בעיה מוזרה ב-Galaxy Nexus - המכשיר לא רואה קבצים שנמצאים ב-sdcard
-
MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
בעיה מוזרה שהתעוררה לפני מספר ימים בלי קשר לשום דבר:
ב-sdcard של המכשיר קיימים תמונות, קבצי וידאו, אודיו וכו' - חלקם הגיעו לשם באמצעות המחשב וחלקם הוא למעשה מידע שנוצר על ידי המכשיר עצמו (צילומים בעיקר).
הבעיה היא שמשום מה מלפני כמה ימים כל המידע שקיים על ה-sdcard לא מוצג במכשיר - לא משנה אם זה תמונות בגלריה, צלצולים, מוסיקה או כל דבר אחר.
הקטע המוזר הוא שהמידע עדיין קיים - בחיבור המכשיר למחשב אפשר לגשת למידע באופן תקין, אבל המכשיר פשוט לא מציג את זה.
עוד נקודה מעניינת היא שמידע חדש שנוצר על המכשיר (למשל - תמונות שצולמו במצלמה) מוצג ונגיש באופן תקין, אבל מידע חדש שמגיע ל-sdcard דרך המחשב לא מוצג.
מישהוא נתקל בדבר כזה ?
הצעות אפשרויות לפתרון יתקבלו בברכה.
המכשיר מריץ JB 4.1.
ב-sdcard של המכשיר קיימים תמונות, קבצי וידאו, אודיו וכו' - חלקם הגיעו לשם באמצעות המחשב וחלקם הוא למעשה מידע שנוצר על ידי המכשיר עצמו (צילומים בעיקר).
הבעיה היא שמשום מה מלפני כמה ימים כל המידע שקיים על ה-sdcard לא מוצג במכשיר - לא משנה אם זה תמונות בגלריה, צלצולים, מוסיקה או כל דבר אחר.
הקטע המוזר הוא שהמידע עדיין קיים - בחיבור המכשיר למחשב אפשר לגשת למידע באופן תקין, אבל המכשיר פשוט לא מציג את זה.
עוד נקודה מעניינת היא שמידע חדש שנוצר על המכשיר (למשל - תמונות שצולמו במצלמה) מוצג ונגיש באופן תקין, אבל מידע חדש שמגיע ל-sdcard דרך המחשב לא מוצג.
מישהוא נתקל בדבר כזה ?
הצעות אפשרויות לפתרון יתקבלו בברכה.
המכשיר מריץ JB 4.1.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
תבדוק שאין לך קובץ שנקרא
[left]
.nomedia
[/left]
במחיצה \ מחיצות הרלוונטיות ( אלו עם קבצי האודיו\וידאו )
זה באג ידוע והוא נגרם על ידי התוכנה Rom Manager
מחק את הקובץ, בצע reboot תן למכשיר כמה דקות והקבצים יחזרו.
ליאור
[left]
.nomedia
[/left]
במחיצה \ מחיצות הרלוונטיות ( אלו עם קבצי האודיו\וידאו )
זה באג ידוע והוא נגרם על ידי התוכנה Rom Manager
מחק את הקובץ, בצע reboot תן למכשיר כמה דקות והקבצים יחזרו.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
כמו שציינו מעלי זו בעייה שנגרמת על ידי ה Rom Manager
הפיתרון שמצאתי ועבד לי זה למחוק את הקובץ שנקרא .nomedia מתהתיקייה data/Android, להיכנס להגדרות ואז ל Apps בטאב של כל האפליקציות חפש את MediaStorage ותעשה Clear data. תאתחל ותמתין כמה זמן לסריקה חדשה
הפיתרון שמצאתי ועבד לי זה למחוק את הקובץ שנקרא .nomedia מתהתיקייה data/Android, להיכנס להגדרות ואז ל Apps בטאב של כל האפליקציות חפש את MediaStorage ותעשה Clear data. תאתחל ותמתין כמה זמן לסריקה חדשה