חנות פיוז בגבעתיים

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
Drummer פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #21 

שלום לכולכם,
אכן, התלונה על חנות פיוז הייתה הודעתי הראשונה בפורום.
אני קורא ותיק, אך טרם יצא לי להירשם ולהגיב. הרבה הודעות ראשונות בפורומים השונים הם משהו בסגנון של "מחפש מוצר כזה וכזה": או איך מדליקים תכונה כזאת או אחרת במכשיר X". החבר'ה הותיקים נרתמים ועוזרים, אבל מי שמספיק חד ומכיר את האתר ואתרים דומים בארץ ובחו"ל יודע שאפשר גם לחפש באתר וברשת ולמצוא את התשובה, כך שאין טעם לפתוח עוד שרשור.
כנראה שלפעמים צריך איזשהו מניע נוסף כדי לפתוח יוזר ולרשום הודעה. אני עשיתי זאת עכשיו כי "פיוז" מנעו ממני שירות ראוי, והרגשתי צורך לשתף אחרים:
למה שאדם נוסף יעשה שמיניות באוויר כדי לארגן לעצמו מעט זמן פנוי (כולנו עובדים), יביא עמו דיסקים שבחר בקפידה, יבדוק מפרטים ברשת כדי להיות מוכן ולא לבזבז סתם את הזמן למוכר, ייסע עד גבעתיים במיוחד, ובסוף יקבל יחס כזה ממי שתפקידו הוא לסייע לצרכן לקבל החלטה ולקנות?

לא ברור לי למה חלק מהקוראים מטילים ספק בהודעה, במיוחד לאור תלונות נוספות שקיימות לגבי אותה חנות באותו עניין.
עופר, אלעד ואחרים - מה קרה לאינסטינקטים שלכם? זה נשמע לכם כמו תעלול יח"צ של חנות מתחרה? הרי דווקא "מגיב מטעם" היה נשאר בפורום ועוקב כל יום אחרי השרשור כדי להוסיף שמן למדורה. אני הסתפקתי בלומר - שימו לב, אל תבזבזו את זמנכם היקר, נסו מקום אחר (אגב תודה על ההמלצה על החנות בסנטר, אגש לשם).

לסיום, גם אני מסתובב לפעמים עם תיק על הגב או עם קסדה ביד. אין לזה שום קשר לסכומי הכסף שיש לי בארנק או בבנק, ואני חייב לומר שזה אחד הסימנים היותר תמוהים ששמעתי ל"הערכת שווי במבט" שידוע שמי שעוסק במכירות מפתח לדרגת אמנות.
חזרתי השבוע מכנס עסקי בג'נבה, ואספר שבחנויות השונות בהן הסתובבתי קיבלתי יחס דומה כשבאתי ישירות מהכנס בחליפה ובעניבה, וכשבאתי ביום החופשי בג'ינס וטי שירט. מעולם לא חשבתי שכדי לקבל יחס ממוכר בישראל אני צריך לשים לב לבגדים איתם יצאתי מהבית. הרי היום אתה מתעניין ומקשיב בברמודה וכפכפים, ומחר תבוא לגהץ את כרטיס הפלטינום שלך בחנות - אני ממש לא ממליץ לעוסקים בתחום להתחיל ולנחש כמה כסף יש למי - תהיו נחמדים ושירותיים, זה משתלם. אם אתם לא כאלה, תמיד יש מקום בשירות הלקוחות של הוט.
ואם מישהו מפיוז טרח ונכנס לשרשור - Big mistake, huge!

yoav4x4
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 2611
שם מלא: יואב בן חורין
נתן תודות: 233 פעמים
קיבל תודות: 131 פעמים

שליחה #22 

לפני זמן לא רב גם אני ביצעתי רכישה בחנות פיוז.
ועברתי חוויה לא הכי נעימה. ואפילו כתבתי עליה בשרשור שעסק בשירות גרוע של חנות אחרת.
נמנעתי אז מלהזכיר את שם החנות מכיוון שחשבתי שאולי זה אירוע חד פעמי שלא משקף, וחבל להשחיר את שם החנות סתם.
מאז אני שם לב שמתרבות התלנות ומנגד אין תגובה של בעלי החנות וחבל...
קישור לחוויה שעברתי
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...

new-guy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1802
נתן תודות: 269 פעמים
קיבל תודות: 107 פעמים

מצטרף לצערי...

שליחה #23 

הלכתי לבדוק מערכת קולנוע בייתית וכן עם כפכפים והילדה שלי,
אולם נראה לא מספיק רציני אבל ככה אני בימי שישי.
נתקלתי במוכר שכנראה חשב שאני לא רציני ונתן לי לחכות כ20 דקות עד שנתן תשובה
וגם שנתן זה היה על רגל אחת ומוצרים שהוא כנראה מעדיף להפטר מהם..
גם כשיצרתי קשר לא חזרו אליי עם תשובות,רציתי רק את הברונזה של מוניטור אודיו...
אבל אח"כ שעוד המשכנו לדבר העלתי את התקציב ועברתי לסדרת הכסף,
כאן כבר יצרו איתי קשר כי תשמע זה כבר לא צחוק כל הסט הזה-מגיע ללקוח יחס!

בסופו של דבר רכשתי את כל החבילה-ובאמת חבילה יפה מיגאל סטריאוסקופ!
תשמעו הבן אדם נתן מחירים ששברו את פיוז,אבל האמת השרות מה שקנה אותי(על מחיר אפשר להתווכח)
איפה ראיתם בן אדם כמו יגאל שכל טלפון עונה ואם לא יכול הוא חוזר,מנסה לתת תשובה על הכל(גם על שאלות של טירון)
לא נותן לך להתפרע(ואני אוהב להתפרע... :twisted: )
ועוד מגיע אליך הביתה להתרשם להקשיב חודש חודשיים אחרי הרכישה רק כדי שאני אהיה
הכי מרוצה שרק אפשר מחווית הקניה..
יגאל סטריאוסקופ-לאנשים שמעריכים שרות,יגאל,תודה! (Y)
40 שנה לך תיזכור..

netivi
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 880
נתן תודות: 1060 פעמים
קיבל תודות: 29 פעמים

שליחה #24 

בסופשבוע האחרון קרוב משפחה שלי התעניין במערכת קולנוע ביתית והפנתי אותי ל"פיוז" שיקנה שם בתחילת השבוע ואם ירצה אני אבוא איתו.

לאור השירשור האחרון אני אתקשר אליו שישנה כיוון לחנות אחרת ....

גם הוא אוהב ללכת "שלומפר" עם כרטיס פלטינה בכיס :lol:

kaplaey2
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2338
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 204 פעמים

שליחה #25 

תגידו! מישהו מפיוז קורא בכלל את השירשור הזה? :מבולבל:

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”