למחפשים אחר מאוורר לחדר או לכל מקום בבית ולא מוצאים
חשבתי לשתף את הנושא שכן במשך חודשים אני מחפש מאוורר נוסף לחדר של בני, אבל כל מה שאני מוצא זה מוצרים סינים באיכות נמוכה מאד, מרעשים ללא טיימר או טיימר קצר מאד ולא מתאימים לחדרי השינה.
לפני כ 8 שנים רכשתי שני מאוורי מגדל של חברה עלומה תופסון. היה בהם הכל : צרים וקטני מימדים, שקטים מאד בעוצמה החלשה שהיא המתאימה גם לשינה, עד 7 וחצי שעות טיימר, חוט ארוך, עמידים לאורך הרבה שנים למרות שעובדים כל הלילה.
ובכן אתמול מצאתי, מחסני חשמל משווקים את המוצר הפעם תחת השם המילטון hem624 בדיוק כמו התופסון שלי ובתוספת שלט רחוק.
הוא נמכר במבצע כעת 199 שח במקום כ 280 בזאפ.
מי שמחפש, ממליץ לו מאד על הנל,
קניתי עוד שניים.....
לפני כ 8 שנים רכשתי שני מאוורי מגדל של חברה עלומה תופסון. היה בהם הכל : צרים וקטני מימדים, שקטים מאד בעוצמה החלשה שהיא המתאימה גם לשינה, עד 7 וחצי שעות טיימר, חוט ארוך, עמידים לאורך הרבה שנים למרות שעובדים כל הלילה.
ובכן אתמול מצאתי, מחסני חשמל משווקים את המוצר הפעם תחת השם המילטון hem624 בדיוק כמו התופסון שלי ובתוספת שלט רחוק.
הוא נמכר במבצע כעת 199 שח במקום כ 280 בזאפ.
מי שמחפש, ממליץ לו מאד על הנל,
קניתי עוד שניים.....
גם אני מצטרך להמלצה הזו, בבסיס שלי היה אחד שקנה כזה מאוורר, לחדר לא כל כך מאוורר עצמאית [יש ארבעה חלונות אבל בשני הצדדים של החלונות יש בניינים [בסיס חיל אויר], בכל אופן הוא קנה כזה מאוור ואפשר להגיד שזה העיף לך את הפוני. חזק מאוד, אבל אחרי שימוש מסיבי [בלאי מואץ], המאוורר איבד כוח.
דווקא אם מחפשים משהו חזק מאד זה לא הכיוון. זה נכון שיש לו גם עוצמה חזקה אבל יש בשוק חזקים ממנו.nimrodg כתב:גם אני מצטרך להמלצה הזו, בבסיס שלי היה אחד שקנה כזה מאוורר, לחדר לא כל כך מאוורר עצמאית [יש ארבעה חלונות אבל בשני הצדדים של החלונות יש בניינים [בסיס חיל אויר], בכל אופן הוא קנה כזה מאוור ואפשר להגיד שזה העיף לך את הפוני. חזק מאוד, אבל אחרי שימוש מסיבי [בלאי מואץ], המאוורר איבד כוח....
יתרונו הגדול דווקא בעוצמה חלשה, שקט מאד וכיף לישון עימו.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46365
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
בעקבות המלצתך רכשתי לביתי אחד כזה... היא פשוט לא אוהבת מזגן בלילה.
אכן הוא שקט וניתן לישון איתו בלי הפרעה.
בכל מקרה... היא מרוצה.
נרכש במחסני חשמל ב 280₪
בכל מקרה... היא מרוצה.
נרכש במחסני חשמל ב 280₪
טלHD כתב:בעקבות המלצתך רכשתי לביתי אחד כזה... היא פשוט לא אוהבת מזגן בלילה.
בכל מקרה... היא מרוצה.
נרכש במחסני חשמל ב 280₪...
שמח בשבילך טל.
אני רואה שהמחיר עלה חזרה ל 280 שח אל מול 199 מלפני כשבועיים. בכלצמקרה זאת קניה טובה.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
הם אמרו שהמבצע הזה היה לשבוע בלבד...kobbi כתב:טלHD כתב:בעקבות המלצתך רכשתי לביתי אחד כזה... היא פשוט לא אוהבת מזגן בלילה.
בכל מקרה... היא מרוצה.
נרכש במחסני חשמל ב 280₪...
שמח בשבילך טל.
אני רואה שהמחיר עלה חזרה ל 280 שח אל מול 199 מלפני כשבועיים. בכלצמקרה זאת קניה טובה....