העלות הסופית למכשיר darbee 5000
-
sufgi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3748
- נתן תודות: 253 פעמים
- קיבל תודות: 216 פעמים
לאור כמות ההזמנות של המוצר שנכתב עליו בפוסט הזה
http://www.hometheater.co.il/vt172995
מסקרן יהיה לדעת את העלות הסופית של כל אחד , כולל פירוט עלות המוצר, חברת שילוח (אם יש),המשלוח והמיסים.
כידוע ,הרבה תלוי איך על איזה צד קם המוכס שבודק את החבילה .
השרשור הלך למקומות לא רלוונטים, אז עשיתי סקר.
http://www.hometheater.co.il/vt172995
מסקרן יהיה לדעת את העלות הסופית של כל אחד , כולל פירוט עלות המוצר, חברת שילוח (אם יש),המשלוח והמיסים.
כידוע ,הרבה תלוי איך על איזה צד קם המוכס שבודק את החבילה .
השרשור הלך למקומות לא רלוונטים, אז עשיתי סקר.
נערך לאחרונה על ידי sufgi ב 21/08/2012 14:59, נערך 6 פעמים בסך הכל.
-
sufgi
- חבר מביא חבר

רן, ברשותך אני אצטט את העלות שלך
RanMoyal כתב:הזמנתי מ- AVS. מסתבר ש- DARBEE מעניקה לדילרים שלהם 10$ הנחה ככל שהם שולחים את המכשיר מחוץ לארה"ב.
משלוח עלה לי $57 ומסים 286 ש"ח בעיקר עבור כל מיני סעיפים לא ברורים.
סך הכל כ- 1,500 ש"ח פחות או יותר.
רן...
- taoyossi
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 93 פעמים
שאלה באתר של אמזון המשקל הוא : Item Weight: 10 pounds
זה הגיוני !?!? 4.5 קילו ?
מישהו יכול לברר מה המשקל המדוייק לפני שאני מזמין ?
http://www.amazon.com/DarbeeVision-Darb ... f=pd_ybh_2
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
קצת יוזמה חבריםtaoyossi כתב:שאלה באתר של אמזון המשקל הוא : Item Weight: 10 pounds
http://www.amazon.com/DarbeeVision-Darb ... f=pd_ybh_2...
באתר שלהם כתוב הכל.משקל המוצר 120 גרם.
העלות בבית ,בקניה באמזון דרך מסטאופ לאחר הנחה של 10$ בגין רכישה באמזון, תהיה 333$
תתחדש.
בשביל מה צריך פוסט נפרד לעלויות, חוץ מזה שרן כבר כתב כמה זה יוצא, וזה פחות או יותר המחיר, כמה עשרות שקלים לפה או לםפה, הדיון הזה מיוצר, מה גם שיש פורום מסחרsufgi כתב:תעשו טובה ותכתבו בפוסט הזה רק את העלויות.
את כל שאר הדברים תכתבו בפוסט המקורי שפתח רן ....
זה המשקל של המוצר, משקל חבילה מחושב גם לפי המשקל הנפחי ( הגדול מבניהם ) בכל מקרה זה עדיין מוגזם, וברור שזה לא 5 קילוistarmini כתב:קצת יוזמה חבריםtaoyossi כתב:שאלה באתר של אמזון המשקל הוא : Item Weight: 10 pounds
http://www.amazon.com/DarbeeVision-Darb ... f=pd_ybh_2...
באתר שלהם כתוב הכל.משקל המוצר 120 גרם.
העלות בבית ,בקניה באמזון דרך מסטאופ לאחר הנחה של 10$ בגין רכישה באמזון, תהיה 333$
תתחדש....
- taoyossi
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 93 פעמים
גיא - לגבי סעיף א' - צודק סליחה.guyezra כתב:taoyossi, למה הודעות כפולות?
וזה לא המכשיר צריך DVP 5000...
גיא לסעיף 2 - אתה בטוח במה שאתה אומר ?!
כי לפני דקה הזמנתי את המוצר מהקישור הזה :
והפלת לי את הלב ... אם מישהו בקיא בעניין נא עזרתכם שלא עשיתי טעות ...
לגבי העלות , יש לי חבר שיהיה בארה"ב השבוע ואני ממש מקווה שהמשלוח יגיע בזמן שהוא יהיה שם חלון הזדמנויות של שיש שבת .
העלות כמו שמופיע בקישור
תוספת להקדמת השילוח - 44 דולר
מקווה שלא יהיה נושא מכס וכו'
-
sufgi
- חבר מביא חבר

בד"כ אין צורך ,אבל בגלל הכמות הרבה של האנשים שרכשו, מסקרן לדעת את העלות של כל אחד .puma1 כתב:בשביל מה צריך פוסט נפרד לעלויות, חוץ מזה שרן כבר כתב כמה זה יוצא, וזה פחות או יותר המחיר, כמה עשרות שקלים לפה או לםפה, הדיון הזה מיוצר, מה גם שיש פורום מסחרsufgi כתב:תעשו טובה ותכתבו בפוסט הזה רק את העלויות.
