PUREVIDEO לא עושה DEINTERLACING לתכני HDV
אז ככה, יש לי 7600GT עם דרייברים ו PV העדכניים ביותר. PV נמצא בהגדרות הדיפולטיביות שלו. כשאני משתמש ב PV עבור סרטים (פורמט TS) יש ארטיפקטים של אינטרלייסינג מדי פעם (כלומר ה PD/reverse telecine עובד אבל לא מושלם).
לאחרונה העברתי חומר ממצלמת ה HDV שלי למחשב. החומר נשמר כקובץ MPEG. אין בכלל deinterlacing כשאני משתמש ב PV. ניסיתי לשחק עם כל הגדרות ה deinterlacing של PV ללא הועיל.
יש למישהו רעיונות, או לחלופין אישוש לבאג הנ"ל ב PV עבור תכני HDV?
לאחרונה העברתי חומר ממצלמת ה HDV שלי למחשב. החומר נשמר כקובץ MPEG. אין בכלל deinterlacing כשאני משתמש ב PV. ניסיתי לשחק עם כל הגדרות ה deinterlacing של PV ללא הועיל.
יש למישהו רעיונות, או לחלופין אישוש לבאג הנ"ל ב PV עבור תכני HDV?
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
1) בחרת ב PV שיעשה deinterlace? בסיסי, אבל צריך לשאול.
2) MPC יכולה גם לבד לעשות deinterlace (תסמן mpeg2 ב internal filters) ותראה עם זה עובד בלי PV.
אני מצאתי ש MPC לבד, יותר טובה מ PV, בניגון TS HD, שרק מכביד על הפעולה.
2) MPC יכולה גם לבד לעשות deinterlace (תסמן mpeg2 ב internal filters) ותראה עם זה עובד בלי PV.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
לא מבין איך יש תמיכה בהרצת חומרה, הרי החומרה לא תוכננה לעבוד עם H264...
תבדוק כמה CPU יש לך כשזה רץ.
תבדוק כמה CPU יש לך כשזה רץ.
1. כמובן. מעבר לכך, שיחקתי עם כל הפרמוטציות האפשריות, ליתר בטחון.איתי_הגיתי כתב:1) בחרת ב PV שיעשה deinterlace? בסיסי, אבל צריך לשאול.
...
2. מן הסתם יש כל מיני פילטרים אלטרנטיבים מבוססי תוכנה יותר ופחות מוצלחים. גם אני, בלית ברירה, משתמש בפילטרים אחרים כרגע. העניין הוא ש- PV היה אמור ליהיות שוס רציני. די מצער שהוא מתגלה כהייפ שיווקי גרידא (אלא אם כן אכן יש בעיה ספציפית בסטאפ שלי). אחת מהסיבות המרכזיות שרכשתי 7600GT ממיטב כספי הייתה ההבטחה של PV לתת תמונה סופר איכותית ב HD תוך ניצול מינימלי של CPU. אני באופן אישי מרגיש שהולכתי שולל ע"י NVIDIA, הן בגלל תמיכה מאוד חלקית ולא מוצלחת ב HD והן בגלל דרישות חומרה חדשות שצצו לאחרונה סביב תמיכה ב HD ממקורות HD-DVD, BD (ע"ע PV-HD, HDCP, HDMI).
עופר, אם להאמין ל NVIDIA (מה שמתגלה כבעייתי מאוד לאחרונה...) החומרה דווקא כן תוכננה לתמוך גם ב H.264. הקודק העתידי PV-HD אמור לספק תמיכה כזו. כמו-כן לפחות חברה חיצונית אחת טוענת לתמיכה כזו כבר היום - elecard.oferlaor כתב:לא מבין איך יש תמיכה בהרצת חומרה, הרי החומרה לא תוכננה לעבוד עם H264......
