הגעתי לקנות אוזניות ולשמוע רמקולים. אחרי שיטוט קצר בחנות, ביקשתי עזרה מאחד העובדים שהרים מבט, שעל פי השיחה שניהל עד לאותו רגע בטלפון הוא כנראה אחד מהבעלים.
התשובות הלקוניות לשאלות לגבי האוזניות היו חסרות סבלנות ולא קידמו בדבר, ואף היה בהן מימד של הטעיה לגבי הזמינות והמחיר של אוזניות סנהייזר בישראל. החלטתי לא לקנות במקום אלא להמשיך לבדוק.
שמתי את האוזניות בצד וביקשתי לעבור לשמוע קצת רמקולים (זוג מדפיים בתקציב של עד 2500), קיבלתי מבט של "אין לי כוח לתת שירות, חבל שקמתי בבוקר". אמרתי, בצחוק, "לא חייבים בכוח", הרי מדובר בבחירת ציוד אודיו ולא בסחיבת עצים למדורה. הבחור ענה: "באמת עדיף שתבוא ביום אחר, עדיף ביום חול, כי מגיע לי עוד מעט לקוח".
נדהם למדי, הלכתי לחנות אחרת שם קיבלתי יחס הולם.
ואני שואל - אם הוא לקוח אז מה אני? לא יודע אם הייתי יוצא עם רמקולים באותו היום, אבל האם זה באמת משנה? כל מי שגולש באתר הזה ודומיו יודע שקנייה של ציוד אודיו רציני מתחילה בהאזנה ובבדיקה, ובסופה קנייה, רצוי במקום שנתן לנו שירות ויחס. האם זה בגלל שהגדרתי את התקציב כ-2500 ש"ח? אני מניח שאותו "לקוח" הגיע להוציא יותר, והסכום הזה אינו מספיק כדי לקבל כמה דקות האזנה בחנות פיוז.
חבל