past controls the future
.He who controls the future conquers the past
.He who controls the future conquers the past