אז שלום לכולם יש לי מסך lcd שאני לא משתמש בו וראיתי שאפשר לבנות איתו מקרן ולא עם מטול שקופיות אז תהיתי איך בונים דבר כזה עם נגיד:lcd,המנורות הגדולות שמהירות שלטים אז ניתן לעשות כזה דבר וזה DIY אז לא ממש משנה לי האיכות.
תודה רבה לעוזרים!
בניית מקרן ממסך lcd...
- levimadman
-
- חבר פעיל

- תגובות: 99
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
וואו.. מעניין
זה לא כזה מסובך פשוט לוקחים את המסך מורידים לו תאורה אחורית בזהירות זורקים אותו על מקרו שקופיות וזהו הבעיה מתחילה כשהמסך מתחיל להתחמם עד שנהרס אז לוקחים ומקררים אותו עם מאווררים עוד בעיה זה שמקרן שקופיות פולט אור לצדדים אז צריך לכסות אותו שגורם לעוד חימום כמובן כל הפנים של מסך יושב לך פתוח ואפשר בטעות לקצר איזה משהוא האיכות לא בשמיים וככל שמשקיעים יותר כסף כך מתקרבים לתוצאה דומה של מקרנים רגילים בארך באותו מחיר מה שעושה את העסק לפחות מעניין כל עוד לא מדובר בתחביב או מקרן הכי פשוט
וואו, לא שמתי שום פסיק או נקודה!
וואו, לא שמתי שום פסיק או נקודה!
לא חסרים מדריכים בנושא. אפילו יש מדריך פה באתר מלפני כמה שנים טובות שבנו איזה מקרן חביב.
הבעיה בסוף איתם מגיעה לכך שהם מגושמים וגדולים וללא הרבה משחק זוויות וכאלה.
העדשות פה זה העסק היקר שתצטרך לרכוש.
מרצון עבר לבנות משהו שכזה ויתרתי דיי מהר כי הבנתי שזה לא יצא בהכרח כמו קנוי וזה השקעה שבסוף יוצאת קרוב למחיר של מקרן פשוט ולא בהכרח שווה את זה.
תבדוק באינסטראקטבל, יש שם מדריכים בנושא מפה ועד לעזה בשלל וריאציות וגדלים על בסיסיי גופי תאורה שונים.
תמיד ישנה הדרך שקודמי ציין והיא שימוש במטול שקופיות, ואז הסיפור קצת "ערבי" למדי...
הבעיה בסוף איתם מגיעה לכך שהם מגושמים וגדולים וללא הרבה משחק זוויות וכאלה.
העדשות פה זה העסק היקר שתצטרך לרכוש.
מרצון עבר לבנות משהו שכזה ויתרתי דיי מהר כי הבנתי שזה לא יצא בהכרח כמו קנוי וזה השקעה שבסוף יוצאת קרוב למחיר של מקרן פשוט ולא בהכרח שווה את זה.
תבדוק באינסטראקטבל, יש שם מדריכים בנושא מפה ועד לעזה בשלל וריאציות וגדלים על בסיסיי גופי תאורה שונים.
תמיד ישנה הדרך שקודמי ציין והיא שימוש במטול שקופיות, ואז הסיפור קצת "ערבי" למדי...
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל!
תודה! **