את כל שאר הדברים תכתבו בפוסט המקורי שפתח רן .......
חלק לא ישלמו בכלל, חלק רק מע"מ, וחלק ישלמו מכס/מס קניה, נוסיף למס כל מיני אגרות שחלק ישלמו ולחלק לא.
בקיצור, יהיו לא מעט מחירים שונים, עם פערים של כ 20-30% .
סתם מסקרן לדעת, אין חובת השתתפות בשרשור .
אין דבר כזה שתשלם רק מעמ, אם זה עוצר במכס תשלם גם וגםsufgi כתב:בד"כ אין צורך ,אבל בגלל הכמות הרבה של האנשים שרכשו, מסקרן לדעת את העלות של כל אחד .puma1 כתב:בשביל מה צריך פוסט נפרד לעלויות, חוץ מזה שרן כבר כתב כמה זה יוצא, וזה פחות או יותר המחיר, כמה עשרות שקלים לפה או לםפה, הדיון הזה מיוצר, מה גם שיש פורום מסחרsufgi כתב:תעשו טובה ותכתבו בפוסט הזה רק את העלויות.
חלק לא ישלמו בכלל, חלק רק מע"מ, וחלק ישלמו מכס/מס קניה, נוסיף למס כל מיני אגרות שחלק ישלמו ולחלק לא.
סתם מסקרן לדעת, אין חובת השתתפות בשרשור ....
ובכל מקרה, מי שהזמין מSMARTHOME ישירות לארץ, אין סיבה שלא ישלם, כי הם שולחים קבלה עם המוצר, זה לא מוכר סיני שרושם 5$, מי שהזמין דרך MUSTOP ישלם בטוח
ובכל מקרה גם מי שלא ישלם יצא לו 1200 שח זה לא 30%, ואין לך הרבה אופציות, כרגע זה זמין רק באתר אחד, והם לא שולחים לארץ, ככה שבטוח תשלם מיסים דרך MUSTOP
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
איפה כתוב שם DVP 5000?puma1 כתב:זה ה DVP 5000 למה אתה ממשיך להגיד לכולם שזה לאguyezra כתב:taoyossi, למה הודעות כפולות?
...
בהזמנה שלי מאמזון היה רשום את זה בשם המוצר
אולי זה אותו הדבר,רק צריך לוודא
אז לפני שאתה סתם אומר לאנשים שקנו את זה שזה לא זה תוודא,5000 DVP זה הדגם, ולא שם המוצר, כנס לאתר של החברה ותראה שאין עוד שום מוצר אחר כזהguyezra כתב:איפה כתוב שם DVP 5000?puma1 כתב:זה ה DVP 5000 למה אתה ממשיך להגיד לכולם שזה לאguyezra כתב:taoyossi, למה הודעות כפולות?
...
בהזמנה שלי מאמזון היה רשום את זה בשם המוצר
אולי זה אותו הדבר,רק צריך לוודא...
-
sufgi
- חבר מביא חבר

עד כמה שידוע לי, ביטלו את המכס למוצרים מתחת ל 350$puma1 כתב:אין דבר כזה שתשלם רק מעמ, אם זה עוצר במכס תשלם גם וגםsufgi כתב:בד"כ אין צורך ,אבל בגלל הכמות הרבה של האנשים שרכשו, מסקרן לדעת את העלות של כל אחד .puma1 כתב:בשביל מה צריך פוסט נפרד לעלויות, חוץ מזה שרן כבר כתב כמה זה יוצא, וזה פחות או יותר המחיר, כמה עשרות שקלים לפה או לםפה, הדיון הזה מיוצר, מה גם שיש פורום מסחרsufgi כתב:תעשו טובה ותכתבו בפוסט הזה רק את העלויות.
ובכל מקרה, מי שהזמין מSMARTHOME ישירות לארץ, אין סיבה שלא ישלם, כי הם שולחים קבלה עם המוצר, זה לא מוכר סיני שרושם 5$, מי שהזמין דרך MUSTOP ישלם בטוח
ובכל מקרה גם מי שלא ישלם יצא לו 1200 שח זה לא 30%, ואין לך הרבה אופציות, כרגע זה זמין רק באתר אחד, והם לא שולחים לארץ, ככה שבטוח תשלם מיסים דרך MUSTOP...
כמו כן המכס יכולים לסווג את המוצר כעזרים למחשב, ואז בכל מקרה יש רק מע״מ
מה הקשר בין מעבד תמונה לעזרים למחשב ? המכס בוטל למעט מאוד מוצרים כמו בגדים, מעבד תמונה ממש לא נכלל בזה, וזה עד 325$sufgi כתב:עד כמה שידוע לי, ביטלו את המכס למוצרים מתחת ל 350$puma1 כתב:אין דבר כזה שתשלם רק מעמ, אם זה עוצר במכס תשלם גם וגםsufgi כתב:בד"כ אין צורך ,אבל בגלל הכמות הרבה של האנשים שרכשו, מסקרן לדעת את העלות של כל אחד .puma1 כתב:בשביל מה צריך פוסט נפרד לעלויות, חוץ מזה שרן כבר כתב כמה זה יוצא, וזה פחות או יותר המחיר, כמה עשרות שקלים לפה או לםפה, הדיון הזה מיוצר, מה גם שיש פורום מסחרsufgi כתב:תעשו טובה ותכתבו בפוסט הזה רק את העלויות.
