שלום חברים,
בקרוב אשתי ואני עוברים לדירה חדשה ואנו רוצים לרכוש מכונת קפה,
אנחנו אוהבים לשתות לטה בסופ"ש,
הסתכלתי באתר ועוד יותר הסתבכתי עם כל פיצ'רים והידיות והקלייה הבייתית, אנחנו לא רוצים לרדת לרזולוציה הזאת אלא רוצים לקום בבוקר להכין קפה טוב וסטו,
היינו אצל אמיגו בלגעת באוכל והוא המליץ לנו על PHILIPS SAECO INTELIA, האמת שהיא דיי נוחה אבל עדיין רציתי אולי שתמליצו לי על מכונה עד 4000 ש"ח אם מדובר בידנית אז כמובן שזה כולל את המטחנה,
מה כדאי? מכונה אוט' או ידנית? ואילו דגמים הייתם ממליצים?
תודה מראש,
דודי
צריך בבקשה המלצה למכונת קפה אוטומטית או ידנית, במה לבחור?
כדאי שתחליט איפה אתה נמצא בסקאלת הנוחות-איכות לפני שאתה מוציא סכום כזה
אין מה להשוות בין הטעם של קפסולות או מכונה אוטומטית לקפה ממכונה ידנית + מטחנה, אבל זה דורש עקומת לימוד כלשהי ומאמץ מסויים בהכנה (אגב רובנו כאן לא רואים בזה חיסרון...)
אגב עצם העלאת האופציה לסט ידני מרמזת שאתם לא מוטרדים מעניין הנוחות, אם כן חשוב על סט של אסקסו או אפילו סילביה+מטחנה.
אין מה להשוות בין הטעם של קפסולות או מכונה אוטומטית לקפה ממכונה ידנית + מטחנה, אבל זה דורש עקומת לימוד כלשהי ומאמץ מסויים בהכנה (אגב רובנו כאן לא רואים בזה חיסרון...)
אגב עצם העלאת האופציה לסט ידני מרמזת שאתם לא מוטרדים מעניין הנוחות, אם כן חשוב על סט של אסקסו או אפילו סילביה+מטחנה.
what's next?
- NEGRO
- עוסק בתחום קפה

- תגובות: 1098
- נתן תודות: 95 פעמים
- קיבל תודות: 252 פעמים
לפי מה שלמדתי עד כה וכמו שאמר לי לקוח, אל תזלזל בנוחות.
לפי מה שכתבת, בשביל הכנת קפה בסוף שבוע, הכיוון הוא בהחלט אוטומטית.
ידנית זו חתיכת התעסקות אלא אם כן אתה באמת אוהב את התחום ואתה מוכן להשקיע זמן בלמידתו.
אולם ההמלצה הכי טובה היא, תיקח חצי קילו של קפה באיזו חנות למכירת מכונות שתבחר ותנסה את המכונות, תבחר לפי הטעם.
בהצלחה
לפי מה שכתבת, בשביל הכנת קפה בסוף שבוע, הכיוון הוא בהחלט אוטומטית.
ידנית זו חתיכת התעסקות אלא אם כן אתה באמת אוהב את התחום ואתה מוכן להשקיע זמן בלמידתו.
אולם ההמלצה הכי טובה היא, תיקח חצי קילו של קפה באיזו חנות למכירת מכונות שתבחר ותנסה את המכונות, תבחר לפי הטעם.
בהצלחה