כבל hdmi
יש לי סמסונג והחיבור של הכבל מאחור בכל נגיעה התמונה נעלמת בקיצור לא מתחבר טוב.
החיבור בtv בסדר .אני מחפש כבל שמתחבר טוב ושלא תהיה תזוזה כי זה גם מפריע לקליטה וגם אני חושב שהתמונה יכולה להיות יותר נקיה ביחבור כמו שצריך.
היש עזרה בנושא?
בבקשה לר כבל של מאות שקלים .
החיבור בtv בסדר .אני מחפש כבל שמתחבר טוב ושלא תהיה תזוזה כי זה גם מפריע לקליטה וגם אני חושב שהתמונה יכולה להיות יותר נקיה ביחבור כמו שצריך.
היש עזרה בנושא?
בבקשה לר כבל של מאות שקלים .
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
משהו לא ברור...itzikm כתב:יש לי סמסונג והחיבור של הכבל מאחור בכל נגיעה התמונה נעלמת בקיצור לא מתחבר טוב.
היש עזרה בנושא?
בבקשה לר כבל של מאות שקלים ....
החיבור בTV בסדר וחיבור בסמסונג לא...
TV זה המסך או הממיר?
סמסונג זה מחשב? נגן מדיה? או מסך?
ברמת העיקרון כבל אחר פשוט יעבוד לאורך זמן ולא צריך לגעת בו, השאלה היא למה הכבל שלך לא תקין... אם בגלל שהוא נמחץ אל הקיר עם המסך, אז כאן הפתרון הוא או כבל 90 מעלות או חציבה קטנה בקיר על מנת ליצור שקע בקיר למחבר.
אם הבעיה היא בגלל שאתה מוציא ומכניס את הכבל ממקום למקום, כבל בעל רמת גומור טובה יותר (הכוונה למחבר ייצוק טוב יותר) יתן לך תוצאה טובה יותר בכל אותם המשחקים עם הכבלים, לא מעבר לזה... איכות יותר טובה לא תקבל...
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
אם זה המצב אז הפתרון הוא כפי שרשמתי, רכישת כבלים בעלי רמת גימור חזקה וטובה יותר. ככה כל פעם שיגעו בכבל הוא לא יזוז מהמקום.itzikm כתב:בכניסה לטלויזיה רק נוגעים בכבל התמונה נעלמת האם ישכבלים שהמחבר שלהם יותר חזק ולא שכל תזוזה קטנה מוציעה אותו מהפוקוס.הטלויזיה חדשה לגמרי היא 3d גודל 47" .הטלויזיה רחוקה מהקיר היא עומדת על המעמד שלה....