ובכל מקרה גם מי שלא ישלם יצא לו 1200 שח זה לא 30%, ואין לך הרבה אופציות, כרגע זה זמין רק באתר אחד, והם לא שולחים לארץ, ככה שבטוח תשלם מיסים דרך MUSTOP...
כמו כן המכס יכולים לסווג את המוצר כעזרים למחשב, ואז בכל מקרה יש רק מע״מ...
ואם נגיד יגידו לך שזה 1400 או 1600 במקום 1500 זה באמת מה שישנה את דעתך אם לקנות את זה או לא ?
נערך לאחרונה על ידי puma1 ב 21/08/2012 14:35, נערך פעם 1 בסך הכל.
- shlomiassaf
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
הכל ספקולטיבי אבל הכל יכול להיות.
אני הזמנתי מ SMART HOME שילוח עד הבית. זה אמור להיות ללא מעמ ורק מיסים.
במכס יחליטו מה לעשות עם זה, יכולים לחשוב שזה מוצר מחשב יכולים לחשוב שזה מוצר AV.
רוב הסיכויים שיחשבו שזה מוצר VIDEO אבל אי אפשר לדעת.
בעבר הזמנתי STREAMER מדגם HDX 1000, לא מיסו אותו כי חשבו שזה מוצר מחשב...
למה? כנראה כי היה רשום HDX וזה דומה ל HD....
הכל יכול להיות איתם.
אני הזמנתי מ SMART HOME שילוח עד הבית. זה אמור להיות ללא מעמ ורק מיסים.
במכס יחליטו מה לעשות עם זה, יכולים לחשוב שזה מוצר מחשב יכולים לחשוב שזה מוצר AV.
רוב הסיכויים שיחשבו שזה מוצר VIDEO אבל אי אפשר לדעת.
בעבר הזמנתי STREAMER מדגם HDX 1000, לא מיסו אותו כי חשבו שזה מוצר מחשב...
למה? כנראה כי היה רשום HDX וזה דומה ל HD....
הכל יכול להיות איתם.
בביקורת בAV FORUMS לא התלהבו, לפי מה שאני רואה בתמונות יש פשוט דגש על SHARPNESS ופשוט הפכו את ההצללות מאפור-שחור לשחור וכך הכל נראה חד יותר, אבל לפי מה שנראה לי, תכני SD יראו רע יותר...
http://www.avforums.com/reviews/DarbeeV ... eview.html
http://www.avforums.com/reviews/DarbeeV ... eview.html
Utopia
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
kipikipod כתב:
לפי מה שאני רואה בתמונות יש פשוט דגש על SHARPNESS ופשוט הפכו את ההצללות מאפור-שחור לשחור וכך הכל נראה חד יותר, אבל לפי מה שנראה לי, תכני SD יראו רע יותר...
...
kipikipod
מבלי להכיר את "הדארבי" כבר הבנת איך הוא מתפקד ומה היכולות שלו .
בנוסף אתה כבר יודע איך יראו תכני SD .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
kipikipod כתב:בביקורת בAV FORUMS לא התלהבו, לפי מה שאני רואה בתמונות יש פשוט דגש על SHARPNESS ופשוט הפכו את ההצללות מאפור-שחור לשחור וכך הכל נראה חד יותר, אבל לפי מה שנראה לי, תכני SD יראו רע יותר...
http://www.avforums.com/reviews/DarbeeV ... eview.html...
קיפי
הם יכולים להמשיך לא להתלהב.
אחרי מה שראיתי אתמול אצל רן אני אומר לך חד משמעית שהדבר הזה מבצע מהפכה בחדות התמונה ובחשיפת פרטים.
דוגמית קטנה
ראינו את הקטע בסרט משימה בלתי אפשרית האחרון ,כאשר טום קרוז מטפס על הבנין בעזרת הכפפות המיוחדות.
יש שם צילומים מלמעלה למטה מגובה רב. בלי המכשיר למטה הכל נראה מרוח. עם המכשיר ניתן לראות את כל מה שלמטה בצורה חדה וברורה. אין פה ענין של אולי, לא בטוח, יכול להיות . זה חד משמעית נראה טוב יותר .
קטע נוסף שראינו אתמול היה מהסרט קזינו רויאל.
בצילומי הפנים של בונד, פשוט ניתן לספור את הזיפים שלו( לא מבין למה הוא לא התגלח ולא ניגש לבצע טיפול פנים לפני הצילומים
לגבי תכני sd .בחייאת רבאק ,את מי זה מענין היום?? בעידן ה hd וה bd מי בכלל רואה sd היום? מי שרואה sd כנראה לא ממש חובב התחום ולכן המכשיר לא בשבילו.
ושיהיה ברור לא בדקנו בכלל sd מאוד יתכן שיהיה שיפור אבל ,כאמור ,לא ממש מענין.