מצטער שאני מגיב לשירשור שאני פתחתי שלוש פעמים ברציפות, אבל למען מחפשים עתידיים בפורום נמצא מקור הבעיה: כאשר הגדרות התצוגה הן single display הבעיה נעלמת ויש deinterlacing מצויין. הבעיה מתרחשת ב dual view, גם על המסך הראשי וגם על המשני (לפחות עם MPC כנגן). לא בדקתי במצבים אחרים. בקיצור, כנראה באג של NVIDIA - העיקר שיש דרך סבירה (אם כי די מעצבנת) לעקוף אותו.
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
israeli2k
גם אנכי דיווחתי פה כבר מזמן שב single המצב משתפר, אבל עדיין רחוק מאידאלי.
PV ממשיכה לפספס פריימים, פילדים וממש לא ניגון חלק מושלם.
PV אמור להיות שוס? מי אמר? זה הדרייבר הכי כבד שאני מכיר. PV-HD אמור בסך הכל לשחרר את נעילת HDCP
לפי מה שהבנתי, לא הייתי בונה על שום שיפור מהחברה האלה.
ניסים, גילית את PDVD...
הבעיה איתה לדעתי שהיא צובעת הכל באדום-חום ומציגה קונטרסט לא נכון, וכ"כ, לעיתים טועה ב deinterlace.
אין אצלה כמעט שום יכולת לכוון משהו.
גם elecard mpeg player מכניסה tint אדמדם, למרות שהניגון שלה חלק מאד יחסית.
אני חושד ששני הקודקים הנ"ל משתמשים ביכולות ה overlay הברירת מחדל בכרטיס הגרפי, שהוא זה
שאשם בטינט באדום. הניגון חלק, אבל הצבעים לא נכונים. יש את זה גם עם MPC במצב overlay.
במצב VMR7/9 היא מציגה צבעים נכונים, אבל לא מסוגלת לנגן חלק.
elecard מריצה H264 הכי מוצלח מכולם כרגע, אבל שוב, רחוק מסביר אפילו.

גם אנכי דיווחתי פה כבר מזמן שב single המצב משתפר, אבל עדיין רחוק מאידאלי.
PV ממשיכה לפספס פריימים, פילדים וממש לא ניגון חלק מושלם.
PV אמור להיות שוס? מי אמר? זה הדרייבר הכי כבד שאני מכיר. PV-HD אמור בסך הכל לשחרר את נעילת HDCP
לפי מה שהבנתי, לא הייתי בונה על שום שיפור מהחברה האלה.
ניסים, גילית את PDVD...
הבעיה איתה לדעתי שהיא צובעת הכל באדום-חום ומציגה קונטרסט לא נכון, וכ"כ, לעיתים טועה ב deinterlace.
אין אצלה כמעט שום יכולת לכוון משהו.
גם elecard mpeg player מכניסה tint אדמדם, למרות שהניגון שלה חלק מאד יחסית.
אני חושד ששני הקודקים הנ"ל משתמשים ביכולות ה overlay הברירת מחדל בכרטיס הגרפי, שהוא זה
שאשם בטינט באדום. הניגון חלק, אבל הצבעים לא נכונים. יש את זה גם עם MPC במצב overlay.
במצב VMR7/9 היא מציגה צבעים נכונים, אבל לא מסוגלת לנגן חלק.
elecard מריצה H264 הכי מוצלח מכולם כרגע, אבל שוב, רחוק מסביר אפילו.
מסכים, וגם אני הגבתי על כך בעבר.איתי_הגיתי כתב:PV ממשיכה לפספס פריימים, פילדים וממש לא ניגון חלק מושלם....
אמור ליהיות, לפי NVIDIA ולא מעט סקירות "אובייקטיביות" שקראתי באינטרנט.איתי_הגיתי כתב: PV אמור להיות שוס? מי אמר? זה הדרייבר הכי כבד שאני מכיר....
הוא אמור גם לתת תמיכה ב H.264/AVC.איתי_הגיתי כתב: PV-HD אמור בסך הכל לשחרר את נעילת HDCP....