מה הם ההבדלים בין C300 ל A300 ?
שלום .
מקריאה בסקירות כאן אני מבין שההבדל בינהם הוא במסך התצוגה ,מקום לכונן בלוריי ושליטה דרך IR .
אני לא משתמש בכונן בלוריי ,מסך תצוגה לא קריטי בעיניי ואשמח אם תסבירו לי מה הכוונה בשליטה דרך IR ?
האם מעבר לשלושת ההבדלים שציינתי המכשירים זהים במאפיינים והיכולות הטכניות שלהם ?
כמו שאני רואה את זה לא שווה להשקיע 1000 ש"ח בתוספות האלה -תקנו אותי אם אני טועה ?
מקריאה בסקירות כאן אני מבין שההבדל בינהם הוא במסך התצוגה ,מקום לכונן בלוריי ושליטה דרך IR .
אני לא משתמש בכונן בלוריי ,מסך תצוגה לא קריטי בעיניי ואשמח אם תסבירו לי מה הכוונה בשליטה דרך IR ?
האם מעבר לשלושת ההבדלים שציינתי המכשירים זהים במאפיינים והיכולות הטכניות שלהם ?
כמו שאני רואה את זה לא שווה להשקיע 1000 ש"ח בתוספות האלה -תקנו אותי אם אני טועה ?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
Rf להבדיל מ ir לא צריך קשר עין מול השלט כלומר ניתן להכניס את המכשיר לארון לסגור את הדלת ולתפעל אותו מהמטבח.
במידה ואתה לא זקוק ליתרונות של ה c כמובן שאין הצדקה להוסיף את הכסף.
במידה ואתה לא זקוק ליתרונות של ה c כמובן שאין הצדקה להוסיף את הכסף.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

מבחינת ביצועים של אודיו ווידאו מדובר באותו המכשיר אחד לאחדamirperry כתב:אז אני שוב שואל האם באמת אלו ההבדלים ? הנגן נטו זה אותו נגן ?...
- esloan
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
A300 יודע להציג תפריטים מלאים של בלוריי ריפ?istarmini כתב:מבחינת ביצועים של אודיו ווידאו מדובר באותו המכשיר אחד לאחדamirperry כתב:אז אני שוב שואל האם באמת אלו ההבדלים ? הנגן נטו זה אותו נגן ?......
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

ממה שאני יודע אז כן ,בדיוק כמו ה a200/210erezsolan כתב:A300 יודע להציג תפריטים מלאים של בלוריי ריפ?istarmini כתב:מבחינת ביצועים של אודיו ווידאו מדובר באותו המכשיר אחד לאחדamirperry כתב:אז אני שוב שואל האם באמת אלו ההבדלים ? הנגן נטו זה אותו נגן ?.........
גם ה a200 בהתחלה לא הציג תפריטים ואז קיבל שידרוג קושחה ומאז הוא מציג את התפריטים. אני מניח שה a300 לא שונה מהבחינה הזו.
- esloan
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
ואללה, כבר לא מעודכן.istarmini כתב:ממה שאני יודע אז כן ,בדיוק כמו ה a200/210erezsolan כתב:A300 יודע להציג תפריטים מלאים של בלוריי ריפ?istarmini כתב:מבחינת ביצועים של אודיו ווידאו מדובר באותו המכשיר אחד לאחדamirperry כתב:אז אני שוב שואל האם באמת אלו ההבדלים ? הנגן נטו זה אותו נגן ?.........
גם ה a200 בהתחלה לא הציג תפריטים ואז קיבל שידרוג קושחה ומאז הוא מציג את התפריטים. אני מניח שה a300 לא שונה מהבחינה הזו....
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9323
- נתן תודות: 1556 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
istarmini כתב:ממה שאני יודע אז כן ,בדיוק כמו ה a200/210erezsolan כתב:A300 יודע להציג תפריטים מלאים של בלוריי ריפ?istarmini כתב:מבחינת ביצועים של אודיו ווידאו מדובר באותו המכשיר אחד לאחדamirperry כתב:אז אני שוב שואל האם באמת אלו ההבדלים ? הנגן נטו זה אותו נגן ?.........
גם ה a200 בהתחלה לא הציג תפריטים ואז קיבל שידרוג קושחה ומאז הוא מציג את התפריטים. אני מניח שה a300 לא שונה מהבחינה הזו....
יואב,
אישית, לא הייתי בונה על סטרימר שזקוק לשידרוג קושחה, בכדי לאפשר תכונות מסויימות שאינן בנויות מראש בחומרה.
לא פעם, נדפק לי מכשיר בגלל עדכון קושחה, וקראתי דיווחים על מקרים דומים.
נכון שההבדל במחיר גדול, אבל בכל זאת, צריך לקחת זאת בחשבון...