American Horror Story - עונה שנייה
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46370
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
שוחר הפרק הראשון של העונה השניה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

לא נראה שיש קשר בין העונות. כל אחת עומדת בפני עצמה, כאשר בנתיים נראה שחלק מהשחקנים שהשתתפו בעונה הראשונה, מגיעים בתפקיד שונה לעונה השנייה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

גירוש שדים אני יכול להבין, זה מתלבש טוב על הסדרה, אבל חייזרים שמבצעים מחקר נקבים? נו באמת...
אגב, הפתיח של הסדרה מצמרר.
אגב, הפתיח של הסדרה מצמרר.
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
אני לא נוטה להפסיק סדרות לאחר שהתחלתי לצפות בהן (לפחות 2-3 פרקים)
עונה ראשונה היתה טובה
לצערי נראה לי לאחר צפייה בפרקי העונה ה2 שאני אחרוג ממנהגי ואפסיק לצפות .... ממש לא מעניין ושטותי.
(החלטה לא סופית ולו בגלל שקשה לי להספיק באמצע )
עונה ראשונה היתה טובה
לצערי נראה לי לאחר צפייה בפרקי העונה ה2 שאני אחרוג ממנהגי ואפסיק לצפות .... ממש לא מעניין ושטותי.
(החלטה לא סופית ולו בגלל שקשה לי להספיק באמצע )
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

לאחר צפייה בפרק 5,
אני ממש לא ראיתי את זה מגיע עם הרופא "הטוב" - מפתיע!
נראה לי שגם כאן, עד תום הסדרה, כולם RIP.
אני ממש לא ראיתי את זה מגיע עם הרופא "הטוב" - מפתיע!
נראה לי שגם כאן, עד תום הסדרה, כולם RIP.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

העונה הסתיימה בפרק 13.
סדרה מצויינת, אחד הבודדות ב- TV שהייתה איכשהו אימה, עם דמויות עמוקות כאשר כמעט כל אחת מהן הייתה הרוע בהתגלמותו.
מספר קצוות נשארו לי פתוחות ואני איכשהו יכול לסלוח, אבל מה לעזאזל היה הסיפור עם החייזרים? זה הדבר היחיד לאורך כל הסדרה שנראה לא קשור ופשוט מיותר לעלילה.
סדרה מצויינת, אחד הבודדות ב- TV שהייתה איכשהו אימה, עם דמויות עמוקות כאשר כמעט כל אחת מהן הייתה הרוע בהתגלמותו.
מספר קצוות נשארו לי פתוחות ואני איכשהו יכול לסלוח, אבל מה לעזאזל היה הסיפור עם החייזרים? זה הדבר היחיד לאורך כל הסדרה שנראה לא קשור ופשוט מיותר לעלילה.
- Huber
- חבר במועדון HT

לפי מה שהבנתי מדבריו של ראיין מארפי, גם העונה השלישית תהיה עונה בפני עצמה ללא קשר לעונות הקודמות.DorM כתב:האם העונה השלישית ממשיכה את העונה השנייה או שוב פעם סיפור חדש?
כרגע אבקש תשובה בלי ספויילרים עדיין לא ראיתי את פרק 13 והאחרון....
- Huber
- חבר במועדון HT

התחלתי סופסוף לצפות בעונה השנייה והיא כ"כ מוצלחת שצלחתי 4 פרקים ברצף בלי לשים לב. ג'סיקה לאנג אכן מדהימה רק שלא הבנתי מה ההיגיון לקחת שחקנית ששיחקה דמות ספציפית בהווה בעונה הראשונה ולתת לה לשחק דמות אחרת לגמרי בעבר בעונה השנייה. בנוסף, הדברת מבוגרת מידיי מכדי לגלם את ה Femme fatale לטעמי.
לדעתי זה גאוני!!Huber כתב:התחלתי סופסוף לצפות בעונה השנייה והיא כ"כ מוצלחת שצלחתי 4 פרקים ברצף בלי לשים לב. ג'סיקה לאנג אכן מדהימה רק שלא הבנתי מה ההיגיון לקחת שחקנית ששיחקה דמות ספציפית בהווה בעונה הראשונה ולתת לה לשחק דמות אחרת לגמרי בעבר בעונה השנייה. בנוסף, הדברת מבוגרת מידיי מכדי לגלם את ה Femme fatale לטעמי....
ראיתי יותר מדי סדרות שהתחילו עם רעיון מעולה (עם עונה ראשונה מעולה) ואנחנו יודעים שכאשר סידרה מצליחה היא חייבת להמשיך לסחוט כסף וחייבים להתחיל לחשוב על העונות הבאות כשבעצם הסיפור היה בשיאו בעונה הראשונה.
ראה ערך Prison break
(למעט סדרות אחדות שמהתחלה בנו את הסיפור לכמה עונות).
זה מעולה שהסיפור מתחיל ונגמר בעונה אחת.